А куда собственно дели европу? Мне то всеравно, даже лучше - я рокс по инету слушал, теперь буду в эфире. Но все равно интересно.
Тем более гугль говорит, что в донецке на частоте европы с сентября тоже рокс.
Вы просматриваете тему европа+ -> рокс в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; А куда собственно дели европу? Мне то всеравно, даже лучше - я рокс по инету
А куда собственно дели европу? Мне то всеравно, даже лучше - я рокс по инету слушал, теперь буду в эфире. Но все равно интересно.
Тем более гугль говорит, что в донецке на частоте европы с сентября тоже рокс.
В мене теж сьогодні зранку виникло таке питання - вмикаю радіо, яке доволі часто налаштоване на Європу, а тут нате вам - якась інша, до цього невідома мені радіостанція
Уже нашел.
2009
1 листопада - радіостанція "Квадрат FM" припиняє мовлення на частоті 105,8 MHz (також припинена ретрансляції радіостанції "Europa Plus Україна"), замість неї розпочинає мовлення радіостанція "Радіо РОКС Україна"
Цікаві зміни. Тільки навіщо? Кому Європа+ в Полтаві заважала? Хоча не проблема в інеті її слухати![]()
Как я понял, на 105,8 вещал полтавский "квадрат фм", у которого в сетке бОльшую часть времени занимала ретрансляция европы+
хоча на Європу в мене є зуб. Обіцяли футболку від Положинського і так не прислали.
Иіііхааа!!!! РОКС в Полтаві! таке! Спасб за інфу, я його канєшна слухать мать шо не буду, нема коли особо. А так - корошьо! А Квандрантіку бабла мабуть на частоту не хватило?... нюню...крізіс всіх за яйця покусав. а мо просто набридло.
треба було в їхній офіс сходити-презенти там видаютьхоча на Європу в мене є зуб. Обіцяли футболку від Положинського і так не прислали.
ух ты, будем знать! хотя конеша радио редко слушаю, но все равно, спасибо!