Вы просматриваете тему Купуй українське в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от les НЄ. Вона просто ідеальна, бо гарбузова. Ви що їсте гарбузову кашу ???
в Україні виробляють усе крім побутової техніки, а так всі продукти харчування одяг косметика та навіть електроніка є виключно нашого виробницитва. наша електроніка це impression ,це не реклама це для довідки
http://madeinua.org/catalog/ осьо нарив у гуглі
каталог українських товарів
Не переймайтеся. Вони чудово існують, поїдаючі сало та м'ясо.Я Вам і Вашим рідним щиро, без жодного кепкування, співчуваю
Це скоріш за все вони дивитимуться із жалістю на чоловіка, який змушений харчуватися гарбузами.
Офтоп:
Паук, я не люблю чистої арабіки, бо мені з нею дуже важко вгодити по кислотності. Вся кава, що мені подобається, містить у собі 10-20% робусти (якщо більше - такої теж не люблю), тому має збалансовану гіркоту і досить незначну кислинку. До речі, сорт, через який я закохався у каву - Blaser Italia, який зняли з виробництва. Потім брав Lilla e Rose, Opera, але то не те вже. Зараз вдома Rioba Gold (80/20), теж італійська. З тих, що найбільше подобаються - це синя Lavazza Crema e Aroma (не коричнева, бо не дивлячись на однакову назву це зовсім різна кава), але нинішня ціна в 400 грн. за кіло кусається.
А ще гарну каву брав у Фабуліста, коли він нею займався.
У мене аналогічна реакція. Ви що НЕ їсте гарбузову кашу??? Найулюбленіша з дитинства. А ще їм печений з яблуком гарбуз, моркв'яно-гарбузово-яблучний сік і гарбузовий пиріг! А з круп не люблю тільки перловку.
Нє, краще таки з пшоном. Мені вона з манкою як дєтская неожиданность ))
Гарбузову кашу я себе примушую їсти.У мене аналогічна реакція. Ви що НЕ їсте гарбузову кашу??? Найулюбленіша з дитинства. А ще їм печений з яблуком гарбуз, моркв'яно-гарбузово-яблучний сік і гарбузовий пиріг! А з круп не люблю тільки перловку.
А ви мабуть солодкого забагато їсте ?
Взуття. Колись купував MIDA. Якість була на рівні. Як зараз із якістю - не в курсі. Пишуть, що у Полтаві крамниця знаходиться за адресою вул. Шевченка, 29.