Паук, я не люблю чистої арабіки, бо мені з нею дуже важко вгодити по кислотності. Вся кава, що мені подобається, містить у собі 10-20% робусти (якщо більше - такої теж не люблю), тому має збалансовану гіркоту і досить незначну кислинку. До речі, сорт, через який я закохався у каву - Blaser Italia, який зняли з виробництва. Потім брав Lilla e Rose, Opera, але то не те вже. Зараз вдома Rioba Gold (80/20), теж італійська. З тих, що найбільше подобаються - це синя Lavazza Crema e Aroma (не коричнева, бо не дивлячись на однакову назву це зовсім різна кава), але нинішня ціна в 400 грн. за кіло кусається.
А ще гарну каву брав у Фабуліста, коли він нею займався.
У мене аналогічна реакція. Ви що НЕ їсте гарбузову кашу??? Найулюбленіша з дитинства. А ще їм печений з яблуком гарбуз, моркв'яно-гарбузово-яблучний сік і гарбузовий пиріг! А з круп не люблю тільки перловку.
Нє, краще таки з пшоном. Мені вона з манкою як дєтская неожиданность ))