Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 07.08.2008   [permalink]
Постійний відвідувач
Шукаю прихильників здорового способу життя, непитущих і просто адекватних людей

Ні для кого не секрет що нажаль алкоголь дуже міцно врізався в життя нашої молоді.Тим більш негативно це позначається на людях що прагнуться вести твенрезий спосіб життя(таких як я).
Закликаю всіх людей що не вживають спиртне з цього форуму і/або можуть і хочуть провести вільний час без випивки(зокрема погляти) написати мені в приватні повідомлення і/або на аську номер 354134154.
Поспілкуємось,маю надію подружимось і визначимо час зустрічі прогулянки
Созерцатель
Re: Шукаю прихильників здорового способу життя,непитущих і просто адекватних людей

Відповідь:
Допис від Коновалець Переглянути допис
твенрезий спосіб життя(таких як я).
(зокрема погляти)
Сам-то понял, что написал?..
Постійний відвідувач
Re: Шукаю прихильників здорового способу життя,непитущих і просто адекватних людей

Відповідь:
Допис від Afra Переглянути допис
Сам-то понял, что написал?..
Перепрошую за помилки писалось у великому поспіху.А по темі зо скажеш?
Созерцатель

Скажу - не спеши... Кроме злоупотребения спиртными напитками, у ,,современной молодежи" есть еще один бич - безграмотность.
Постійний відвідувач

Напривеликий жаль це так.Втім я скажу про себе що я мовою володію добре(хоча є проблеми з пунктуацією).Оскільки майже не пишу російською то нею ,швидше за все,грамотно користуватись також не вмію.
А тепер продовжую закликати людей що поділяють мою життєву позицію відгукнутись,якщо такі тут звісно є.
354134154 номер моєї аськи ось
Старий 15.08.2008   [permalink]
Постійний відвідувач

Завтра на 14.00 планую зустріч з кількома однодумцями на зупинці Центр біля Котлярика.Хто хоче і поділяє мою думку підходьте
Постійний відвідувач

Відповідь:
Допис від Коновалець Переглянути допис
Завтра на 14.00 планую зустріч з кількома однодумцями на зупинці Центр біля Котлярика.Хто хоче і поділяє мою думку підходьте
О такій порі ми зайняті - репетиція на молодьожку.
Постійний відвідувач

Відповідь:
Допис від Regen Переглянути допис
О такій порі ми зайняті - репетиція на молодьожку.
Вельми жаль.Доречі це не про ваших одноконфесійників було сказано слово "чекта" в темі при вжик вжик?Якщо про них то думаю має бути дискусія з цього приводу.
Старий 16.08.2008   [permalink]
Постійний відвідувач

Вельми жаль фактично на зустрічі було лише 2 людини.Звісно це пов"язано із погодою теж але відкидати те що більшість не хоче гуляти без випивки теж не варто
Старий 16.08.2008   [permalink]
модератор

та не, то изза жары. Не алкоголики же все , что прям "НЕ МОГУТ" без бухла:)
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Шукаю прихильників здорового способу життя, непитущих і просто адекватних людей Коновалець Пошук людей в Полтаві 102 3 тижнів тому 02:30
Інфібуляція - спосіб зламати життя laithemmer Про "це" 35 13.10.2008 10:49
Життя взимку Марина Новеньким Полтава форуму 15 29.02.2008 15:24
Фест рок музки у Кременчуці. Для прихильників важкенького :) maks_well Афіша Полтави 0 18.08.2007 23:57
Вниманию всех туристов, автостопщиков и просто людей, которым дома не сидится. Tail Спорт та здоров'я 17 28.03.2007 19:49

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн