Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей191Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 32 из 38
Показано с 311 по 320 из 375.
    Зануда

Re: Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях

Ответ Сообщение от vetal115 Посмотреть сообщение
    Я згоден з Вами, але в нашого народу рідко це виходить [споживаючи алкоголь, не втрачати людської подоби]
    От тут і треба шукати корінь зла, ІМХО.
    Інші заходи на цьому фоні будуть малоефективні.

Частий гість

Зачем говорить об этой проблеме сейчас?!! Подождите лет 20, от силы 10....

Я к тому, что задавали ли вы себе вопрос, скольким будущим родителям будет не наплевать на своих детей?!! Это сейчас наши родили (старой закалки 50-х), последние бабки вкладываю в своих чад (по крайней мере большая их часть).

Что ждет современное планокуропивоводочномарихуаннококсосильвияанаболик оэкстезиамфетаминное покление в будущем в качестве родителей?!!
    Думаю на этот вопрос Вы можете ответить сами.

Мое мнение, наплевать им будет на своих детей!
    другие годы.. другие проблемы... и конечно больше водки и пива, если оно еще останется на нашей голубой планете (хотел сказать лезбияночно-голубой планете, но мы же говорим сейчас не об этом)
    Зануда

Ответ Сообщение от saletell Посмотреть сообщение
    Зачем говорить об этой проблеме сейчас?!! Подождите лет 20, от силы 10....

...Это сейчас наши родили (старой закалки 50-х), последние бабки вкладываю в своих чад (по крайней мере большая их часть).

...Мое мнение, наплевать им будет на своих детей!
    другие годы.. другие проблемы... и конечно больше водки и пива,..
    Мене завжди просто розчулюють розмови про те, що одне покоління гірше, інше краще...теперішнє - зовсім лайно...
    Подивіться глибше у минуле. Ми знайдемо там те саме, що й зараз. Змінюється час, правила, стереотипи, обставини, але не люди. Все час від часу повертається.
    А згадати про чудові античні часи, коли дітей взагалі викидали на дорогу, коли воно було зайве...ото наплєвать на дітей. Або коли імператор влаштовував всенародне свято на честь весілля зі своїм улюбленим хлопчиком...ото де голубізна...
    А людство вижило, і буде виживати. А Ви вважаєте, що світ котиться у прірву?

p.s. Я просто думаю, що замість розмірковування про глобальнй крах людства та чиюсь "голубізну", краще займатися конкретно своїми дітьми і т.д.
    Філософф

Ответ Сообщение от vetal115 Посмотреть сообщение
    Я згоден з Вами, але в нашого народу рідко це виходить.
    Звиняйте люди добрі що реанімуюсь у цій темі.
    Слова про помірне вживання зводять нанівець всю боротьбу з надмірним випиванням бо кожен важає що випиває помірно. Таке вже у нас суспільство спиртне і схильність до нього настільки глибоко сидять що слова про умовну користь окремих доз для основної маси людей є лише випраданням своєї слабкості.
    Це як свастика.Є люди які реально ї символом сонця вважають і таке інше а більшість з Гітлером асоціює.

Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    Мене завжди просто розчулюють розмови про те, що одне покоління гірше, інше краще...теперішнє - зовсім лайно...
    Подивіться глибше у минуле. Ми знайдемо там те саме, що й зараз. Змінюється час, правила, стереотипи, обставини, але не люди. Все час від часу повертається.
    Воно то так .Але є і інші факти.Виробництво а отже і споживання спиртних напоїв за роки незалежності об"єктивно зросли і не в один раз.Єдиний рік коли було падіння це минулий.певно через кризу.Отже по цьому признаку дегенерація є.Люди фундаметально дійсно одні і тіж а от суспільство змінюється

Ответ Сообщение от serg1975 Посмотреть сообщение
    Извините пожалуйста. Я больше не буду.
    Я В СВОЕЙ ЖИЗНИ НЕ ОДИН ДЕСЯТОК ТРЕЗВЕННИКОВ НАПОИЛ))))))))как Папанов в "Бриллиантовой руке" говорил:"За чужой счет пьют трезвенники и язвенники!"
    И это не самое худшее , что может с ВАМИ случиться)
    Є такі люди які коли нічого не можуть досягти взагалі або у якійсь сфері починають принижувати і спаскуджувати до свого рівня тих хто взагалі або у чомусь її кращі.Я думаю що те що для вас такі дії є приводом для гордості полужить більшим покранням чим те що я ще міг би сказати
    Постійний відвідувач

http://life.pravda.com.ua/problem/4b729cfb2c9c8/
    Инвалид умственного труда

Можете меня пристрелить, но сначала избавьтесь от наркоты на улицах. А потом начните обсуждать употребление алкоголя.
    Наркота приносит больше бабла. Посему ЗЛОМ надо сделать что-то другое.
    ЗЫ 50 гр. живого пива ребенку в неделю заменяет половину вашей витаминной аптечки.
    Серега...

Ответ Сообщение от Коновалець Посмотреть сообщение
    Є такі люди які коли нічого не можуть досягти взагалі або у якійсь сфері починають принижувати і спаскуджувати до свого рівня тих хто взагалі або у чомусь її кращі.Я думаю що те що для вас такі дії є приводом для гордості полужить більшим покранням чим те що я ще міг би сказати
    Сам понял что сказал?????????????????)))))))))))))))))))))))))))
    Пасажир

Відкрив пляшку — сплати штраф
    Віталій Нікіпелов | Фото: Ярослав Кадук
    Починаючи з лютого цього року розпивання слабоалкогольних напоїв, зокрема пива, у громадських місцях заборонено. Тепер, якщо людина навіть просто йде з відкритою пляшкою по місту, її можуть оштрафувати співробітники міліції. Розмір штрафу — до 85 гривень

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Віталій Нікіпелов вважає, що результат від цієї заборони буде помітно лише за кілька місяців.

— Люди в місті мешкають переважно свідомі, вони розуміють правильність прийняття такого рішення. Разом з тим до Полтави приїжджає величезна кількість студентів, які не завжди тактовно поводяться відносно інших людей. На таких можуть скласти адміністративний протокол, який потягне за собою відповідний штраф, забрати в районне відділення міліції та направити відповідного листа до керівництва навчального закладу, — розповів сьогодні під час прес-конференції в інформагентстві «Новини України» Віталій Нікіпелов.

На його думку, масове вживання алкогольних напоїв у невизначених місцях позначається на загальному санітарному стані міста. Що особливо прикро, зважаючи на зростаючий потік туристів до нашого міста.

— Усі, мабуть, бачили сміття біля урн, які розміщенні поряд із Білою Альтанкою? Так от, ті урни вичищають кожні три години. Але через те, що відпочиваючі не завжди «напружуються», аби донести сміття до урни, навколо них майже завжди є сміття, зокрема порожні пляшки, — додав Віталій Нікіпелов.

Співробітники міськвиконкому разом із працівниками внутрішніх справ майже три роки проводили роз’яснювальну роботу серед мешканців міста щодо заборони вживання спиртних напоїв у громадських місцях.

— Тепер будемо штрафувати, — заявив Віталій Юрійович.

А от щодо святкування загальнодержавних та міських свят, яке зазвичай не обходиться без вживання спиртних напоїв, Віталій Нікіпелов пояснив, що механізм нового закону ще не до кінця освоєний.

— Це питання ми будемо вирішувати, і якщо буде прийнято рішення щодо обмеження вживання спиртних напоїв у громадських місцях під час певного свята, то кожен, хто буде спійманий з відкоркованою пляшкою, відповідатиме згідно із законом, — пояснив Віталій Юрійович.

Ярослав КАДУК, «Полтавщина»
    http://www.poltava.pl.ua/news/society/1623/
    ри?

Тепер, якщо людина навіть просто йде з відкритою пляшкою по місту, її можуть оштрафувати співробітники міліції.
    але в той же час
    механізм нового закону ще не до кінця освоєний
    Закон прийнятий і тепер кожного з відкоркованою пляшкою у "невизначених місцях" будуть штрафувати, але де ж ті "визначені" місця?
    Однобоко все якось, як завше - недоопрацьовано, недообдумано.
    2.0

laithemmer, мале, а у нас всігда всьо так. нинішній закон - генделикам на догоду. пляхан в бамажний пакет і хрін знає шо то в мене таке (такі штуки в ґамериканскім кіно показуют)
+ Ответить в теме
Страница 32 из 38

Теги для этой темы

,

Просмотреть облакого тегов