Вы просматриваете тему Купуй українське в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Багато українців підтримують бойкот россійських товарів, я також, але деякі українські товари вносять в перелік
Ну коли така тенденція...
Кава зернова від українського виробника:
ТМ Amalfi та ТМ Enigma.
Дніпропетровськ, Україна.
Зелені африканські та бразильські зерна закупляються на європейському ринку - потім обсмажуються і фасуються у Дніпропетровську.
![]()
ESPRESSO GUSTO Forte (Amalfi Coffee)
Зерно, 250 г.
Склад: 30% - Арабіка, 70% - Робуста.
Виробництво: Україна.
Ціна: 45 грн.
ESPRESSO GUSTO Perfetto (Amalfi Coffee)
Зерно, 250 г.
Склад: 70% - Арабіка, 30% - Робуста.
Ціна: 46 грн.
![]()
Enigma Scandinavian Classic.
Зерно, 500 г.
Склад: 100% Арабіка.
Ціна: 105 грн.
Enigma Italian Classic.
Зерно, 500 г.
Склад: 100% Арабіка.
Ціна: 115 грн.
Мабуть ви мали на увазі фасується, бо чай ні в нас ні у росії ніхто не виробляє))
Він виробляється на замовлення "Орімі Трейд" з С.Петербургу. Наше підприємство виступає в якості підрядника. Так що, гроші все ж підуть у Росію, просто частина повернеться...
Особисто я замість "Грінфілда" зараз купую "Аскольд". Плюси: замість ароматизаторів - натуральні добавки. Мінуси - немає пакування кожного окремого пакетика у фольгу.
Грінфілда не купую давно. Він, як кажуть в народі, перевівся. В основному купував Ахмад http://www.ahmadtea.com/ (але теж звертайте увагу на упаковку, хто фасувальник), Акбар, Чайна країна, Світ чаю. А ще непогані чаї в Сільпо з поміткою "власний імпорт".
Сменил шампунь Clear на ТМ Dr.Sante серии Aloe Vera.
Повертаються, та не всі. Якщо для Вас сенс бойкоту російських товарів - просто "нагадити" чи пишатись своїм патріотизмом - тоді в подробиці можна й не вдаватися. А для мене принципово намагатися, щоб мої гроші до Росії не потрапляли, бо чим багатша Росія, тим більше у неї можливостей для тиску на Україну.