Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей25Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 6 из 9
Показано с 51 по 60 из 81.
    Пророк

Re: Підняття акцизів на сигарети

доступність алкоголя ніяк не пов'язана з тим наскільки багато його вживають, он у іспанії у будьякому кіоску, цілодобово шо хош, вино, віски і тд, за смішні гроші і нажравшихся як свіні я там не бачив, сидять компаніями у ресторанчиках попивають вино, сангрію, пиво

у фінляндії де усе ну дуже дуже суворо з роздрібною торгівлею алкоголем - вечір п'ятниці і суботи - дуже багато п'яних в хлам

Пророк

Re: Нелегальні сигарети

Ответ Сообщение от Кто-то Посмотреть сообщение
    Бабусі на базарі все житття продавали якісь стрьомні марки сигарет без акцизних марок. Треба їх запитати - чи покращився бізнес))
    напишіть мені в лічку де мона купить дішових сігарєт в полтаві
    Пророк

Ответ Сообщение от Виння Пых Посмотреть сообщение
    напишіть мені в лічку де мона купить дішових сігарєт в полтаві
    в сбу))..они же фуру взяли с сигаретками.было мальборо белое
    Пророк

Ответ Сообщение от alexx76 Посмотреть сообщение
    в сбу))..они же фуру взяли с сигаретками.было мальборо белое
    пілять, усі говорять шо є контрабандні дішові сигарети, тіко де вони млять?!!! найшов на красіна тютюнок магазин , так там сигарети тіко на копійок 30-40 дешевше чим обично, а мені нуна ДЕШЕВІ КОНТРАБНДНІ СИГАРЕТИ, ну мона не контра, аби дешеві були на порядок ніж ті шо продають
    Пророк

, якшо хтось хоче портить собі здоровля то хай порте, тім боліє курці спонсірують економіку. і їм пенсію довго платить не нада, або не нада совсім бо вони до нійо просто не дотягують
    а мені нуна ДЕШЕВІ КОНТРАБНДНІ СИГАРЕТИ,

Виння Пых, щось у мене в голові такі протиріччя не вкладаються.
    Пророк

Ответ Сообщение от Karen Посмотреть сообщение
    Виння Пых, щось у мене в голові такі протиріччя не вкладаються.
    Карен я вас лублю та поважаю, хоча ви на мене скоса дивитесь після єнтєрівських публікацій півторарічної давнини щодо мене.
    але нащот цього скажу так, я курю бо довго жить не собираюся
    Пророк

я курю бо довго жить не собираюся
    Тепер мені ясно, чому ви тему про поховання зробили. Який же ви завбачливий !
    Пророк

Ответ Сообщение от Karen Посмотреть сообщение
    Тепер мені ясно, чому ви тему про поховання зробили. Який же ви завбачливий !
    ну да. надо же знать скіко тре на похорон грошей. назбираю скіко надо шоби моїм родичам проблем не создавать. одно про шо думаю, шо луччє кремація чи поховання в землю. але хо шоб батюшка одспівав. більше конєшно за традиційне поховання але з кремацією проблем мені кажецця менше
    Пророк

пілять, усі говорять шо є контрабандні дішові сигарети, тіко де вони млять?!!! найшов на красіна тютюнок магазин , так там сигарети тіко на копійок 30-40 дешевше чим обично, а мені нуна ДЕШЕВІ КОНТРАБНДНІ СИГАРЕТИ, ну мона не контра, аби дешеві були на порядок ніж ті шо продають
    хз, як щас, но спытай у бабок яки продают сигареты поштучно на участке ул. Шевченка напротив входа в крытый рынок (там де ул. куйбышева примыкает). они там всю жызь сидят между провинцией и кулиничами. опять же хз як щас, но раньше кацапских там было валом и дешевле чем наши. но воны ж и гавняней булы чем наши
    Пророк

Ответ Сообщение от Tail Посмотреть сообщение
    хз, як щас, но спытай у бабок яки продают сигареты поштучно на участке ул. Шевченка напротив входа в крытый рынок (там де ул. куйбышева примыкает). они там всю жызь сидят между провинцией и кулиничами. опять же хз як щас, но раньше кацапских там было валом и дешевле чем наши. но воны ж и гавняней булы чем наши
    та кацапські мені не тре. короче, пробивав я через тирнет про дешеві цигарки, вони є, але мінімальна партія 500 пачок, я таке не потяну, мені менше нада, кацапнє не хо курить, вжеб курив би молдаванку або біларуску
+ Ответить в теме
Страница 6 из 9