Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей191Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 35 из 38
Показано с 341 по 350 из 375.
    Пророк

Re: Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях

Ответ Сообщение от Gonosuke Посмотреть сообщение
    Ну да, такси не сильно поможет. Могут на самом выходе перехватить. Остается только телепортироваться, или иметь при себе от 17 до 85грн(від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Или не напиваться вообще
    так ведь все относительно, грам 200 коньячка под хороший ужин принял или бокальчик другой пива за обедом употребил и все уже как бы и не трезв

.

За 200 не заберут, я так думаю )))
    Серега...

Ответ Сообщение от Gonosuke Посмотреть сообщение
    За 200 не заберут, я так думаю )))
    У нас " конченные" законы. Ссылаясь на ст. 178 КоАПП , нет мерки 100 грамм или литр....Есть распитие и есть появление в нетрезвом виде. Здесь все зависит от конкретного "дяди милицЫонЭра". Как он себя поведет и как вы себя вести будете.))
    ППСнику возиться с каждым "выпивохой" смысла нет, а вот найти "жирненького" это то, что доктор прописал. И мобильничек невзначай "подрезать" и по карманам пройтись.Вот для этого законы такие и пишут, чтобы менты с голоду не умерли, ведь согласитесь на 1000-1300 тяжело сейчас сержанту прожить.Не секрет, ведь это своего рода кормушка, которая никогда не будет пустой...
    .

Ответ Сообщение от serg1975 Посмотреть сообщение
    У нас " конченные" законы. Ссылаясь на ст. 178 КоАПП , нет мерки 100 грамм или литр....
    Согласен, не продумано.
    Пророк

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    а в Європі валяються на газонах і сидять прям на асфальті жопом. в нас таке не прийнято.
    у нас за таке ще й зауваження (попередження?) можна получить. це якоби якесь там порушення громадського спокою. у мене таке було. але з нашою міліційов балакати - одне задоволення. таке враження, шо людина або робот, або не повністю розуміє, шо їй говорять)))). прикро, шо в мєнтах щас більшість ті самі гопніки, тільки з дозволом приміняти силу, за яку нічо не буде.
    нащот розпиття, наскільки я розумію, це була ідея, шоб молоде покоління не бачило, як п'ють на вулицях і не привчалось до алкоголізму змалечку. дійсно, в єропах різних мало людей п'ють на вулицях, і з насінням не сидять на лавочках (сьогодні, до слова, на розвороті тролейбуса бачила купу лушпайок, яку вимітають контролери з траліка на кінцевій. жесть вопше).
    але поки для виконання закону нема умов (майданчики якісь, спеціально відведені місця) - то ящитаю некоректно такі закони приймати. сама я пива не п'ю, і цигарок не курю, то для мене це не проблеми взагалі. а от у моїх друууузів)))
    плюс ще доконало недавно: у потягах теж штрафують за розпиття. провідник продає, а мєнти ходять штрафують. сістєма працює.
    сцуко бдющий О_о

найбільше добив напис на магазині, шось типу:"продаж пиву та інших слабоалкогольних напоїв після 22,00 заборонено" в цілях наукового експеременту пройшов до магазину й запитав: "Дк, а НЕслабоалкогольні???", виявляєтся - можна!!!
    Тобто сиділи ми з друзями нещодавно, заздалегідь заховавшись з пляшкою пива у велику й недосяжну для рук наших правохоронних органів дупу, й розмірковували, й прийшли до висновку, що наприклад: йшла компашка кого небудь... зазвичай - це звичайні гопники, й опісля 22,00 вирішили догнатися пивком й розійтись по домам, аж тут раптом така халєпа!! ну й взяли вони замість того що хотіли півлітра на двох.... от тепер, увага!, запитання:: кому від цьго буде краще??
    Постійний відвідувач

Я думаю якщо не влада розбереться з подібними магазинами, то народ зі смолоскипами точно. А то продають до пізної ночі усім кому попало усе що попало. В результаті, біля магазину велике скупчення непевних нетверезих осіб. І якщо десь затримався, чи в друзів, чи на роботі, то додому треба або іти в обхід, або перебіжками від кущів до стовпа і навпаки, ну якщо жити хочеться.
    Новачок

Вітаю всіх! Уважно перечитував тему і закортіло і собі вставити свої "п"ять копійок". Що до "правильний" чи "непавильний" закон писати багато не буду, його правильність напряму залежить від того, як ним будуть користуватись.Але одне зрозуміло - він однозначно потрібен. "Безпредєл" із вживанням всього, що призводить до сп"яніння, жахливий. Цей аспект дійсно потрібно регулювати. Більше можна сказати про те, як це на сравді відбувається. А відбуваеться ось що. Молоді міліціонери (вчорашні студенти) під керівництвом єфрейторів,сержантів і рідше прапорщиків за вказівкою свого "вишестоящего" тренуються на початкових стадіях кар"єри в парках і скверах в основному на нормальних людях, які навіть не чинять якогось опору і загрози ні їм, ні оточуючим не предствляють. Дуже зручно - без ризику тренуються "наїзжджати" на людей та ще й по телевізору і в газетах можна горлати про боротьбу зі злом. А ось що відбувається реально. В той час, коли так круто розгортається боротьба з розпиттям в громадських місцях, в "негромадських" дворах житлових будиків п"янезні компаніії доміношників і з "ними за компанію", розпиваючи самогон, матюкаючись, пісяючи під найближчими деревцями безкарно напиваються на очах багатоповерхівок. Все це супрводжує ефект амфітеатру - крім зображення ще звук між багатоповерхівками просто супер. Як ви гадаєте, діти цих доміношників будуть замислюватись, де і як їм пити? Якщо цей закон будуть використовувати тільки для помпи і звітносі, для того щоб трошки приємніше було "мешканцям і гостям міста" гуляти в центрі та на людних місцях - це пусте. Пусте і все. Ще й гроші платників податків будуть іти на зарплату правоохоронцям які просто марнують час. А бува і не просто. Ще й обдеруть переляканого студента(ів) гривень на 30-60, доклавши зусиль до поширення корупції. Шановні форумчани, поділіться адресами дворів, де таке відбувається. Потім списком можна подати до міліції і попросити реально попрпацювати. Як вам та думка? Моя адреса - вул.Нікітченка,4. 5-ть багатоповерхівок і в центрі двору, поруч з дитмайданчиками кожен день відбувається цей жах з лайками,п"яними піснями. А ви знаєте такі місця?
    Філософф

Закон то потрібен але хто ж його прийме якщо ті хто мають статки з нинішнього(відверто кажучі хреноватого) стану населення якраз серд тих і має приймати.Я власне вже все давно сказав по цій темі тому додам лише що слід намагатись перетворювати на краще себе і своє оточення якщо є до цього снага і сили бо на державу тут надії мало(це не лише щодо масовго випивання а і щодо більшості інших соцвльних бід і трагедій)
    модератор

Ооо! А сколько на Браилках распивающих спиртные напитки: и под магазином, и под стенами завода. Только что-то никто не спешит их штрафовать...
+ Ответить в теме
Страница 35 из 38

Теги для этой темы

,

Просмотреть облакого тегов