Ви переглядаєте тему Ищу девственницу в Полтаве в розділі Знайомства, що є підрозділом форума Людські взаємини; есть такие или нет? или у нас в полтаве закончились все?...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
13.09.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Чому відразу не приходить в голову?! Приходить, просто я вважаю, що це дурня. Нізащо, ні за яке бабло не погодилася б пройти це знову! | ||
13.09.2007
| [permalink] | ||||
| Гість |
Відповідь:
Тебе жостко обдурили... адже це трапляється з однією з 10000000, а може ще меньше [quote=aneisha;18093] Відповідь:
100% с тобой согласен... но как мне одна сказала "Знаешь я уже и не знаю люблю я его или нет... но ПРИВЫЧКА" А привычка эт дело сурйозное... Востаннє редагував Роман: 13.09.2007 о 19:22. Причина: Automerged Doublepost | ||||
13.09.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
| ||
14.09.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Ну а если, к примеру, твой будущий супруг, который не знает о твоем сексуальном опыте, поставит условие, что он женится только на девственнице? | ||
14.09.2007
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
Майбутній чоловік і нічого не знає про сексуальний досвід. Ги Одружиться на незайманій!!! Ха! Це з розряду: "дівчину з таким обличчям я б покохав". Ну невже за дружину беруть собі частини тіла? Такі чоловіки ще залишилися? | |||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
14.09.2007
| [permalink] | |||
| модератор |
Відповідь:
Ты не слышала такое выражение как "Любовь с первого взгляда" ? А когда люди знакомятся "на улице", они выбирают цель практически только по внешности. Да и что не говори, а жена (спутинца) - это та женщина которую видишь каждый день(которую должно хочется видеть каждый день), и естественно смотреть на неё должно быть приятно:) И никто ведь не говорит, что ТОЛЬКО по внешности выбираем, но всё-же внешность это первое что мы замечаем в человеке и по внешности составляем своё первое впечатление о неём( красивый, сексуальный, аккуратный, ухоженный и т. д.). Если бы я мог выбирать внешность своей спутницы, я бы выбрал такое лицо как на том фото. | |||
| Користувачі, що подякували V00D00People за цей допис: |
14.09.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Колись я була маленькою і мені подобалися хлопчики. Вони були симпатичними. Я навіть сказала б гарнюніми. Але я помітила цікаву тенденцію: ми починали зустрічатися і з часом у них починали рости носи. Обличчя противилося і крім здоровецького носу я вже нічого не помічала. Я про те, шо найгарніше обличчя в світі через декілька років спільного життя можна хотіти розмазати по стінці, якшо ви "не зійшлися характерами".Звісно, що НЕ ТІЛЬКИ по зовнішності обирають супутницю-супутника, але як ти сказав, зовнішність залишається для більшості першим критерієм. Тобто я спочатку оберу собі найсимпатичніших мені, а потім з них - розумницю, господарочку, добру, милу і тд. Сумно. Так можна пройти повз своєї другої половини, коли вона буде без макіяжу чи зачіски і ніколи не бути щасливим. Востаннє редагував Uksus: 14.09.2007 о 11:18. | ||
14.09.2007
| [permalink] | ||||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
А з приводу твої малих друзів, так є таке, але істотні зміни закінчуються десь у 22 - 25 років, але мушу визнати, ніс, вуха (і ще щось, не буду брехати), ростуть до кінця життя. Але багато прикладів, коли людина з дитинства і до смерті виглядає хоча б симпатично.Відповідь:
Ніхто не каже, що потрібно кожен день робити собі 3 см макіяжу, все залежить від зовнішності, декому буде достатньо вмитися, що виглядати мінімум як королеві краси. ![]() А з приводу внутрішньої краси, то по-перше, я не вірю, що якщо людина схожа на пугало зовні, то не теж саме в неї коїться в голові, по-друге, якщо дівчина буде дуже розумна, але й дуже страшна, то максимум, що мені захочеться - так це порозмовляти з нею. Хоча я не відкидаю, що інколи може скластися ситуація, що залишившись з такою людиною на певний період разом, ти можеш її полюбити тільки за внутрішній світ, але шанс на це дуже не великий. З приводу ж цнотливості, я промовчу, не маю бажання розвивати цю тему. | ||||
14.09.2007
| [permalink] | ||||||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
![]() Носи росли в них тільки для мене. Ніхто більше не помічав цих різких змін у зовнішності. Відповідь:
Так і плодяться блондинки, шо без макіяжу і шпильок на вулицю носа не потикають взагалі Відповідь:
Відповідь:
| ||||||