Вы просматриваете тему Хорошо ли живется в Полтаве и области? в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от GVL224 Так может проблема ни столько в высоких тарифах, сколько в маленьких зарплатах?
Да, жалоб нет
Нет
Безусловно, и в них тоже.
Её так же как дают, потом забирают обратно: купил автомобиль? - субсидия отменяется (то, что для покупки автомобиля был продан другой, никого не волнует); "у вас внук за границей" - субсидия отменяется (тут вообще пичот прям сильно - причём одно к другому?).
Так что фигня эта субсидия. Точнее, условия её получения непрозрачные.
У Полтаві в Маку мінімальна 6. З нічними змінами можна отримати вдвічі більше. В АТБ продавець-касир менше 6-7 на руки не отримує також.
О, нарешті від вас щось путнє почув. До речі, може я такий дурний, але в торгівлі практично з народження і виріс в магазині. І працював продавцем. Але... Я ніколи не обважував, не крав і не впарював людям треш. Хоча бачив і знаю як це роблять. Бачив, як крадуть завідуючі, як обважують змінники. Навіть мене деякі намагались одурити на перезмінках. Знаю, як торгові представники за матеріальну вигоду нав'язуть неліквід і т.д. але мої дідусі, бабусі, батьки вчили бути чесним. Так, доводилося давати хабарі, але 100% з них були тупо витребуваними працівниками ДЕРЖАВНИХ установ. За довідки, які за законом мають видаватися безкоштовно і в короткі строки, але по факту ці строки залежали від того дасиш чи ні. Але коли це стосується здоров'я рідних, а установа "морозиться" мотивуючи проблемами в роботі програмного забезпечення, яких фактично немає, а тобі нахабно натякають "дай", приходиться. Про податківців взагалі мовчу. Це зараз через кабінет платника я можу все контролювати. А раніше були вигадані прострочки платежів і т.п. Так, прогрес є, але він малий. І доки докорінно не зміниться повністю гнила система, то він і буде рухатись повільніше равлика.
Голосование: У Вас и людей которых вы знаете нормальная оплата труда ?
В Голосовании, которое перекреплено к теме, нормальная оплата труда - это какой размер имеется ввиду? А?
А в голосуванні мається на увазі, якщо працюєш в регіоні? Віддаленка не рахується? В мене прєтензій нєт, але я фактично працюю на Канаду... прєтензії є до графіку роботи і соцпакету... його нема :(
Якщо захворів чи хочеш у відпустку, то...
Нормальная оплата труда - нужна градация
Я считаю что нормальная оплата для человека с высшим образованием, который работает на должности где нужна вышка, и нормально выполняет свою работу 1000 долларов и выше в месяц.
Зе каже, шо 4000 $ нормальна, прорахунки (с) навіть є, а ви так мєлочітесь.