Ви переглядаєте тему Ищу девственницу в Полтаве в розділі Знайомства, що є підрозділом форума Людські взаємини; есть такие или нет? или у нас в полтаве закончились все?...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
03.09.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
03.09.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Незнаю...мне хочеться красивой любви, и то что я могу состариться и так ее и не встретить Я НЕ ВЕРЮ!!! Я знаю что рано или позно она прийдет, вот тогда я и отдамся полностью вся етой любви, а пока....(ето мое мнение, и критике оно не подлежит!!!) | ||
03.09.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
Повзрослеешь - поменяешь взгляды на жизнь. Если бы ты не написала что тебе 20, я бы больше 15ти тебе не дал... То, что девушка в 20 девственница- это нормально. То, что ты встречаешься с парнями но не занимаешься сексом - это не нормально. А то что у тебя этих парней много- это вообще ппц. | ||
03.09.2008
| [permalink] | ||
| - |
Цікаво, скільки з Ваших хлопців незайманих? Вони теж чекають на велику любов, що колись прийде і охопить їх? З иншого боку, я не проти великого кохання, більше того щиро вірю у нього, але разом з тим вірю, що найчастіше воно приходить до тих, хто його активно шукає, а не пасивно очікує. Востаннє редагував Odo: 03.09.2008 о 18:12. | ||
03.09.2008
| [permalink] | ||
| косой стрелок |
ну если дождался этой любви то нужно еще немного потерпеть. вдруг дождешся еще лучшей. вспомнилось: Azzkii_Sotona: асексуалы есть?отзовитесь! расскажите, как вы это делаете. и в чем прикол. Fenix: оно само собой как–то получается: не слежу за собой, плохо одеваюсь, работаю быдлокодером — мой рецепт успеха или еще: Ksenia (22:38) : я асексуалка по натуре Berserker (22:39) : это что значит? Ksenia (22:39) : не люблю секс Berserker (22:39) : ааа...мне тоже никто не даёт( никого конкрето обидеть не хотел =) | ||
| Користувачі, що подякували steam за цей допис: |
22.09.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
кончились | ||
22.09.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
| ||
22.09.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
А мені дивно єдине - навіщо зустрічатися з усіма тими хлопцями, ходити з ними кудись, якщо ти їх не кохаєш? Секс сексом, але якщо не кохаєш, навіщо?? Для мене це у меншій мірі дивно... Сама я ніколи не зустрічалася з хлопцями лише так, аби було шось поруч, аби поставити собі плюс, і ніколи не розуміла таких дівчат. А про секс з коханою людиною - правильна позиція)) Удачі Вам, МУЛАТОЧКА. Єдине хочеться сказати - не ходіть з тими, кого намагаєтесь покохати. Це некрасиво з Вашого боку, по відношенню до хлопців. Які б вони не були, дурити їх не слід, ІМХО. Шукайте своє щастя, бо воно може теж десь сидить і думає про любов, як про "сніг на голову". Востаннє редагував laithemmer: 22.09.2008 о 10:00. | ||
12.10.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Чет тут все курят и ждут девственниц... подожду и я))) | ||