Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей191Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 7 из 38
Показано с 61 по 70 из 375.
    Філософф

Re: Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях

Ответ Сообщение от art_b Посмотреть сообщение
    Коновалець, как ты проводишь свое свободное время? чем увлекаешься? какие ощущения испытываешь при общении с себеподобными индивидами? Что помогает тебе ощущать счастье?
    Нічого дуже оригінального я не скажу.Цікавлюсь я цілим рядом речейй як то мова,історія,філософія,психологія,природничі(але їх значно менш в силу слабкого знання математики),художня література зокрема фентезі хоча і не лишень цей жанр.Впринципі життя привчило багатьма речами цікавитись хоча таких хобі як наприклад танцювати,в щось грати чи спортом займатись у мене немає як впринципі і у багатьох.
    Вілльний час я проводжу або вдома читаючі,слухаючі музику,лазяі по інету або гуляючі по місту і спілкуючись з як ви висловились собіподібними людьми.Очевидно що спілкування з людьми які не вживають або майже невживають спиртного можуть поспілкуватись про щось серйозніше ніж страйкбол не вважають те що ти не мат.юкаєшся ознакою якоїсь міфічної правильності і т п приносить доволі багато позитиву і саме є гловним джерелом життєвого плюсу.нажаль таких людей напрочуд мало і їх доводиться шукати з чималими зусилями.

Ответ Сообщение от Victorious Посмотреть сообщение
    Цікавий дослід: на практиці всі присутні опоненти пана Коновальця вчора відмовились навіть від пива. А от я трохи хильнув....
    Коновалець, може вони стібаються??...
    Вони звісно не алкоголіки у клінічному розумінні цього слова і можуть іноді на відпочинку не пити що не відміняє того факту що головним "по умолчанию" проведенням відпочинку у них стоїть випивання.Те що не стібаються а просто недолюблюють мене це сто відсотків

Пророк

ото страйкболістів попустили)))))))
    Філософф

Ответ Сообщение от aneisha Посмотреть сообщение
    Коновалець, Ви вважаєте, шо люди, які вживають (будьмо толерантни) - гопи, ублюдки, матюкливі і те де?
    Полярний підхід? це Ви про кого? схоже шо про себе, бо таких полярностей як Ви тут собі ніхто не дозволяє. більше того, люди забезпечують Вам не фіктивне, а реальне право жити тверезо, зі спокійною душею і легким серцем, відмовляючись навіть думати над ідеєю поставити таки Вам водочну клізму.
    Вальдемарушка по ходу був не то шо прав, а ваще.
    Тобто я ще маю вас благодарити за те що ви мене не б"єте і не мучаєте?Ну блін забагато честі.Така філософія вона якраз дуже часто смаі знаєте кому притаманна мол гаварі спасіба що ні бйом

Ответ Сообщение от Ihor Посмотреть сообщение
    слушай уважаемый, а ты ток на форуме так смело выражаешься, так легко оскорбляешь людей? или и в реальной жизни? я вот приеду в Полтаву недели через три, мож встретимся, посмотрим насколько ты смел в жизни?
    Цікаво а ти б погодився тратити свої час і сили на можливо неврівноважену людину яку ти ніфіга не знаєш і яка мало не відверто тобі погрожує?Особисто я ні.
    P.S А погрожуєш ти мені відвертіше ніж я когось ту т "ображав" в цій темі
    змія болотяна ОЧКОва

Ответ Сообщение от Коновалець Посмотреть сообщение
    Вони звісно не алкоголіки у клінічному розумінні цього слова і можуть іноді на відпочинку не пити що не відміняє того факту що головним "по умолчанию" проведенням відпочинку у них стоїть випивання.Те що не стібаються а просто недолюблюють мене це сто відсотків
    і чим це Ви керувались, роблячи такі висновки? Вальдемарушка, та і не тільки він уже неодноразово пояснювали де зарита собака у ставленні оточуючих до Вас.
    Тобто я ще маю вас благодарити за те що ви мене не б"єте і не мучаєте?Ну блін забагато честі.Така філософія вона якраз дуже часто смаі знаєте кому притаманна мол гаварі спасіба що ні бйом
    Ваше шпаціба нікому не потрібне. хотілося б тільки, аби Ви перестали всіх тут і не тільки прирівнювати ледь не до потойбічних сил, (почуття гумору теж не завадило б, але це з цим вже нчого не вдієш). я знаю, щас буде бла-бла про загальносвітове засилля алкоголю, дібілів і порнухи. тому, відповдать не тре. якщо все ж будете, то скажіть хоч щось нове, аби читать було трохи цікавше, ніж інші Ваші опуси.
    Філософф

і чим це Ви керувались, роблячи такі висновки? Вальдемарушка, та і не тільки він уже неодноразово пояснювали де зарита собака ставлення до Вас оточуючих. .
    Навіть якби Вальдемарушка як ви його інтимно називаєте був цілком правий це не відмінило б по перше моїх слів про випивку і зокрема те що у більшості вона "по умолчанию" стоїть подруге з тією клінічною грубістю,агресією,зацикленістю на армії,атїзмі і дурнуватих коментарях конкретно ти,нікелер і раст наприклад гірше навіть отого страшного мого асоціального образу який ви всі разом намалювали.Про те що до людей типу дефа і меладона ви лояльні як ніхто я вже мовчу так що "ні неада з хворої голови на здорову"

я знаю, щас буде бла-бла про загальносвітове засилля алкоголю, дібілів і порнухи. тому, відповдать не тре. якщо все ж будете, то скажіть хоч щось нове, аби читать було трохи цікавше, ніж інші Ваші опуси.
    Сестро у вас дійсно завалявся якийсь шиамп як спілкуватись зі мною причому той штамп явно старше ніж моя поява на форумі бо наприклад про порнуху я нічого не говорив взагалі.Як і прищельцу про всесвітню змову.Таке відчуття що у вас шаблона відповід на всіх опонентів
    Пророк

Ответ Сообщение от Олесь Посмотреть сообщение
    На скільки я зрозумів, така норма у місті Полтава вже діє. І прийняла її міськрада. ...
    На сайте міськради ничего не нашел подобного.
    amanuma

"ні неада з хворої голови на здорову"
    интересно а где граница между этими головами? и хто есть хто?
    Пророк

Цікаво а ти б погодився тратити свої час і сили на можливо неврівноважену людину яку ти ніфіга не знаєш і яка мало не відверто тобі погрожує?Особисто я ні.
    P.S А погрожуєш ти мені відвертіше ніж я когось ту т "ображав" в цій темі
    короче, балабол ты, крут нереально но тока виртуально :) за слова надо отвечать
    сцуко бдющий О_о

Дядьку... ну невже тобі так подобається бути в опозиції... може ти Ющенко перед виборами???
    Пояснюю... в мене в мене є вища освіта (прикладна математика й інформатика), я живу окремо від батьків, маю непогану як для Полтави роботу й відповідну зарплату, яка дозволяє жити мені й моїй дівчині (ААА!!! ну ще ж звісно на пиво!!!!)... Я АЛКОГОЛІК
    ЩО МАЄШ ТИ?? класний афігєнскій пацан, який вжитті ні каплі в рот...
    Філософф

Пару сторінок по темі і решта оффтоп.)) При чому оффтоп починається з появи Коновальця в цій темі.))
    ІМХО, тема стає продовженням теми "Шукаю... і бла-бла-бла". Тепер по суті. Шановний Коновалець. Ваша пощиція щодо алкоголю зрозуміла і не треба писати тонни повідомлень, щоб її довести. Просто хтось її приймає, хтось ні в силу свого світогляду, який склався. І якщо і приймає, то аж ніяк не завдяки вашим дописам. Колись вже писав: тобі потрібні не скільки друзі. Ти отримуєш задоволення від ведення отаких от "дебатів", тіпа відстоювання своєї позиції. Цю тезу підтверджує і то, з яким остервенінням ти кидаєшся відповідати на коментарі, які стосуються тебе, хоч і опосередковано. Тобі одна репліка-ти дві-три у відповідь (моє завжди зверху. при чому не просто зверху. опонента треба втопити в чим більшому наборі слів незалежно від того, правий він чи ні). Просто якби ти і справді писав з якоюсь конкретною метою, то виявляв би певну мудрість: десь би проігнорував деякі повідомлення, десь погодився з опонентом (це при тому, що не всі з тебе стьобаються, а зачасту люди висловлюють дуже навіть сильні аргументи). Чого ти з їхіми іноді просто явними доводами не погоджуєшся, а вони з твоїми мають? У мене відповідь тільки одна.Тобі цікаво зайняти позицію відмінну від усіх і відстоювати її. при цьому тобі сам процес відстоювання приносить задоволення. Засуджувати тебе за це, мать, не треба. Хтось ловить кайф від пляшки пива, хтось від 100 гр коньяку, а хтось (як ти) от таким от способом. Свобода вибору, як хтось там писав. Єдине, що можу сказати, що подібний період до твого, мабуть, переживав в тій чи іншій мірі свого часу кожен. Я, наприклад, пройшов це класі у восьмому, коли на уроках літератури займав позицію відмінну від вчительської і всього класу. Іноді позиція доходила просто до абсурду. Але я знаходив аргументи (при чому сильні), дискутував. Бо тоді мене це "вставляло", як кажуть. Мені було цікаво як поводить себе людина (вчитель), яка потрапля у незвичну ситуацію, коли їй дають аргументи, які ламають її світоогляд і вона не може свою, ніби, очевидну і правильну позицію відстояти (найчастіше все закінчувалося двійками)). але то погано діяло. бо мені сам процес був цікавий. і якісь там оцінки змінити чогось апріорі не могли). Але пройшло то досить швидко. Час іде, пріоритети міняються. Зміняться вони в тебе. Від інтернет-війни на форумах перейдеш до реальних справ. Твоя реакція на моє повідомлення частково може його або підтвердити, або спростувати. З повагою.
+ Ответить в теме
Страница 7 из 38

Теги для этой темы

,

Просмотреть облакого тегов