Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей176Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 12 из 17
Показано с 111 по 120 из 168.
    23q
    23-й участник

Re: Полтавські вулиці

поговаривают что там ходят кобыщанские леопарды. будьте осторожны.

Пророк

у мого товаріща там був дом - блін, який класний був будинок! там було круто, але вони його продали і він переїхав в київ. много раз ходила до нього в гості, і раз помню причепилися до хлопців, які нас з дівчиною провожали на зупинку. хоча коли я ходила сто раз там по темному сама ніколи нічо не случалось - ну це таке, може везло))) ну, всі живі-здорові, тільки оцей епізод і помню. ну і те шо легенди ходять за кобищанських гопніків разні - це да.
    друг мій жив в районі музея короленка
    а ще один знакомий щас живе на очеретянці (я мабуть там ні разу і не була!), може як побачу то спитаю шо там за обстановочка
    Пророк

Ответ Сообщение от Ялина Посмотреть сообщение
    друг мій жив в районі музея короленка
    Между улицей Короленко и Кобыщанами - пропасть
    23q
    23-й участник

Ялина, ну и какие там цены на дома? где дешевле, если выбирать задворки?
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Чері, он поспілкуйся з Ялиною. А я в свою чергу у друзів теж розпитаю.
    Пророк

Ціни на Очеретянці на окремий будинок (саман обкладений цеглою, приблизно 60-ті роки 20 ст. побудова.) до 30 тис.$. В залежності від стану. Будинків на продаж в цьому районі по такій ціні я бачила багато.
    Пророк

Чесно говоря, за такие деньги лучше купить квартиру на каких-нибудь садах и не париться. Из собственного опыта знаю сколько нужно вкидывать денег в подобные фазенды )
    Пророк

Ответ Сообщение от Merry Corpse Посмотреть сообщение
    Чесно говоря, за такие деньги лучше купить квартиру на каких-нибудь садах и не париться. Из собственного опыта знаю сколько нужно вкидывать денег в подобные фазенды )
    ем... однокімнатну?
    Ви ж розумієте, шо будинок частіше за все шукає сім"я, а не хтось один. Яку це квартиру можна купити сім"ї за 30 тис?
    Пророк

http://zhovta.ua/read/ogol/id/6131688
    Однокімнатна квартира в середньому коштує 30-35 тис. А то мова про окремі будинки. З трьома кімнатами. З гаражами, флігелями, землею. Звичайно, в квартирі роботи менше, але фінанси не дозволяють прикупити 3-кімнатну на таку суму.
    Пророк

У меня один знакомый за 30 на Леваде в этом году двушку взял, другой в прошлом за 35 на садах трешку, но правда без ремонта.
    Я 20 лет в частном секторе жил и постоянно нужно что-то там ремонтировать, латать, красить, клпать и т.д. и т.п. и всё самим. Да, сам по себе свой дом - это круче квартиры, но только, если это дом в хорошем состоянии, со всеми удобствами и в хорошем районе. Во всяком случае, я бы вернулся в частный сектор только на таких условиях
+ Ответить в теме
Страница 12 из 17