Святкове дійство з казковим феєрверком
Святкове дійство з казковим, на найвищому сучасному рівні, феєрверком, обіцяє влаштувати полтавцям міська влада на стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського. Захід «Полтава – моє щастя, мій дім, моя доля» стане кульмінацією урочистостей з нагоди Дня міста та 66-ої річниці її визволення від німецьких загарбників. А щоб усе пройшло без несподіванок, робочі моменти обговорили сьогодні під час наради під керівництвом заступника міського голови Лариси Семеняги. Йшлося, зокрема, про забезпечення безперебійності електропостачання, особливості охорони правопорядку, забезпечення потреб інвалідів, у тому числі на візках, тощо.
Загалом полтавців і гостей міста чекають сюрпризи. За кошти меценатів, як і феєрверк, організовано виступи вітчизняних і зарубіжних зірок – Ніни Матвієнко, гуртів «Boney-M», «Самоцветы», «Реал О» та інших. Піротехнічні ефекти, до речі, будуть не лише по завершенню, а й під час концерту. Пряму теле- та радіотрансляцію забезпечуватиме ОДТРК «Лтава».
А нині всі бажаючі можуть безкоштовно отримати запрошення на програму у касах Палацу дозвілля «Листопад» і Міського будинку культури.