Вы просматриваете тему Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от serg1975 RAMM, от язычества нам пришло и яйца на Пасху красить и многое
RAMM, общественные места это все места, кроме твоей квартиры или твоего частного двора.Это идиотизм запрещать. У нас из крайности в крайность,запретили игровые автоматы(я лично не против), но это неправильно.Нельзя рубить с плеча, ко всему надо подходить с чувством, с толком , с расстановкой...
Кстати , а появление в нетрезвом виде в общ. местах?
serg1975, аргументы я уже излагал выше. Повторяться, я думаю не надо.
Крайности никакой нет. Какое чувство? толк? расстановка? Обратитесь лучше с этой просьбой к выпивающим на улицах и детских площадках. Что услышите в ответ?
По появл. в нетрезвом виде в общ.местах в АК и так уже все описано.
НЕ НРАВИТСЯ ПОДОЙДИ К НИМ И СДЕЛАЙ ЗАМЕЧАНИЕ!!! Х.... из всех тут активистов на такое способен. Вот так!!! А закон ничего не изменит, и нечего от него ждать чуда, что все завтра станут трезвенниками и т.п. Будут значит как раньше, переливать водку в бутылки из под лимонада и пить без"закуся" под детскими грибочками, и ничего им никто не скажет и менты в том числе.
Офтоп:
Офтоп:
суть в тому що Сергій висловив і так і не обгрунтував тезу що начебто у людей є схильність до випивання через свою спадковість.А те що речовини з дією аналогічною наркотичній можуть призводити до звикання так тоді у людей і до кокаїну є генетична схильність чи що за такою логікою
Якщо людина ходить не від дружби чи інших якостей а від того щоб випити чи поїсти чи просто отримати щось матеріальне то таку людину треба гнати взашей.А менталітетом недоліки кожної конкретної людини списувати я дмаю неправильно
Тому що зараз дуже великий ризик і страх за свою безпеку від величезної кількості бухарів на вулицях це раз.Тому що зараз дуже важко тверезій людині знайти тверезих друзів ц два.В тебе вже по умолчанию є можливість віідзначати любе свято з випивкою,є можливість бачитись з друзями і пити при цьому.У тверезих людей такої можливіості з самого початку нема їм доводиться дуже довго і напружено шукати однодумців.Я ще раз кажу якби питущіх і непитущіх було б порівну чи хоча б 1 до 3 то проблеми б не було.у тверезих були б свої компанії у бухих свої.а так получається що у бухих є а у тверезих нема.
Звісно в мене якось нема бажаня ризикувати своїм життя і підходити дло групи бухих дегенератів які ще і вломити можуть.І я думаю в цьому нічого кримінального нема як і в бажанні подовше пожити загалом
те що сам по собі закон мало що змінить це одне.але якщо діти постійно не бачитимуть на вулиці бухаючіх якщо батьки не гулятимуть по вулиці держачі дитинку в правій руці а пиво в лівій і т п то кількість тих хто починатиме пити хай і не дуже суттєво але зменшиться.
Воно то вірно але нажаль ця констатація не дає ключа для покращення ситуації.До того ж генетично бидлючність таки не успадковується тому логічніш казати що вона(бидлючність)визначається і освітою,і владобю і оточеням.І ця фігня будучі раз запущена самопідтримує себе вже котре столітя.в тім наскільки краще в інших країнах нажаль не знаю
Сегодня выпускники шампанское на беседке открывали, мимоходом облив им всех рядом стоящих.Кому весело, а у кого возникло реальное желание проломить этой бутылкой голову открывавшему.
Хороший закон,имхо.