Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей191Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 20 из 38
Показано с 191 по 200 из 375.
    Серега...

Re: Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях

Да, а если бы не было идиотов, то можно было бы пить спокойно и не нарываться на критику тов. Коновальца)

Плюк .№ 215 в Тентуре.

Ответ Сообщение от Tail Посмотреть сообщение
    был на день молодежи в парке победы - милиция стоит в 30-40 метрах от смотровой площадки, а на самой смотровой народ бухает аж дым коромыслом стоит
    А они долго калькулировали количество необходимое количество спец.средств и бобиков для захвата, и подбивали затратную часть доставки пивняков в районное отделение)
    Пророк

Ответ Сообщение от Пришелец-прораб Посмотреть сообщение
    А они долго калькулировали количество необходимое количество спец.средств и бобиков для захвата, и подбивали затратную часть доставки пивняков в районное отделение)
    Скорее мечтали, что когда закончится дежурство, сами будут употреблять сии благословенные напитки.
    Плюк .№ 215 в Тентуре.

Ответ Сообщение от serg1975 Посмотреть сообщение
    А я туту проходил мимо Белой Беседки и один выпускник, представляете курил и дымом дунул на меня.Вот гад.А я не курю ведь.Думал привлечь патруль, да жаль рядом не оказалось.И дети представляете все это видели.Какими же они теперь вырастут , наверное курягами, а того гляди и нариками.Только бы не пили в общ. местах, а там хоть...............
    Считаю что необходимо быть готовым в любой момент (или почти в любой) осуществить самозащиту своих прав. А если бы Вы были в лесу, с родными, и случись (не приведи Аллах, конечно) какая внештатная ситуация? Или ночью в городе, в спальном районе пара бритых алканоидов хочет осуществить экспроприацию сигареты, которой у Вас никогда не было? Патрули патрулями, но дело иногда решают минуты или даже секунды.
    Філософф

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    а вас пане, не насторожує думка, що ті збіговиська "людєй не в сєбє" є такими, бо там іншої публіки не може бути по умолчанію?
    "Нє в сєбє" від пити чи не пити не залежить(швидше вже випивка може пошкодити психіку раз на те пішло).А подібні зібрання вони часто є цілком нормальними і адекватними(ну як мінімум адекватнішими ніж компанії ужраних які ми зокрема на останніх святах бачили).Інша справа що у питання розвитку тверезого руху вони неефективні в силу того що в них дуже вузька ціьова аудиторія
    Плюк .№ 215 в Тентуре.

Ответ Сообщение от RAMM Посмотреть сообщение
    Скорее мечтали, что когда закончится дежурство, сами будут употреблять сии благословенные напитки.
    Ну, это святое)) На нервных посадах без этого никак. Иначе - шведская))
    Філософф

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    мо ви самі створити шось типу громадської організації і не словом а ділом, га? чи кишка тонка? вистачає тіки потоку свідомості для тирнед-просторів. ну шо ж. тоді не надійтеся на те, що вас почують. вас тут всі стібуть, навіть "сочувствующіє". але якщо ви досі тут, то вам мабуть в кайф... цікаво, який би вам діагноз по вашим постам поставив фахівець?
    Черговий потік грубості наїздів і нігілізму на який не знаю чи є смисл відповідати.Уж воїстину якщо бути таким як ти це значить бути здоровмим то краще вже мені дійсно бути хворим.
    А сайт підняти це не проблема інша справа що для реального згуртування людей В Полтаві це майже нічого не дасть нажаль(групи аналогічного наповнення в соціальних мережах я доречі бачив і так)

Ответ Сообщение от serg1975 Посмотреть сообщение
    Да, а если бы не было идиотов, то можно было бы пить спокойно и не нарываться на критику тов. Коновальца)
    та пий скільки хош я ж тобі не проводир чесне слово.
    2.0

Коновалець, сиди дома значить, коли компанії ходять під мухою. а то дивися, хтось випадково писок натовче. і скаже шо по пьяні.... бгггг

Коновалець, а ти у нас нєжний і ранімий... ужрані, бухарі... підбирай слова, дітки.
    Філософф

Офтоп:
    Спілкування з людиною такого рівня як попередня опонентка явно негідне не те що мене а і будь кого хоча б більш менш нормального
    змія болотяна ОЧКОва

Офтоп:
    Ответ Сообщение от Коновалець Посмотреть сообщение
    Черговий потік грубості наїздів і нігілізму на який не знаю чи є смисл відповідати.Уж воїстину якщо бути таким як ти це значить бути здоровмим то краще вже мені дійсно бути хворим.
    А сайт підняти це не проблема інша справа що для реального згуртування людей В Полтаві це майже нічого не дасть нажаль(групи аналогічного наповнення в соціальних мережах я доречі бачив і так)
    я там наїздів не побачила, хотя я канєшно не Ви, а демон-кровопійца.
    От мене дуже дратує, коли люди крім бла-бла нічого робити не можуть, або не хочуть. Я вже колись запитувала:"Що Ви зробили, для того, щоб хоча би одна людина кинула пити?" відповідь, кацца, була розмитою, а суть полягала в тому, що люди в нас нікого не будуть слухать, нічого не хочуть сприймать і толку ніякого немає займатись просвітительською діяльністю.
    так от, тепер іще одне запитання: "Яке Ви, Коновалець, маєте право робити висновки про ступінь алкоголю в крові, рівень залежності і глибину дегенеративності суспільства, палець об палець не вдаривши, аби змінити життя у казці-страшилці на райські посиденькі?"

ЗІ: Мать, був урок літератури? нове слово "нігілізм" вивчили? так, в дописові Нік, нічого, що можна було б так обозвать, немає.

ЗІІ: Шкалу по якій визначали рівень рівня попереднього опонента предоставте бітте
+ Ответить в теме
Страница 20 из 38

Теги для этой темы

,

Просмотреть облакого тегов