Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 30.03.2005   []
Частий гість

Ищу девственницу в Полтаве

есть такие или нет?

или у нас в полтаве закончились все?

Востаннє редагував fragov: 12.03.2008 о 20:09.
Старий 03.09.2008   [permalink]
-

Re: Ищу девственницу

Відповідь:
Допис від fragov Переглянути допис
Не бачу нічого дивного в поведінці МУЛАТОЧКИ. Якщо вже на то пішло, то може до того як почати зустрічатися питати "А в нас буде секс? А коли? Ок, тоді давай познайомимося, мене звуть Вася".
От так змінюються поняття про мораль від покоління до покоління, раніше за секс без одруження могли закидати камінням, потім виключити з комсомолу, а тепер, якщо не хочеш сексу після першого другого побачення - назвуть мінімум "динамо", якщо ще й руками не прикладуться...
Що зайвий раз демонструє всю відносність людських моральних вартостей. Sic transit gloria mundi.
Новачок
Re: Ищу девственницу в Полтаве

Незнаю...мне хочеться красивой любви, и то что я могу состариться и так ее и не встретить Я НЕ ВЕРЮ!!! Я знаю что рано или позно она прийдет, вот тогда я и отдамся полностью вся етой любви, а пока....(ето мое мнение, и критике оно не подлежит!!!)
модератор

Повзрослеешь - поменяешь взгляды на жизнь. Если бы ты не написала что тебе 20, я бы больше 15ти тебе не дал... То, что девушка в 20 девственница- это нормально. То, что ты встречаешься с парнями но не занимаешься сексом - это не нормально. А то что у тебя этих парней много- это вообще ппц.
-

Відповідь:
Допис від МУЛАТОЧКА Переглянути допис
Незнаю...мне хочеться красивой любви, и то что я могу состариться и так ее и не встретить Я НЕ ВЕРЮ!!! Я знаю что рано или позно она прийдет, вот тогда я и отдамся полностью вся етой любви, а пока....(ето мое мнение, и критике оно не подлежит!!!)
Цікаво, скільки з Ваших хлопців незайманих? Вони теж чекають на велику любов, що колись прийде і охопить їх? З иншого боку, я не проти великого кохання, більше того щиро вірю у нього, але разом з тим вірю, що найчастіше воно приходить до тих, хто його активно шукає, а не пасивно очікує.

Востаннє редагував Odo: 03.09.2008 о 18:12.
косой стрелок

ну если дождался этой любви то нужно еще немного потерпеть. вдруг дождешся еще лучшей.
вспомнилось:

Azzkii_Sotona: асексуалы есть?отзовитесь! расскажите, как вы это делаете. и в чем прикол.
Fenix: оно само собой как–то получается: не слежу за собой, плохо одеваюсь, работаю быдлокодером — мой рецепт успеха

или еще:
Ksenia (22:38) :
я асексуалка по натуре

Berserker (22:39) :
это что значит?

Ksenia (22:39) :
не люблю секс

Berserker (22:39) :
ааа...мне тоже никто не даёт(

никого конкрето обидеть не хотел =)
Користувачі, що подякували steam за цей допис:
Старий 22.09.2008   [permalink]
Новачок

кончились
Постійний відвідувач

Відповідь:
Допис від V00D00People Переглянути допис
То, что ты встречаешься с парнями но не занимаешься сексом - это не нормально.
Чому ж?
Риклохматко синьо-змерзле

Re: Ищу девственницу

А мені дивно єдине - навіщо зустрічатися з усіма тими хлопцями, ходити з ними кудись, якщо ти їх не кохаєш? Секс сексом, але якщо не кохаєш, навіщо??
Для мене це у меншій мірі дивно...
Сама я ніколи не зустрічалася з хлопцями лише так, аби було шось поруч, аби поставити собі плюс, і ніколи не розуміла таких дівчат.
А про секс з коханою людиною - правильна позиція)) Удачі Вам, МУЛАТОЧКА. Єдине хочеться сказати - не ходіть з тими, кого намагаєтесь покохати. Це некрасиво з Вашого боку, по відношенню до хлопців. Які б вони не були, дурити їх не слід, ІМХО. Шукайте своє щастя, бо воно може теж десь сидить і думає про любов, як про "сніг на голову".

Востаннє редагував laithemmer: 22.09.2008 о 10:00.
Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис:
Старий 12.10.2008   [permalink]
Новачок

Чет тут все курят и ждут девственниц... подожду и я)))
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн