Вы просматриваете тему Українці мають готуватись до відключень електрики в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Merry Corpse Щоб трохи підняти настрій скажу, що на сайті МінЕнергетики документ є,
на війну за крим не дам ні копійки і пальцем не ворушитиму, якшо чесно. не ця канєшно тєма, шоб тут про крим балакать, але мені кажеця, шо можна забути про повернення. там пропаганда людям як в росії мозги перетворить в кисіль і в жизні вони не будуть ні на шо жалуватись, хоч голі і босі будуть, без нашого світла, без води і без туристів. в росії так пошти скрізь і нічо - живуть же!
тому і ресурсами не нада снабжать. ми ще платимо їм пенсії?
отакі в нас будуть зустрічі форума
...днём никто и не заметит... а вечером появится прекрасная традиция при свечах детям сказки читать. Быстрее укладываться будут.
Лично я буду искать приятных попутчиц и закупать свечки для такого времявровождения! :):):)
Вот, вот, вот )))))))))))) Как раз будет время подумать об этом )))))))))))
Всякіх нехорошіх чуваков, наверное )))
Значіть так... можна збиратися втемну, писати пости на клаптиках паперу і таким чином хоть збережем форум )))))))))
Думаешь таки когда суррогатов выключат все выйдут на улицу и будут общаться? Может быть, может быть... )))
При свічках не залягать, а злягать )))
Крутити вручну динамо-машину і виробляти єлектрику для котла опалення. Можна примастирити старий вєлік.
Пробач за знущання... )))
Тьху на тєбе... Без єлектрики через 9-ть місяців нас стане значно більше !!!
Якщо нормальні то і на малину з полуницею можна запросити.