Нічого дуже оригінального я не скажу.Цікавлюсь я цілим рядом речейй як то мова,історія,філософія,психологія,природничі(але їх значно менш в силу слабкого знання математики),художня література зокрема фентезі хоча і не лишень цей жанр.Впринципі життя привчило багатьма речами цікавитись хоча таких хобі як наприклад танцювати,в щось грати чи спортом займатись у мене немає як впринципі і у багатьох.
Вілльний час я проводжу або вдома читаючі,слухаючі музику,лазяі по інету або гуляючі по місту і спілкуючись з як ви висловились собіподібними людьми.Очевидно що спілкування з людьми які не вживають або майже невживають спиртного можуть поспілкуватись про щось серйозніше ніж страйкбол не вважають те що ти не мат.юкаєшся ознакою якоїсь міфічної правильності і т п приносить доволі багато позитиву і саме є гловним джерелом життєвого плюсу.нажаль таких людей напрочуд мало і їх доводиться шукати з чималими зусилями.
Вони звісно не алкоголіки у клінічному розумінні цього слова і можуть іноді на відпочинку не пити що не відміняє того факту що головним "по умолчанию" проведенням відпочинку у них стоїть випивання.Те що не стібаються а просто недолюблюють мене це сто відсотків