Вы просматриваете тему Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Lera Сегодня выпускники шампанское на беседке открывали, мимоходом облив им всех рядом стоящих
Нє нажаль нема.Я дійсно як і ви важаю що бухих треба уникати і старатись оточувати себе тверезими.Бо в більшості випадків спроба переконати людей що пити зло нагадує метання бісеру перед свинями.
Хоча якби реально заборонили б теле і радіо рекламу усіх спиртних напоїв(в т ч пива),якби реально не пускати бухих на вулиці якби наші політики і різного роду зірки і інші не пропагували б випивки на різних акціях зібраннях і тп то тоді це дозволило б через певний час хоча б зменшити кількість випиваючіх з капець якої великої до просто дуже великої і хоча дозволило б сформуватись стабільному релігійно і спортивно нейтрального прошарку тверезоживіучіх людей(нейтральних в тому смислі що випивання в нас незалежить від релігійних поглядів і інтересів людинр от і тверезість немає корелюватись з кількома вузькими зацікавленнями а бути ширше їх).
Аргумент що людям нема чим зайнятись не витримує ніякої критики.
О ще думка.Оскільки багато хто починає пити за компанію а при відсутності бухого оточення міг би і не починати то слід сприяти появі і поширенню різного роду і формату зібрань для тверезого відпочинку(і ще раз повторюсь що у цій справі вузька спортивна,релігійна,проросійська чи прозахідна оріентація яка є у існуючіх тверезницьких структур є абсолютно непродуктивною).Причому я наголошую саме на структурах для згуртування саме тверезих людей а не колишніх алкоголіків(допомога їм це важлива проблема але тут вона не в тем дещо) бо знову таки абсолютно непродуктивно що через діяльність товариств тверезості виникла стійка асоціація що тверезництво і лікування від алкоголізму це одне і теж(ми це і на форумі чули)що явно знов таки наносить шкоду справі.А так можна гуртувати якимось чином(я зараз імпровізую тому деталей назвати не можу нажаль)люде які б цікаво провдили разом час але за умов повної тверезості а потім можна було б агітувати туди випиваючіх із адекватного більш менш кола але знов таки при умові їхньої тверезості.
Хоча на практиці я думаю нажаль наврядчі щось з цього вдасться реалізувати.дай Бог щоб я помилявся