Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей5Благодарности
  • 1 Сообщение от Руда
  • 2 Сообщение от Jedi_Lee
  • 2 Сообщение от Руда
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 4 из 4.
    Філософф

Квест у Полтаві

Знову колядую, памажитє, люді добрие! Хочу зробить квест в Обласній бібліотеці на Лєніна, локації там шикарні, є де побігать, що пошукать, де позаховувать різні загадки, полякать бібліотекарш. Тема - Агата Крісті. Строки - середина вересня - поч. жовтня (у Агати у вересні юбілей). Ідея є, але нормальних дорослих квестів ніколи не робила і не писала. Хочу зробити квест з персонажами, з реквізитом, і зі сховками. Боюсь, шоб мені не вийшов в результаті дєтський утрєннік. А тепер питання: що ви про це думаєте, хто у квестах брав участь, може писав, може, хтось щось порадить, бо я його "не бачу" ще. Може, хтось хоче допомогти або взяти участь. Руда, звичайно, і не такі безнадьоги піднімала, але шось у мене бракує натхнення. Народ, доможіть, хто чим може, давайте хоч обговоримо, як це може бути.

Пророк

Re: Квест у Полтаві

а ты уже в областной?
    Banned

Ответ Сообщение от Руда Посмотреть сообщение
    що ви про це думаєте
    ...если честно, то... без обид.

Філософф

andy, ага, мєркантільно змінила місце роботи))) Jedi_Lee ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) та я іншого й не чекала від спеціаліста по х...ті)))). Я ж і хочу, шоб вийшло нормально, а не ота)))))
+ Ответить в теме