Вы просматриваете тему Х Фестиваль нового грузинського кіно у Полтаві в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Yanina) спробуйте потрапити на 18.30 а можна буде провести такий фест ще раз,
Відгук:
Сподобалося, шо в принципі в Полтаві проводився такий захід, дуже цікава тема всього грузинського, сподобався посол )
Не сподобалося, шо фільм був не той, шо анонсували. Технічні неполадки були настільки серйозні, шо дивитися було мучітільно (весь фільм йшов ривками). Читати субтитри на такому малому екрані, ще й білим на якомусь рябому фоні - важкувато навіть для тих, хто дуже близько сидів і має гарний зір. Фільм... ну... такий собі. Об"єктивно важко шось сказати, бо часто ми не розуміли, шо відбувається (воно все смикається, і субтитри не встигли прочитати чи просто не побачили). Інколи мене Ялина питала шось, типу: вона вагітна? а він шо? падлєц?
Я знаю, шо грузинські фільми є дуже-дуже круті, тому хочеться, щоб фестиваль цей приїжджав ще, але краще все організувати.
Із останніх грузинських фільмів дуже раджу "Мандарини" - http://www.kinopoisk.ru/film/772017/
Про війну, душещіпатільне, але круте і є над чим задуматися.
кіно було ніби зняте на мобільний телефон. я хоча б дивився "Подорож у Карабах" - кіно з розряду must see, тому трохи був в темі, а хто не знайомий з сюжетом, тому взагалі важко...
напередодні з переглядом проблем не блуло .однак перепрошуємо за технічні несправності. сподіваємось влаштувати суто кіноперегляд але вже у пристосованій великій залі і з відповідним технічним забехпеченням. ми і самі засмутились((слідкуйте за анонсом -хто не втратив бажання..
чи маєте ви бажання проглянути це ж кіно або інші грузинські ,можливо арт-хайс, повторно,але звісно що у залах пристосованах для кіноперегляду. до речі,посла вразила і атмосефра,і кільіксть людей і наша Галерея.