а давайте сходим посмотрим. а то мня кроме телевизора еще никто не гипнотизировал. интересно ж
Вы просматриваете тему ВНИМАНИЕ, Секта в Полтаве!!! в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; а давайте сходим посмотрим. а то мня кроме телевизора еще никто не гипнотизировал. интересно ж
а давайте сходим посмотрим. а то мня кроме телевизора еще никто не гипнотизировал. интересно ж
загіпнотизувати можна будь кого ,незалежно вірить він у це чи ні . Усе залежить від рівня підготовки гіпнотизера , чим він професійніший тим непомітніше він вас загіпнотизує .Ви навіть не пам'ятатимите що з вами було.Іще залежить від людини яку гіпнотизують.Одні більш легко піддаються гіпнозу інші важче. Але професіоналів-гіпнотизерів такого рівня мало .Тому що для цього потрібно мати ще й здібності. Зокрема є способи протистояти гіпнотизуванню.и мне интересно смогут ли меня загипнотизировать, никогда не верил в такое....
будем проводить эксперимент?
До мене в центрі підходило двоє... говорять громадська організація... і якийсь у них семінар... тицьнули заламіновану якусь гидоту я вже не пам’ятаю що там написано щось по типу про сім’ю... Говорять опитування якесь...
Запитали чи стане краще в країні. Та чи повинна буди ціль якась в житті :)
Про проблеми СНІДу грузили... та що шлюби розпадаються швидко...
Потім запитали чи в Полтаві відповідальні люди, та почали говорити що молодь нічим не займається та нічим не зацікавлені. Говорили що їм потрібні комунікабельні люди що навіть можна поїхати за кордон.
Згадав вони ще грузили що потрібно збільшувати коло знайомств це покращує розвиток... та якщо хочеш щоб щось змінилось то потрібно самому змінюватись...
Хотіли щоб з ними пішов... послухав на 20 хвилин... я сказав що зайнятий... потім а може на 20 це швидко і т.д. А потім запитали чи пішов би аби час був... Я в них сектантів не запідозрив... думав мабуть який рух як раніше "пора". Але оце лінь кудись йти, бозна з ким, навіщо... ще потім на тренування... так що розповісти що там було на семінарі я не можу :) Бо не пішов... Хоча цікаво було... Аби на форумі раніше прочитав то відшив би швидко... і навіть іншим розповів... бо вони після мене до другого причепилися...
П.С. чому з ними розмовляти почав... хз може дійсно вони на мозги діють :) Але швидше за все із за того, що сказали проводять опитування. Хоча відсутність того куди відповіді записують не дуже насторожила… Я приймав декілька раз участь в опитуваннях :) та із за допомогою організації можна поїхати на зйомки різних передач :) от і зацікавився ними... бо навіть коли відійшов від них то виникло бажання повернутися та сказати яка в нас влада погана і що ми нічого не змінимо поки вона сама не захоче міняти :)
Можливо аби дійсно в мене було обмежене коло знайомств... та сидів в дома і нудьгував не знаючи куди подітися то мабуть пішов...
Мораль цієї басні така, що потрібно самим розвиватися, займатися чимось та збільшувати коло знайомств бо вкінці кінців за тебе це зроблять інші а ти про це і не знатимеш :)
Ето уже не смешно, туда можна нефиг делать попасть и не по тупости, а совершенно случайно.
говорять, що в таке вляпуються зазавичай люди певної категорії. По-перше, там не все повинно бути впорядку. якісь проблеми, якілюдина не може сама вирішити в силу певних обставин, наявності чи відсутності душевних сил тощо. По-друге, якась там сопротівляїмость. я так розумію, шо це знову ж таки люди яким не вистачає чи то розуміння чи то визнання. серед подібних вони його знаходять. ну і плюс славбкість до гіпнозу.
мо воно й так, бо як подивишся на сіктантів, вони справді чимось схожі.
а взагалі це страшно. особливо для тих, хто поряд. і бачить як людина піддається впливу і готова заради чогось незрозумілого все віддати.
А знаєте анекдот:"В психіатра питають :" а як от ви визначаєте що людина психічно хвора або здорова." Лікар відповів :"А чого там визначати є хворі , а є необстежені"" До чого веду , що в кожного свій бзик в голові . А той хто кричить що він нормальний , то це привід задуматисяговорят, что гипнозу не подяются только умалишенные люди![]()