Вы просматриваете тему Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Да, Евангелие - это Новый Завет, но не только. Основное - это Бибилия (старый и
АлекS, зустрічне питання: а ви були на культурних пьянках? чи тіки на тих, з яких виносять?
мені достатньо спілкування з людями, які туда ходять. на церковін побігушки. брррр... хотя це тоже оффтоп!
а в тему: якщо хочете позбачитися негативу, його треба не заміняти, а ліквідувати. а то шило на мило знаєте...
стосовно рай-ад... хм, мене і тут непогано годують![]()
Был как-то на служении сто лет назад. Знакомая притащила (она уже исправно посещала квартирную "ячейку", где регулярно сдавала нормативы по Библии и свою несчастную стипендию . Порядок такой: Сбор бабок - ходят по кругу с мешком, и добровольно-принудительно все бросают. Потом "евровидение", Проповедь. И в конце снова сбор бабок в мешок. Курируют контору, естессно, мерикосы.
nickeler, не была ни на тех, ни на других. Я не люблю таких мероприятий. Если зовут на свадьбу, конечно иду, но иду не дальше ЗАГСа, поздравить. Ну не мое это - выпивающие компании!
nickeler, вот точно так же я говорю об вечеринках с употреблением спиртного... бррр...
Но, в отличии от некоторых пользователей, я просто высказываю свое мнение, а не веду антиалкогольную пропаганду
Потік свідомості недалекої людини якій в дитинстві випадково дали по голові кадилом і вона після цього зненавидліла релігією всім своїм серцем.
А якщо серйзно то нікелер як я вже все сказав веде себе у кразщих тардиціях нетерпимих релігійних фанатиків тільки предметом її віри є однозначний негатив від релігії.
Доречі в радянському союзі атеїзм і матеріалізм використовувались для пасіння народу ні чуть не гірше ніж релігія в російській імперії до цього.будь яка ідея може бути використана можновладцями для маніпуляцією людьми і тут що фа що антифа що віручючі що атеїстиможуть вести чсебе аоднаково дебільно що власне ти зараз і робиш
швидше за все ні.доречі от я зараз можу десь перепостити пост нікелер і сказати "ех какіє еті атеїсти все пагаловна плахіє люді" так і вона зараз бере якісь окремі негативні приклади яких всюди чимало і почина наїжджати на віру як таку
Хоча релігійні дискусії тут трохи офтопні
нажаль православна церква зараз дуже спаскудилась тож бажаю щоб вас не постгла та сама доля.Хоча у кожній конфесії є як гідні так і негідні приклади а от в силу соціальних умов співідношення прикладів бува різним