Да, а если бы не было идиотов, то можно было бы пить спокойно и не нарываться на критику тов. Коновальца)
Вы просматриваете тему Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Да, а если бы не было идиотов, то можно было бы пить спокойно и не
Да, а если бы не было идиотов, то можно было бы пить спокойно и не нарываться на критику тов. Коновальца)
Считаю что необходимо быть готовым в любой момент (или почти в любой) осуществить самозащиту своих прав. А если бы Вы были в лесу, с родными, и случись (не приведи Аллах, конечно) какая внештатная ситуация? Или ночью в городе, в спальном районе пара бритых алканоидов хочет осуществить экспроприацию сигареты, которой у Вас никогда не было? Патрули патрулями, но дело иногда решают минуты или даже секунды.
"Нє в сєбє" від пити чи не пити не залежить(швидше вже випивка може пошкодити психіку раз на те пішло).А подібні зібрання вони часто є цілком нормальними і адекватними(ну як мінімум адекватнішими ніж компанії ужраних які ми зокрема на останніх святах бачили).Інша справа що у питання розвитку тверезого руху вони неефективні в силу того що в них дуже вузька ціьова аудиторія
Черговий потік грубості наїздів і нігілізму на який не знаю чи є смисл відповідати.Уж воїстину якщо бути таким як ти це значить бути здоровмим то краще вже мені дійсно бути хворим.
А сайт підняти це не проблема інша справа що для реального згуртування людей В Полтаві це майже нічого не дасть нажаль(групи аналогічного наповнення в соціальних мережах я доречі бачив і так)
та пий скільки хош я ж тобі не проводир чесне слово.
Коновалець, сиди дома значить, коли компанії ходять під мухою. а то дивися, хтось випадково писок натовче. і скаже шо по пьяні.... бгггг
Коновалець, а ти у нас нєжний і ранімий... ужрані, бухарі... підбирай слова, дітки.
Офтоп:
Офтоп: