Кілька разів на ринку вранці купувала молозиво. Їла на роботі як сніданок. В дитинстві не любила, а це подобається. Такий десерт суто український.
Вы просматриваете тему Купуй українське в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Кілька разів на ринку вранці купувала молозиво. Їла на роботі як сніданок. В дитинстві не
Кілька разів на ринку вранці купувала молозиво. Їла на роботі як сніданок. В дитинстві не любила, а це подобається. Такий десерт суто український.
у мене був рюкзак (повелась на красивий дизайн) - якість - повна лажа, порвався через місяць, ходила потім шукала майстерню шоб полагодили. з тих пір не купую більше нічого дербівського (може колись вони будуть шити з якісніших матеріалів, то тоді). ну це і давненько було, але не чула про них нічо хорошого з того часу.
зубну пасту купую Біокон (чомусь на сайті нема зубних паст - дивно, бо ми купили кілька штук, мені подобається, недорога, ще й без фтору)
пральні порошки (в порошках і рідкі) купую безфосфатні фірми De La Mark . Біокон і Деламарк є в Астері (а от в супермаркетах не завжди є Деламарк)
задивляюсь на взуття Патріботи.
Немножко копнул по форумам о Derby/Polar. Оказалось, что они шьют под разные брэнды, но шьют не сами. Часть заказывают в Китае и России. Как ни удивительно, но рюкзаки российского производства под брэндом "Polar" были достойного качества, но, как оказалось, оригинальным производителем российского полара хорошего качества является китайская фирма "OnePolar", которая также продвигает собственный брэнд. Derby/Polar имеют отношение к другим брэндам. Один из интересных - Terra Incognita. По отзывам терра отличается в лучшую сторону от остальной продукции Derby/Polar. Хотелось бы верить, что и производится у нас.
у нас палатка Терра, то якість нормальна. у мого чоловіка ще спальник і рюкзак туристичний терівський - теж хороше все, вже років 8 користується. ну, як і наметом (купили одночасно).
у мене туристичний рюкзак Полар (трішки дратує шо мало кишень, але якість загалом хороша, теж користуюсь років 7 ним)
ну, є таке, да.
ще купувала раніше шкарпетки Sammy Icon
дуже подобаються на вигляд) божественні!
Терра вроде в китае шьется (как и все остальные европейцы), но качество там достойное, а стоимость зачастую ниже популярных европейцев.
В мене мама купляє їх, а я аквафреш словацький юзаю. Мене в Біоконі смущав напис Україна-Росія-Франція, а тут ще виявляється, що він донецький. Нє, я пас )
Тот рюкзак, которому 10 лет, как раз у меня под маркой OnePolar. Но при покупке я был почему-то уверен, что он польский.
Хороший бренд, с качеством у них все в порядке по всем позициям.
прикольно! тіки я дивлюсь замовити їх не так-то просто.
Неясно как "кривой", возможно это тоже можно было использовать для обмена.
Обычно запах должен уходить после неск. кипячений, если остается, то это навсегда (вернее если чайник вонять не будет, то в момент покупки у него легкий запах нового изделия и(или) пыли)). Если не прошло две недели - сдавать. Один так сдал, с тех пор пластик не беру, хотя многие делают чайник в метале, а крышка пластмасса и такая конструкция тоже может исправно вонять.