Ви переглядаєте тему Віддамо у хороші руки в розділі Звіри, що є підрозділом форума Інтереси; Любі друзі. інтузіасти пересувної станції допомоги котам підабрали сьогодні ще одного. воно мале, їсти до ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
19.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
| ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
19.08.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
Страшновато както спрашивать...а что будет с котом вечером? П.С. Фото зверя в студию! | ||
19.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
вечером со зверем будет то же, что с ним было утром. он пойдет на улицу. на роботе его оставить нет совершенно никакой возможности. угу, а при знакомстве с домашней зверюгой малому ничего хорошего не светит Востаннє редагував aneisha: 19.08.2008 о 13:53. | ||
19.08.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Люди!!! Ну ви ж люди!!! Візьміть кошатко!!! Ну шо вам варто взяти тваринку?! Хочу зазначити! Перш ніж заводити дитину, треба попіклуватися про шось меншіше - про котика наприклад!! Востаннє редагував laithemmer: 19.08.2008 о 16:44. | ||
29.09.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Ну от! Знову з такою ж справою - у мене є котик. Малюсінький, білий, чисто білий...І очі блакитні...воно таке мале, шо тільки молоко може сьорбати..воно навіть до пуття пищати не вміє! Може хто хоче такого малого? Пи.Си. Воно не вуличне - ну тобто я його не на вулиці підібрала...Кішка привела двох білих-білих кошеняток, а топити я їх не дам... Візьміть!!! Прошу! | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Землю городища не дають в приватні руки | RSS | Теревені | 0 | 22.08.2007 10:31 |