Я просто подав інформацію для того, аби можна було мати уявлення про "ступінь борзуватості" лісгоспів.
"Тулити" сосну за ціною дуба - то треба вміти. Мова про те йшла.
Вы просматриваете тему Українці мають готуватись до подорожчання природнього газу для населення в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Я просто подав інформацію для того, аби можна було мати уявлення про "ступінь борзуватості" лісгоспів.
Я просто подав інформацію для того, аби можна було мати уявлення про "ступінь борзуватості" лісгоспів.
"Тулити" сосну за ціною дуба - то треба вміти. Мова про те йшла.
Ее тупо! поджигают!! Зарево стоит при этом такое, что видно, как днем... Пару раз ночью проезжал мимо такого. А знакомый рассказывал - ехал с Побыванки в город, так огонь с поля перебросился на тополя. Позвонил и вызвал пожарных.
Я не интересовался технологией производства пелет, но там наверное "твердое" сырье нужно - дерево. Хотя топливные брикеты наверное можно бы было прессовать из остатоков кукурузы/подсолнуха.
sharasha, там щоб димохід не загаджувати, він бере тверду деревину.
Паук, не всі. Маман постійно тариться обрізками саме на лісопилці.
Scald, Так вони ж швидко горять!
Ну так самими обрізками кочегарити - так ніхто не робить. А на розпал - саме те.
Scald, Ааа! Я про дрова самі думаю, а ти про хмиз)))) газєтками!)))
Або ще "сосонкою"!))) ( хай вона вся погорить! все літо бабуся мене заставляла збирати!!)
sharasha, де ти в пору інтернетів газєтки бачила? :) Я он спеціально рекламно-політичну макулатуру збирав, щоб вікна заклеїти.
Scald, Тю на тебе!) люди он в сусідній темі досі ними вікна труть!)))
Кста, моя бабушка ( та шо "лічна"))) досі передплачує періодику!)))
За шо купила, за те й продаю!)) Як мені сказали, 300 грн. - дрова ті, шо ще колоти треба. 700 - вже готові. Ціни за "машину" (скільки це, тітка так і не змогла пояснити))). Сосна.