Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей191Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 13 из 38
Показано с 121 по 130 из 375.
    модератор

Re: Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях

Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    А как вести себя...это вопрос сложный
    Что тут сложного... быть законопослушным гражданином достаточно для того, чтобы не втягивать голову в плечи при виде проходящих мимо стражей порядка.

треба поважати вибір кожного - хто п'є і хто не п'є
    К сожалению, пьющие люди других не уважают. Свежий пример. Вчера вернулись из отпуска. Утром проснулись от шума на территории базы отдыха; оказалось, что микроавтобус привез группу отдыхающих из Полтавы. Вывалились они из транспортного средства, трезвыми оказались только двое детей двух и четырех лет. На часах было семь утра .
    Эта веселая компания пила целый день не у себя в номере, а прямо на территории базы. Орали громко, ржали дурными голосами; один из алконавтов закрылся в номере и его жена с ребенком не могли попасть, так как "глава" семейства уснул пьяным сном. Их было 6 семейных пар и двое детей. Добропорядочные граждане все ждали, пока администрация базы приструнит пьяниц, но что-то никто не спешил. Последней каплей было то, что один из алкашей начал цепляться ко мне с разговорами на пороге нашего домика. Вот тут я пожалела, что послушала мужа и взяла с собой только электрошокер. Но алкаш оказался из интеллигентных и понял, что со мной лучше не связываться. Во второй половине дня охранник таки решил вызвать милицию и мужскую половину компании забрали в отделение. А Вы говорите, уважение! Им же безразлично было, что дети кругом, даже на своих наплевать.
    А позавчера на пляже утонула девочка трех-четырех лет. Как вы думаете, чем занимались её родители? Правильно, пили пиво. А потом, когда спасатели достали тело, мамаша рыдала и заламывала руки. Но вот, может, я покажусь жестокой, но кроме отвращения я ничего другого не испытала. Да и как можно относиться к таким горе- родителям, которые на бутылку поменяли жизнь ребенка

Зануда

Ответ Сообщение от АлекS Посмотреть сообщение
    ... быть законопослушным гражданином достаточно для того, чтобы не втягивать голову в плечи при виде проходящих мимо стражей порядка.
    Нет, к сожалению этого не достаточно. Об этом говорит мой личный опыт и сообщения многих граждан о вопиющих нарушениях со стороны стражей порядка.
    Голову втягивать в плечи вообще не имею привычки.

К сожалению, пьющие люди других не уважают.
    Приходится повторяться, что многие споры происходят из-за того, что оппоненты заранее не договорились о терминологии.
    "Пьющие люди" это кто? Именно я и говорю, что существует культура употребления спиртных напитков. Что можно оставаться нормальным человеком, употребляя алкоголь. Не напиваясь как свинья, понимаете? Не отравляя жизнь окружающим, оставаясь хорошими родителями и т.п. Я за борьбу с пьянством еще...против рекламы спиртного, особенно днем...Перечтите тему, если не лень... Не вырывайте из контекста мои слова...

А Вы говорите, уважение!
    ёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёё ёёёё...ну Вы...я от такой риторики просто теряю дар речи. Да я десять раз говорил о тех, кто нарушает общественный порядок и т.д. и т.п... их действия конечно нужно пресекать...Вы читали?
    Нельзя так, прочитав пару постов из всей темы...приписывать мне то, о чем я и не думал говорить.

Короче говоря, здесь уже скука такая, что повторы происходят по третьему разу...адью.

p.s.

Но вот, может, я покажусь жестокой, но кроме отвращения я ничего другого не испытала. Да и как можно относиться к таким горе- родителям, которые на бутылку поменяли жизнь ребенка
    Вы, вероятно, склонны делить вообще людей на хороших и плохих? Мне же кажется, что такая категоричность в отношении совершенно незнакомых людей неприемлема.
    модератор

Как бухали так и бухают, и по городу с пивом ходят, и на Альтанке пьют. На смотровой площадке, на моих глазах, люди в синих одеждах, прошли мимо компании подростков, которая смоктала пиво из 2х (!) литровых баклах...
    Філософф

Ответ Сообщение от Waldemar Посмотреть сообщение
    [b .
    П.С. В квасі 0,6 % алкоголю... ти квас не п"єш?
    Тут у темі вже наводилась інформація що алкогольним напоєм вважається той що має 1,2 відсотка етилового спирту або більш.А квас я вживаю може раза 3-4 рази на рік просто тому що бодяжать його останні роки нажаль

...ці фрази багато пояснюють. Якщо так міркувати...Куди ж нам... рівень знань...відкриття у науці та мистецтві...Та кожна людина - це космос. А вже нового Ви б точно дізналися немало. Ви не туди дивитесь, ИМХО.
    ..
    Шановний ви пересмикуєте мою цитату.Я кажу що можливо можна терпіти випивку від унікальної людини яка чимало чого досгла в науці мистецтві чи ще чомусь.Яка була б вище серднього рівня в рази.Таких на форумі нема і в місті мабуть теж.А від звичайного товариша типу недавно відписавшогося Сергія який то і тверезим будучі не надто розумний і цікавий випивку терпіти не варто однозначно.

.

Мій юний пораднику, я писав про те, за якою ознакою Ви розділяєте людей, а не на скільки саме "класів". Що серед тих, хто дозволяє собі алкоголь, є й порядні, цікаві, талановиті люди. Але Ви мені все пояснили тепер (див. вище - "на форумі що очевидно жодної такої нема").
    Ви знову пересмикуєте.Спочатку ви кажете про людей що писали книги,робили наукові відкриття,євеликими митцями і кажете що серед них більшість питущіх.А потім починаєте говрити про просто звичайних достатньо порядних не гопонутих людей.Це ж суттєво різні речі.Хоча і просто порядні,добрі,чесні теж нажаль не надто поширені.

Отой, про кого я, ніколи не шукав краще оточення. Навпаки - завжди гуляв з такою потолоччю, що жах. І святкував з ними, і відзначав. Нівіть з отими жінками, ну Ви розумієте. А вже про бухарей я й не кажу. А Вам все давай рафінад.
    Я звісно радий що ви довіряєте мені подробиці вашого особистого життя але не думаю що вони тут доречні.Як би це вам пояснити.Не пити,не вести распутне життя,не матюкатись для зв"язки слів не брехати на право і на ліво це не рафінад і не ідеал це взагаліто нормальні елементарні речі.

.

Ви ще перевіряйте у тих, з ким "гуляєте", довдку про щеплення. А то буває людина заразна, ще на Вас перейде. А Ви ж такий гарний...
    Ну як мінімум не уродливий і маю відчуття власної гідності чого і всім іншим бажаю

К сожалению, пьющие люди других не уважают. Свежий пример. Вчера вернулись из отпуска. Утром проснулись от шума на территории базы отдыха; оказалось, что микроавтобус привез группу отдыхающих из Полтавы. Вывалились они из транспортного средства, трезвыми оказались только двое детей двух и четырех лет. На часах было семь утра .
    Эта веселая компания пила целый день не у себя в номере, а прямо на территории базы. Орали громко, ржали дурными голосами; один из алконавтов закрылся в номере и его жена с ребенком не могли попасть, так как "глава" семейства уснул пьяным сном. Их было 6 семейных пар и двое детей. Добропорядочные граждане все ждали, пока администрация базы приструнит пьяниц, но что-то никто не спешил. Последней каплей было то, что один из алкашей начал цепляться ко мне с разговорами на пороге нашего домика. Вот тут я пожалела, что послушала мужа и взяла с собой только электрошокер. Но алкаш оказался из интеллигентных и понял, что со мной лучше не связываться. Во второй половине дня охранник таки решил вызвать милицию и мужскую половину компании забрали в отделение. А Вы говорите, уважение! Им же безразлично было, что дети кругом, даже на своих наплевать.
    А позавчера на пляже утонула девочка трех-четырех лет. Как вы думаете, чем занимались её родители? Правильно, пили пиво. А потом, когда спасатели достали тело, мамаша рыдала и заламывала руки. Но вот, может, я покажусь жестокой, но кроме отвращения я ничего другого не испытала. Да и как можно относиться к таким горе- родителям, которые на бутылку поменяли жизнь ребенка
    Отож.І це стає масовим.Тількино приїхав зі святкуваня 300річя Битви.І коли вже народ розходився бачив не одну компанію дорослих і жінок і чоловіків які в районі поля влаштовували імпровізовані пікніки і під ручку з малими дітками дудлили літрові пляшки з пивом.

Приходится повторяться, что многие споры происходят из-за того, что оппоненты заранее не договорились о терминологии.
    "Пьющие люди" это кто? Именно я и говорю, что существует культура употребления спиртных напитков. Что можно оставаться нормальным человеком, употребляя алкоголь. Не напиваясь как свинья, понимаете?
    p.s.

.
    Проблема у тому що цього майже ніхто не розуміє з випиваючіх.Або веде себе як довбень і після цього важає що культурно випив(як мої колишні однокласники наприклад таі не лише мої).Звісно було б гарно якби серед випиваючіх більшість пила б культурно і не часто(і частіш без спиртного відпочиаалаб)але то нажаль фантастика
    Філософф

Нет, к сожалению этого не достаточно. Об этом говорит мой личный опыт и сообщения многих граждан о вопиющих нарушениях со стороны стражей порядка.
    Голову втягивать в плечи вообще не имею привычки.
    нажаль згоден.Хоча це і суттєво знижує ризик але те що правоохоронні органи самі часто є джерелом небезпеки важко не погодитись

Нельзя так, прочитав пару постов из всей темы...приписывать мне то, о чем я и не думал говорить.
    .
    Ну нажаль ви ж самі наприклад упрікали в неповазі мене і слова ніякого не спрямували до того ж Сергія,і кілька раз перекрутили мої слова.тож не дивно що до вас те саме можуть вчиняти.
    модератор

такая категоричность в отношении совершенно незнакомых людей неприемлема
    Почему же... они соседний домик арендовали и мы регулярно наблюдали ту же картину:родители, пьющие прямо на пляже и их стиль общения с девочкой: "отстань", "иди поиграй", "не мешай", "не лезь" и т.д. Своими глазами видела, как члены их компании детям пальцы макали в вино и потом все ржали "пусть привыкает" .

склонны делить вообще людей на хороших и плохих?
    Скорее, на интеллигентных, имеющих стойкие моральные принципы и быдло. Радует то, что первых больше, а представителями второй категории я не окружаю ни себя, ни свою семью. Я не говорю, что пьющие люди - второсортные или плохие, нет. Но в моей жизни я не приемлю таких особей и их презираю, особенно семьи с детьми. Иногда, в силу обстоятельств приходится контактировать с быдлом, этого никак не избежать.
    Абсолютно спокойно реагирую на умеющих употреблять алкоголь в меру, но у себя (у них) дома, а не в общественных местах, на глазах у детей.
    Но категорически не приветствую питие у беременных, кормящих матерей, подростков и "подсаживание" на алкоголь детей (когда дают пробовать пиво, вино, покупают на праздники "детское шампанское"). Одно дело когда выбор в пользу алкоголя делает взрослый человек, другое - когда за ребенка решает мать или отец.

И своего ребенка я пытаюсь оградить от таких ярых сторонников нездорового образа жизни. И приложу все усилия, чтобы в свои 15-16-17 лет он понимал, что этим надо гордиться, а не стесняться (как многие, боящиеся выделиться из серой массы) - для этого надо иметь большое количество извилин и хорошее воспитание.
    Зануда

Ответ Сообщение от Коновалець Посмотреть сообщение
    Ну нажаль ви ж самі наприклад упрікали в неповазі мене і слова ніякого не спрямували до того ж Сергія,і кілька раз перекрутили мої слова.тож не дивно що до вас те саме можуть вчиняти.
    Я зобов'язаний відповідати всім і на все? З Вами мені є сенс розмовляти, з ним наразі - не бачу. То й що?

Шановний ви пересмикуєте мою цитату.Я кажу що можливо можна терпіти випивку від унікальної людини яка чимало чого досгла в науці мистецтві чи ще чомусь.Яка була б вище серднього рівня в рази
    Я писав так:
    серед людей є цікаві, талановиті, добрі, дотепні і різні.
    Я не мав на увазі геніїв, з чого Ви взяли?

Ви знову пересмикуєте.Спочатку ви кажете про людей що писали книги,робили наукові відкриття,євеликими митцями і кажете що серед них більшість питущіх.А потім починаєте говрити про просто звичайних достатньо порядних не гопонутих людей.
    Я писав так:
    Цікаві книжки написали бухарі, фільми зняли бухарі, пісні які - теж алкаші, лікують переважно такііііі бухарі.
    У Полтаві повно цікавих людей - і поетів, і музикантів, і фотографів, і лікарів. Я ж не маю на увазі всесвітньо відомих, це Ви додумали самостійно. Ой, важко з Вами, Павло.

Я звісно радий що ви довіряєте мені подробиці вашого особистого життя але не думаю що вони тут доречні.
    Я написав так:

От я читав колись книжку про одну людину. Але не зовсім і людину. Там його ще у кінці вбивають, а потім він наче знову став живий. Ну, Ви знаєте. Так от, я може не дуже розумний, але от що з неї зрозумів, головним чином: НЕМАЄ ЛЮДЕЙ, НЕ ВАРТИХ НАШОЇ УВАГИ.
    Отой, про кого я, ніколи не шукав краще оточення. Навпаки - завжди гуляв з такою потолоччю, що жах. І святкував з ними, і відзначав. Нівіть з отими жінками, ну Ви розумієте. А вже про бухарей я й не кажу.
    Це не подробиці мого особистого життя. Невже не впізнали? Це про дуже відому, зокрема Вам, особу. Буде бажання - здогадаєтесь. Я про те, що Він не обирав кращого оточення, і не гидував ніким. Все.
    модератор

Голову втягивать в плечи вообще не имею привычки
    Это обобщенная фраза, а не применительно в Вам.
    Зануда

Офтоп:
    Это обобщенная фраза, а не применительно в Вам.
    Ясно.

Скорее, на интеллигентных, имеющих стойкие моральные принципы и быдло.
    У меня иное отношение к людям, ну да пусть. Это выходит за пределы данной темы.

Філософф

Скорее, на интеллигентных, имеющих стойкие моральные принципы и быдло. Радует то, что первых больше, а представителями второй категории я не окружаю ни себя, ни свою семью. .
    нажаль не факт що перших більше.Але скажімо так коли п"є бидло то і фіз ним а от коли людина що має гарні задатки і загалом може бути і інтелігентною і моральною себе спиртним гробить то це дуже сумно.А от таких людей разом з бидлом нажаль більшість

Я зобов'язаний відповідати всім і на все? З Вами мені є сенс розмовляти, з ним наразі - не бачу. То й що?

.
    Що полягає у тому що коли якесь бидло на форумі грубіянить проти мене чи проти тверезості ні у кого з форумчан не виникає бажання таку людину осадити.А коли ящось кажу мене зразу критикують.навіть сліпому очевидно що це упередженість і особиста неприязнь.Так само як і випадку з растами-вальдемарами,нікелерами які ні словом поганим не згадали ні дефа ні меладона хоча якщо вже я грубо себе веду то цих людей вони мали капець як засудити.

Це не подробиці мого особистого життя. Невже не впізнали? Це про дуже відому, зокрема Вам, особу. Буде бажання - здогадаєтесь. Я про те, що Він не обирав кращого оточення, і не гидував ніким. Все.
    Про те що ви ходили і із ким святкували це ваші подробиці.А релігію пліз дискутувати в інші теми.

У Полтаві повно цікавих людей - і поетів, і музикантів, і фотографів, і лікарів. Я ж не маю на увазі всесвітньо відомих, це Ви додумали самостійно. Ой, важко з Вами, Павло.
    Тим не менш співвідношення людей типу лідерів якогось більш менш відомого у Полтаві гурту чи колективу або що до людей типу тої ж нікелер і ї братії в місті складає 1 до 100.Це якщо застосовувати об"єктивні критерії їх визнання.Якщо ж ні то скажімо інакше ви знаєте цілий ряд персонально вам цікавих людей але не факт що вони будуть цікаві і мені і більшості інших людей.музикантів у нас в місті хай Наталя Май якщо вона тут живе хай товариші з забутої симфоніЇ і ДМЦ може ще кіфлька відмих колективів,кілька відромих фотографів можливо і кілька відомих більш менш поетів( знов таки можливо)це навіть при най оптимістичнішрому підрахунку кілька сотень людей на все місто.При тому що в силу зайнятості з більшістю з них навряд чи можна часто мати розмову і тим більш зустріч чи прогулянку.А те що вам з загалу багато хто здається і є персонально для вас цікавим н означає що він буде таким же і для інших це ж очевидно.
    Тобто одне з двух або ми говримо про людей випиваючіх що обєктивно багато чого досягли і яких принай оптимістиніших підрахунках невелике чісло від загальної кількості.Або ми говримо про людей які вам здались цікавими а мені можуть і не здатись а комусь здатись чатсково.Якщо другий варіант то це явно безпредметно
+ Ответить в теме
Страница 13 из 38

Теги для этой темы

,

Просмотреть облакого тегов