Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей6Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 3 из 3
Показано с 21 по 30 из 30.
    I can Canon
    Coffee

Re: Життя в Полтаві

Ещё про Полтаву можно посмотреть по ТВ)

Протягом двох днів у Полтаві працювала творча група телерадіокомпанії «Ера» на чолі з відомим журналістом, директором ТРК з виробництва, ведучим каналу Василем Климчуком. Основне її завдання полягало в підготовці ефіру програми «Доброго ранку, Україно!» Кияни зібрали різноманітний матеріал. Вони відзняли «Свято полтавської галушки», кінноспортивне свято, театралізоване дійство «Полтавська фортеця», побували на ряді підприємств міста. Творчу групу особливо цікавила підготовка до 300-річчя Полтавської, до «Євро 2012», реалізація програми «Полтава туристична», історія міста та його сьогодення.

Основна частина програми йтиме у прямому ефіри. Тож дивіться про Полтаву і полтавців протягом майже трьох годин в програмі «Доброго ранку, Україно!» в середу 17 червня на каналі ТРК «ЕРА» з шостої до дев’ятої ранку.

Новачок

Ответ Сообщение от черешня Посмотреть сообщение
    Не так давно свідомо поміняла мегаполіс на Полтаву. Не жалкую.
    Ми вибираємо між Києвом і Полтавою.
    Як проходить/ло освоєння міста? Мені Полтава сподобалась, але мені потрібно буде розпочинати все зчистого аркуша
    Пивовар

Ответ Сообщение от kobieta Посмотреть сообщение
    Але і по смертності Полтава теж займає..здається перше місце :(. Смертність від онкозахворювань!
    На скільки я знаю, чіткої відповіді, звідки саме беруться всі ці онко, ніхто не дав. Але є маса версій.
    Ядохимикаты и удобрения, неизвестно каких годов. В области их просто дофига.
    Еще когда работал в МЧС (СВАРЧ) - нав в Харькове изготавливали установку по переработке ядохимикатов. Чем все закончилось - даже не знаю (я оттуда ушел в конце 2007го), но слышал что был большой скандал.
    Пророк

Ответ Сообщение от Пришелец-прораб Посмотреть сообщение
    Меланія, Киев - островок экономического благополучия. Куда ж вы в дярёвню деретесь (пардон)! Смотрите, променяете свое шило не то что на мыло, а на то, чем баран начхал, или то, что с верблюда подоили.
    Мабуть в Меланії тут буде окреме проживання з своїм чоловіком у власному будинку чи квартирі, чого вони не можуть організувати в Києві.
    А інакше ... навряд чи б люди переїжджали...
    Новачок

Ответ Сообщение от kobieta Посмотреть сообщение
    Мабуть в Меланії тут буде окреме проживання з своїм чоловіком у власному будинку чи квартирі, чого вони не можуть організувати в Києві.
    А інакше ... навряд чи б люди переїжджали...
    Дійсно, визначальним фактором є ЖИТЛО! Як це не сумно Мені Полтава подобається. Чисте, зелене місто, багата історична спадщина, екологія- для мені це теж дуже важливо.
    Пасажир

Ответ Сообщение от V00D00People Посмотреть сообщение
    RAMM, ну да, смотря с чем сравнивать...
    если есть возможность жить в более крупном городе - в Полтаве делать нечего....
    Хотя вот например Кременчуг - город меньше, а уровень жизни выше и люди приветливее и сервис лучше...
    ППКС.

хотя проезд дороже, а город меньше
    ИМХО у них власть нормальная...
    Пасажир

кто нить знает что это было?

Пророк

Ответ Сообщение от LAEN Посмотреть сообщение

а шось последнее время студентов бурситетов и колледжей (или одного из них) водят на физру к речке на леваду, ото мабуть они и есть
    Нервова, курррва

Ответ Сообщение от LAEN Посмотреть сообщение
    Якийсь спортивний похід?!)))
    Пасажир

Их было ну о-о-очень много...

на фото "хвоста" не видно - он был где-то возле того места, где тралики на Первомайской останавливаются.
+ Ответить в теме
Страница 3 из 3