Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей191Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 12 из 38
Показано с 111 по 120 из 375.
    Пророк

Re: Розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях

Ответ Сообщение от fabulist Посмотреть сообщение
    Сомнения меня одолевают...мы еще не раз потом на этом форуме прочтем как это применяется на практике.
    Да, наш диспут скорее носит академический характер.
    Как уже писал, поправка если она станет дополнением к закону, выполнятся не будет. Как и аналогичная по курению.

Вопрос: а реклама пива днем идет по телевидению? Или только вечером? Или вообще нет? А то я телевизор не очень...
    Да я тоже телик не очень...тем более рекламу. Чегой то мелькает. В какое время не скажу. А может это у меня старые воспоминания

Было бы отрадно, если бы хотя бы те, что есть, занялись делом. Меня-то забрать они герои. Что меня забирать? Я относительно вежлив...не преступниками же им заниматься в самом деле. Опасно.
    .
    Ну это на все 1000 процентов. Есть такое.

Офтоп:
    И поскольку я уже перешел от скуки на драматургию, возьму-ка я из холодильничка баночку, и в положенном месте (дома) ее употреблю.
    .
    Да, жаль у меня такой волшебной баночки нету ( Завидую. Сейчас дождь прошел, посвежело, вот бы выйти на балкон с баночкой...

Зануда

Офтоп:
    Ответ Сообщение от RAMM Посмотреть сообщение
    ...сейчас дождь прошел, посвежело, вот бы выйти на балкон с баночкой...
    А на балконе точно можно? С улицы видно. Правда, сейчас темно.

amanuma

Как пили на лавочках так и пьем не знаю че там у вас с Полтаве происходит. Пару раз натыкался на ППС с бокалом (пластиковым) пива так никто ниче и не сказал, а че они сказать могут? им бы сцыкунов половить........ а так ниче ж не докажеш. У нас быстрей дадут медаль гайцу который остановит водителя катка чем за настоящего нарушителя. http://newsme.com.ua/ukraine/event/39444/или ППСнику который поймает злобного нарушителя(выпившего мирно мимо проходящего прохожего) а пан Коновалец так и не ответил на мой вопрос.
    Инвалид умственного труда

что вредней бутылка соса-солы или бутылка пива?
    Філософф

Свій день народження відзначайте як вам подобається. Хто ж Вам завадить? А решті дайте можливість чинити так, як вважають за потрібне вони.
    Хто Вам особисто заважає вести тверезе життя? Ні, Вам бачте мало...треба щоб і оточення було таке, як Ви.
    Ви не повірите але нормальна людина схильна до пошуку нормального оточення.От є у людей така "загадкова" риса.Хоче може і повірите бо ж думаю що теж співрозмовника не просто так знаходите а маєте до нього якісь інтелектуальні і моральні критерії.ну про те що у випиваючіх можливість відзначати все і вся з випивкою є я вже мовчу.Так чим тверезі люди гірші.Тільки тим що їх менше і на них морально(чи радше антиморально)тисне суспільство
    Коновалець, серед людей є цікаві, талановиті, добрі, дотепні і різні. Якось Ви примітивно так "бухарі/не бухарі". Цікаві книжки написали бухарі, фільми зняли бухарі, пісні які - теж алкаші, лікують переважно такііііі бухарі. Чи алкаші навіть. Спасають життя інколи. Щось Ви так...необережно.
    Я вже висловлював свій погляд на те як люди діляться за ознакою питущості.Там не два класи.Буквально на попередній сторінці.Радив би читати мою позицію перш ніж її критикувати.Доречі геніальний митець може бути страшним у спілкуванні і навпаки гарна і добра людина може нічого геніального не досягти тож це тим більш не аргумент

Ответ Сообщение от RAMM Посмотреть сообщение

Да я тоже телик не очень...тем более рекламу. Чегой то мелькает. В какое время не скажу. А может это у меня старые воспоминания

Іде вона вдень.Я як мінімум і в 5 вечора і в 2 дня бачив на днях

Ответ Сообщение от amanuma Посмотреть сообщение
    пан Коновалец так и не ответил на мой вопрос.
    Пліз повтори якщо дійсно не відповів.

Ответ Сообщение от rust Посмотреть сообщение
    что вредней бутылка соса-солы или бутылка пива?
    Дивне питання.Тоді можна універсальну відмазку сказати"що гірше ботулотоксин чи пиво наприклад".Мова іде про конкретно річ.Хочеться обговрити шкоду іншої можна окрему тему створити.Як не дивно але можнане пити ні того ні того.Доречі не зустрічав я від випиваючіх кока колу наїздів типу "ні пйош ні мужик" "как же можна ні пиь кока колу" "на прзнік і ні пропустіть па стаканчіку" ну і нарешті більшість людей які ї вживає як правило на відпочинку обходяитьбся без неї.От чогось так.
    Серега...

У нас на генетическом уровне заложена потребность хоть иногда да и выпить. Я считаю кто вообще не пьет, тот или болен чем либо или у него проблемы с психикой. Заметьте, кто абсолютно не пьет -это бывшие алкоголики, которые коданулись, подшились или там еще что-то.Правда есть индивидумы, но это , я не знаю или они так любят себя и берегут свое здоровье или .....кто его знает?
    Зануда

Ответ Сообщение от Коновалець Посмотреть сообщение
    Ви не повірите але нормальна людина схильна до пошуку нормального оточення.
    ...теж співрозмовника не просто так знаходите а маєте до нього якісь інтелектуальні і моральні критерії.
    В тім-то й справа, що в мене критерії "нормальності" значно м'якші, і я визнаю за людиною право бути такою, як вона є. Іноді моє "оточення" мене дратує, іноді тішить...але бувають моменти, коли друзі такі...надзвичайні. Можна багато віддати за це. І дещо доводиться терпіти - всі люди різні, і це цікаво.

...ну про те що у випиваючіх можливість відзначати все і вся з випивкою є я вже мовчу.
    Так, як прокинусь, так і наливаю...(<= біп...біп...це іронія...біп..біп)

Доречі геніальний митець може бути страшним у спілкуванні
    Я готовий трохи потерпіти.
    Філософф

В тім-то й справа, що в мене критерії "нормальності" значно м'якші, і я визнаю за людиною право бути такою, як вона є.
    Я теж.Але і мені і вам далеко не кожна людина підійде у якості друга чи товариша(чи бодай знайомого).Тут же треба договорювати "я приймаю або не приймаю людину такою яка вона є і не намагаюсь ї переробити" а не приймаю взагалі будь кого ким би він не був.Я думаю у цьому в нас дискусії нема.
    У мене загалом достатньо лояльні критерії.Тверезість це взагаліто мінімум якого не так то й важко досягти

Так, як прокинусь, так і наливаю...(<= біп...біп...це іронія...біп..біп)
    Мова іде про відпочинок і зокрема святкуваня. А подібний перестьоб доволі неоригінальний і вже не смішний

Я готовий трохи потерпіти.
    Високоінтелектуальну людину від якої можна багато чого новго дізнатись яка чимало чого відкрила в науці чи мистецтві?Таку потерпіти загалом можна.Тільки от біда їх одиниці.На форумі що очевидно жодної такої нема.Не факт що такі є в Полтаві взагалі.
    А кажучі про широкий загал смисл спілкуватись з людиною рівень знань якої у більшості сфер такий же чи значно нижчій за твій,яка за поведінкою і моральними нормами не найкраща а за рядом ознак має купу недоліків яка намагається грубити а потім пояснює що це були жарти яких ти не розумієш.От мсмисл з такою навіть тверезою людиною спілкуватись?тим більш з випившою.
    Тото терпіти унікальну людину через те що вона унікальна і ого як розвинена це одне а терпіти людину просто того що вона трохи вижче за рівнем ніж гоп і не намагається тебе бити то трохи інше.Дргууий варінт у нас ну дуже поширений і очевидно що я на нього піти не можу.думаю гне лише я

Ответ Сообщение от serg1975 Посмотреть сообщение
    У нас на генетическом уровне заложена потребность хоть иногда да и выпить. Я
    Цтьому немає абсолютно жодних доказів.Якщо вони є приведіть їх.

Я считаю кто вообще не пьет, тот или болен чем либо или у него проблемы с психикой.
    Фраза абсолютно груба і гопонута і видає людину або дурну в доску або просто застеортипізовану. Людина по природі своїй народжується твереза і їй непотрібно абсолютно ніяких резонів щоб виходити з цього стану

fabulist, от такі люди як serg1975, складжають переважну більшість населення нашогом міста.І такі у більшості погляди на тверезих.І після цього я маю бути до них терпеливим і толерантним?

Заметьте, кто абсолютно не пьет -это бывшие алкоголики, которые коданулись, подшились или там еще что-то
    Офтоп:
    маю лише одне прохання до форумчан.засудіть цього товариша по тим же критеріям що і мене.якщо ні то з вашого боку це явно тупе мочилово по принципцу нашим усьо а коновальцю дулю з маком

Правда есть индивидумы, но это , я не знаю или они так любят себя и берегут свое здоровье или .....кто его знает?
    Ти не повіриш от не хочуть такі люди пити.уявляєш виявляється таке ще є.а ще є такі імбіцили і хворі люди які не матюкаються або використовують мати як образи а не для зв"язки слів.а ще прийнято ходити у взутті а не боим,пісяти і срати в туалеті а не на вулиці.
    сцуко бдющий О_о

serg1975, ну тут ти д.же уже привів шось похоже на "людина якшо не п"є або больна або їб***та" помойму тож не правильно, а про генетичний рівень то ти вобще загнув...

Коновалець, ти бачиш тільки те що хочеш бачити, тобі вже триста пидисят пнять раз писалось - не хочеш не пий... і я в тому числі писав, а сваряцця з тобою всі того, що ти зухвало себе ведеш по відношенню до інших...
    Взяти хочаб ой випадок коли збиралися на п"ятирічча форуму на вилазку... сиділи й обговорювали шо будемо робити-їсти-пити... ти вліз з криками що тут всі алканавти й без бухла ніхто нічо робить не буде... а я тобі скажу, максимум випили по 2-3 пляшки пива, подуркували й розійшлись... й доречі пиво я, наприклад, пью не тому що це алкоголь (як скажімо горіку), а тому що мені подобається цей напій... так самой як квас чі молоко чи блін той самий "Буратіно"...
    П.С. В квасі 0,6 % алкоголю... ти квас не п"єш?
    Зануда

...людину від якої можна багато чого новго дізнатись
    ...на форумі що очевидно жодної такої нема.Не факт що такі є в Полтаві взагалі.
    ...смисл спілкуватись з людиною рівень знань якої у більшості сфер такий же чи значно нижчій за твій
    ...ці фрази багато пояснюють. Якщо так міркувати...Куди ж нам... рівень знань...відкриття у науці та мистецтві...Та кожна людина - це космос. А вже нового Ви б точно дізналися немало. Ви не туди дивитесь, ИМХО.

Я вже висловлював свій погляд на те як люди діляться за ознакою питущості. Там не два класи.Буквально на попередній сторінці. Радив би читати мою позицію перш ніж її критикувати.
    Мій юний пораднику, я писав про те, за якою ознакою Ви розділяєте людей, а не на скільки саме "класів". Що серед тих, хто дозволяє собі алкоголь, є й порядні, цікаві, талановиті люди. Але Ви мені все пояснили тепер (див. вище - "на форумі що очевидно жодної такої нема").
    І про яку критику Ви говорите? Я Вам лише намагаюся допомогти.

От я читав колись книжку про одну людину. Але не зовсім і людину. Там його ще у кінці вбивають, а потім він наче знову став живий. Ну, Ви знаєте. Так от, я може не дуже розумний, але от що з неї зрозумів, головним чином: НЕМАЄ ЛЮДЕЙ, НЕ ВАРТИХ НАШОЇ УВАГИ.
    Отой, про кого я, ніколи не шукав краще оточення. Навпаки - завжди гуляв з такою потолоччю, що жах. І святкував з ними, і відзначав. Нівіть з отими жінками, ну Ви розумієте. А вже про бухарей я й не кажу. А Вам все давай рафінад.

Ви ще перевіряйте у тих, з ким "гуляєте", довдку про щеплення. А то буває людина заразна, ще на Вас перейде. А Ви ж такий гарний...
+ Ответить в теме
Страница 12 из 38

Теги для этой темы

,

Просмотреть облакого тегов