Вы просматриваете тему Купуй українське в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от kit Взуття. Колись купував MIDA . Якість була на рівні. Як зараз із
класне взуття, таке б і у Європі народ купував би
Та ви ж наче хвалились, що торти і тістечка печете. Невже нічого з цього не куштуєте ?Мені от цікаво дві речі. Перша - як у вас виходить робити такі висновки? Друга - зводити тему в оффтоп.
І до речі ніякого оффтопу ! Тема про українські товари. Солодощі переважно це цукор. А цукор в Україні якраз і виробляють !!!
Ось я і цікавлюсь чи той мішок цукру, що ви з'їдаєте за тиждень не закордонного виробництва ?
Karen, зазвичай це менш складна випічка чим торт чи тістечко. Торти - це взагалі лише на свята. Просте печиво чи пиріг. А цукор - так у мене плантація цукрової тростини в Індії, там раби його добувають )) Шуткую. Останнього разу брали мішок цукру (для роботи, вдома я таких великих запасів не роблю) - вироблений у Львівській області.
Нє, я не люблю дуже солодкої випічки. Окрім цукру, це ще й борошно (агрофірма "Маяк"), масло (Волошкове поле, Наш молочник і в маяківських магазинах Укрбургазівське), яйця (полтавські, косівщинські чи домашні) тощо.