Предлагаю замутить митинг . С темой департамент Госкомнаркоконтроля Украины, живодёры.
Принимаются предложения. 100% прийму участие.
Чё? Всем ,окромя одного человека пох эта проблема?
Вы просматриваете тему Живодёры во власти. в подразделе Звери, который находится в форуме Мир и Природа; Предлагаю замутить митинг . С темой департамент Госкомнаркоконтроля Украины, живодёры. Принимаются предложения. 100% прийму участие.
пн
вт
ср
чт
пт
Предлагаю замутить митинг . С темой департамент Госкомнаркоконтроля Украины, живодёры.
Принимаются предложения. 100% прийму участие.
Чё? Всем ,окромя одного человека пох эта проблема?
Боже, Def, ти мене дивуєш. Тут за себе не вийдуть на мітинг, за свої права, а то за тварин! Будеш ти, буду я і ще три людини. І все.
Def, це я до того, щоб ти не розраховував на масову підтримку.
Ну або ж у всякому разі не тут розраховував...
Def, это Вы о запрете кетамина? В России уже проходили эту тему, запретили и разрешили.
Будем надеяться, что и у нас образумятся...
масове зібрання покаже, що люди не байдужі. в нас вийдуть, в інших областях. як показує практика, з "неспокойним населенням" остаточно приймати щось не поспішають.
Olio, набереться і більше. тіки нада сідать і звонить кожному лічно. бо читали всі, а тіпа нікого не стосується. а от коли звониш і кажеш шо от так і так, тоді ворушаться.
Дадада, персональне запрошення!! Бо опісля закидають - Тю, та мене ж не приглашали!!
Подзвонити/написати "Вася! Ти ж бачив отамо? Давай же, тобі ж не сьорамно?! І нічим не занятий? Ну так прийди, це ж во благо!!! Буду ждать сільно-сільно!! Смачно цілую в лобик!!"