Вы просматриваете тему Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Gonosuke Ну да, такси не сильно поможет. Могут на самом выходе перехватить. Остается
За 200 не заберут, я так думаю )))
У нас " конченные" законы. Ссылаясь на ст. 178 КоАПП , нет мерки 100 грамм или литр....Есть распитие и есть появление в нетрезвом виде. Здесь все зависит от конкретного "дяди милицЫонЭра". Как он себя поведет и как вы себя вести будете.))
ППСнику возиться с каждым "выпивохой" смысла нет, а вот найти "жирненького" это то, что доктор прописал. И мобильничек невзначай "подрезать" и по карманам пройтись.Вот для этого законы такие и пишут, чтобы менты с голоду не умерли, ведь согласитесь на 1000-1300 тяжело сейчас сержанту прожить.Не секрет, ведь это своего рода кормушка, которая никогда не будет пустой...
у нас за таке ще й зауваження (попередження?) можна получить. це якоби якесь там порушення громадського спокою. у мене таке було. але з нашою міліційов балакати - одне задоволення. таке враження, шо людина або робот, або не повністю розуміє, шо їй говорять)))). прикро, шо в мєнтах щас більшість ті самі гопніки, тільки з дозволом приміняти силу, за яку нічо не буде.
нащот розпиття, наскільки я розумію, це була ідея, шоб молоде покоління не бачило, як п'ють на вулицях і не привчалось до алкоголізму змалечку. дійсно, в єропах різних мало людей п'ють на вулицях, і з насінням не сидять на лавочках (сьогодні, до слова, на розвороті тролейбуса бачила купу лушпайок, яку вимітають контролери з траліка на кінцевій. жесть вопше).
але поки для виконання закону нема умов (майданчики якісь, спеціально відведені місця) - то ящитаю некоректно такі закони приймати. сама я пива не п'ю, і цигарок не курю, то для мене це не проблеми взагалі. а от у моїх друууузів)))
плюс ще доконало недавно: у потягах теж штрафують за розпиття. провідник продає, а мєнти ходять штрафують. сістєма працює.
найбільше добив напис на магазині, шось типу:"продаж пиву та інших слабоалкогольних напоїв після 22,00 заборонено" в цілях наукового експеременту пройшов до магазину й запитав: "Дк, а НЕслабоалкогольні???", виявляєтся - можна!!!
Тобто сиділи ми з друзями нещодавно, заздалегідь заховавшись з пляшкою пива у велику й недосяжну для рук наших правохоронних органів дупу, й розмірковували, й прийшли до висновку, що наприклад: йшла компашка кого небудь... зазвичай - це звичайні гопники, й опісля 22,00 вирішили догнатися пивком й розійтись по домам, аж тут раптом така халєпа!! ну й взяли вони замість того що хотіли півлітра на двох.... от тепер, увага!, запитання:: кому від цьго буде краще??
Я думаю якщо не влада розбереться з подібними магазинами, то народ зі смолоскипами точно. А то продають до пізної ночі усім кому попало усе що попало. В результаті, біля магазину велике скупчення непевних нетверезих осіб. І якщо десь затримався, чи в друзів, чи на роботі, то додому треба або іти в обхід, або перебіжками від кущів до стовпа і навпаки, ну якщо жити хочеться.
Вітаю всіх! Уважно перечитував тему і закортіло і собі вставити свої "п"ять копійок". Що до "правильний" чи "непавильний" закон писати багато не буду, його правильність напряму залежить від того, як ним будуть користуватись.Але одне зрозуміло - він однозначно потрібен. "Безпредєл" із вживанням всього, що призводить до сп"яніння, жахливий. Цей аспект дійсно потрібно регулювати. Більше можна сказати про те, як це на сравді відбувається. А відбуваеться ось що. Молоді міліціонери (вчорашні студенти) під керівництвом єфрейторів,сержантів і рідше прапорщиків за вказівкою свого "вишестоящего" тренуються на початкових стадіях кар"єри в парках і скверах в основному на нормальних людях, які навіть не чинять якогось опору і загрози ні їм, ні оточуючим не предствляють. Дуже зручно - без ризику тренуються "наїзжджати" на людей та ще й по телевізору і в газетах можна горлати про боротьбу зі злом. А ось що відбувається реально. В той час, коли так круто розгортається боротьба з розпиттям в громадських місцях, в "негромадських" дворах житлових будиків п"янезні компаніії доміношників і з "ними за компанію", розпиваючи самогон, матюкаючись, пісяючи під найближчими деревцями безкарно напиваються на очах багатоповерхівок. Все це супрводжує ефект амфітеатру - крім зображення ще звук між багатоповерхівками просто супер. Як ви гадаєте, діти цих доміношників будуть замислюватись, де і як їм пити? Якщо цей закон будуть використовувати тільки для помпи і звітносі, для того щоб трошки приємніше було "мешканцям і гостям міста" гуляти в центрі та на людних місцях - це пусте. Пусте і все. Ще й гроші платників податків будуть іти на зарплату правоохоронцям які просто марнують час. А бува і не просто. Ще й обдеруть переляканого студента(ів) гривень на 30-60, доклавши зусиль до поширення корупції. Шановні форумчани, поділіться адресами дворів, де таке відбувається. Потім списком можна подати до міліції і попросити реально попрпацювати. Як вам та думка? Моя адреса - вул.Нікітченка,4. 5-ть багатоповерхівок і в центрі двору, поруч з дитмайданчиками кожен день відбувається цей жах з лайками,п"яними піснями. А ви знаєте такі місця?
Закон то потрібен але хто ж його прийме якщо ті хто мають статки з нинішнього(відверто кажучі хреноватого) стану населення якраз серд тих і має приймати.Я власне вже все давно сказав по цій темі тому додам лише що слід намагатись перетворювати на краще себе і своє оточення якщо є до цього снага і сили бо на державу тут надії мало(це не лише щодо масовго випивання а і щодо більшості інших соцвльних бід і трагедій)
Ооо! А сколько на Браилках распивающих спиртные напитки: и под магазином, и под стенами завода. Только что-то никто не спешит их штрафовать...