Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей15Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 2
Показано с 11 по 15 из 15.
    Пророк

Re: Х Фестиваль нового грузинського кіно у Полтаві

Ответ Сообщение от Yanina) Посмотреть сообщение
    спробуйте потрапити на 18.30
    а можна буде провести такий фест ще раз, тільки не в будній день, а на вихідних, приміром? дуже хочу, але навряд чи встигну ((

Пророк

Відгук:
    Сподобалося, шо в принципі в Полтаві проводився такий захід, дуже цікава тема всього грузинського, сподобався посол )

Не сподобалося, шо фільм був не той, шо анонсували. Технічні неполадки були настільки серйозні, шо дивитися було мучітільно (весь фільм йшов ривками). Читати субтитри на такому малому екрані, ще й білим на якомусь рябому фоні - важкувато навіть для тих, хто дуже близько сидів і має гарний зір. Фільм... ну... такий собі. Об"єктивно важко шось сказати, бо часто ми не розуміли, шо відбувається (воно все смикається, і субтитри не встигли прочитати чи просто не побачили). Інколи мене Ялина питала шось, типу: вона вагітна? а він шо? падлєц?

Я знаю, шо грузинські фільми є дуже-дуже круті, тому хочеться, щоб фестиваль цей приїжджав ще, але краще все організувати.

Із останніх грузинських фільмів дуже раджу "Мандарини" - http://www.kinopoisk.ru/film/772017/
    Про війну, душещіпатільне, але круте і є над чим задуматися.
    Пророк

кіно було ніби зняте на мобільний телефон. я хоча б дивився "Подорож у Карабах" - кіно з розряду must see, тому трохи був в темі, а хто не знайомий з сюжетом, тому взагалі важко...
    Новачок

напередодні з переглядом проблем не блуло .однак перепрошуємо за технічні несправності. сподіваємось влаштувати суто кіноперегляд але вже у пристосованій великій залі і з відповідним технічним забехпеченням. ми і самі засмутились((слідкуйте за анонсом -хто не втратив бажання..

чи маєте ви бажання проглянути це ж кіно або інші грузинські ,можливо арт-хайс, повторно,але звісно що у залах пристосованах для кіноперегляду. до речі,посла вразила і атмосефра,і кільіксть людей і наша Галерея.
    Пророк

Ответ Сообщение от Yanina) Посмотреть сообщение
    чи маєте ви бажання проглянути це ж кіно або інші грузинські ,можливо арт-хайс, повторно,але звісно що у залах пристосованах для кіноперегляду. до речі,посла вразила і атмосефра,і кільіксть людей і наша Галерея.
    Так, бажання є. На інший фільм, звісно.
+ Ответить в теме
Страница 2 из 2