Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей191Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 4 из 38
Показано с 31 по 40 из 375.
    Плюк .№ 215 в Тентуре.

Re: Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях

Для затравки. Пример реального "пивного" судебного решения. Убрал всю персонализацию, заменив точками.

П О С Т А Н О В А

12.02.2009 року м. .....

Суддя .... районного суду ......... розглянувши матеріали, що надійшли від ......... РВ УМВС України у ....... області про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 народження, жителя АДРЕСА_1 -

За ст. 178 ч.1 КУпАП, -

В С Т А Н О В И В :

07.02.2009 року о 23 год. ......... ОСОБА_1 . розпивав пиво в громадському місці, а саме на дискотеці с.........., чим порушив громадську мораль.

На підставі викладеного та керуючись ст. 178 ч. 1 КУпАП, -

П О С Т А Н О В И В :

Накласти на ОСОБА_1 адміністративне стягнення у вигляді попередження.
    Постанова може бути оскаржена до апеляційного суду ........ області протягом 10 діб.
    Суддя: .........

модератор

как страшно жить .... :(
    сцуко бдющий О_о

а вотэто уже просто слов нет... на дискотеке пить пиво нельзя??? в коим то веке??
    Пророк

це мабуть в якомусь селі))
    Зануда

Ответ Сообщение от Пришелец-прораб Посмотреть сообщение
    Накласти на ОСОБА_1 адміністративне стягнення у вигляді попередження.
    Слабовато...нужно было четвертовать.
    Плюк .№ 215 в Тентуре.

Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    Слабовато...нужно было четвертовать.
    На три равные половины с отправкой частей курьерской почтой маме/папе/бабушке. А наперво ничего кроме предупреждения и быть не может. Наверное малыш отвязный попался, решили на него воздействовать такими вот психологическими методами)))
    Філософф

Завтра вже будуть доводити що і горілка неалкогольний напій на догоду відповідним олгархам.

Ответ Сообщение от Waldemar Посмотреть сообщение
    а вотэто уже просто слов нет... на дискотеке пить пиво нельзя??? в коим то веке??
    ЦІкаво а можна на дискотеці чи просто на вулиці з друзями його не пити?
    Чесне слово я з вас алканів дивуюсь до ваших послівуг все суспільсттво під алкоголь заточене і ви ще чомусь дивуєтесь критикуєте і т п.А варто комусь тверезому щось сказати так кидаєтесь акі звірі ще і будете по форумам вислідковувати і компроматом одне з одним ділитись

Ответ Сообщение от Ihor Посмотреть сообщение
    таких бы как ты поменьше
    Офтоп:
    та куди вже менше.майже все суспільство з твоїх однодумців складається
    Зануда

Ответ Сообщение от Коновалець Посмотреть сообщение
    Чесне слово я з вас алканів дивуюсь...
    Ви до кого це звертаєтесь так?

Хлопче, треба поважати вибір кожного - хто п'є і хто не п'є. У мене багато знайомих, хто взагалі не вживає алкоголь. Але вони, на відміну від Вас, не зневажають інших та не хизуються цим.

Культура споживання алкоголю дуже давня, описана у багатьох творах, у тому числі і в Біблії, яку Ви, звісно, поважаєте. Тож почитайте.
    Плюк .№ 215 в Тентуре.

Ответ Сообщение от Коновалець Посмотреть сообщение
    Чесне слово я з вас алканів дивуюсь до ваших послівуг все суспільсттво під алкоголь заточене і ви ще чомусь дивуєтесь критикуєте і т п.
    Молодой человек, тут интересная дискуссия (это так, к слову) а Вы тут с оскорблениями и демагогией. Перестаньте наконец листать подростковое чтиво про мировой заговор, и под что там суспильсво заточэнэ. Явите нам конкретику, или вообще ничего не являйте))
    сцуко бдющий О_о

Офтоп:
    Павло (він же Коновалець), ти антисоціальний, невихований, самозакоханий контрацептив з комплексом неповноцінності і манією величча одночасно,(що свідчить про працелюбність та незакомплексованість тварюки (с))))
    Я думаю що висловлю думку більшості, що ти вже просто всім набрид...
    P.S. ну да я алкоголік... що далі??... в мені походу в рази більше нормальних позитивних людських рис ніж в тобі
+ Ответить в теме
Страница 4 из 38

Теги для этой темы

,

Просмотреть облакого тегов