Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей383Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 4 из 39
Показано с 31 по 40 из 384.
    Пивовар

Re: Купуй українське

Після нормальної кави галька - не кава. Перевірено особисто(

Sky
    Небо в твоїх очах ©

Я Галку вперше для себе відкрив дуже давно, спочатку як розчинну. А потім в універсамі почали продавати вагову. Брали на пробу, сподобалась, але все одно продовжували пити розчинну, бо швидше ж )). Потім були інші виробники розчинної, аж поки від будь-якої розчинної починалася печія. Першим кроком до зернової стала кавоварка. Спочатку гейзерна, потім - ріжкова. І кави перепробувано багато різної. Півтора роки тому купив Каву зі Львова. Спочатку зелену, але то чиста арабіка і вона мені кислувата, потім червону. Остання сподобалась. Почав більш детально вивчати упаковку, що ж це за виробник. І виявилось, що це підзабута Галка. При чому це майстерно приховано. Навіть окреме ТОВ створили. Але адресу потужностей виробницва не приховаєш. Після того купив Галку Еспресо і виявилось, шо вона один в один - червона Кава зі Львова.
    П.С. А ще з дитинства пам'ятаю напої на основі цикорію їхнього виробництва. Які ж вони мені тоді були смачні :)
    Пророк

В дитинстві все смачніше було. Пам'ять - річ підступна :)
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Паук, яка це як нормальна? Я купував і Старбакс, Лаваццу, Блазер, Меліту, вагову від різних виробників Італії, Німеччини, Швейцарії, то разючої відмінності немає, щоб чітко сказати, що Галка - ге. Найбільше моє розчарування - Кімбо, що особисто для мене гірша Галки.

Скальд, нє не підступна. Мені з дитинства пам'яталося, що гарбузова каша смачніша з пшоном, чим з рисом. Вчора зварив - таки ж смачніша. І борщ з печі з горщика кращий, чим на плиті зварений. Перевірено в духовці.
    Пророк

Це ти навів порівняння. Ти пробував в дитинстві кашу з пшоном і з рисом, зробив висновок. Зараз перевірив - всьо ок :)
    А я про ситуація коли хтось пробував кашу з пшоном в дитинстві і зараз. І заявляє, що в дитинстві каша була смачніша.

І да, борщ з печі - просто кайф :)
    Пророк

гарбузова каша смачніша з пшоном, чим з рисом.
    Взагалі то вона ідеальна з манкою...
    Пророк

Ответ Сообщение от andy Посмотреть сообщение
    +1 в ботинках отхаживю 3-й сезон, а на лето вот такие прикупил
    а де брали?
    Ответ Сообщение от art_b Посмотреть сообщение
    Кто пользовался или пользуется продукцией derby/polar, как у них сейчас с качеством?
    Полар в мене рюкзак, вже років 10 юзаю, тільки колір трохи вигорів. Зараз хз, що з якістю. А з Дербі все норм, брав на подарунок, нарікань нема.

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    І "Кава зі Львова" Еспресо (червона).
    Я пью "Вірменську" - синя упаковка, там дрібний помол, для заварення прямо у чашці - ідельний варіант. А дружину пересаджую з Якобса теж на львівську, але розчинну.

Ответ Сообщение от Merry Corpse Посмотреть сообщение
    а де брали?
    Сейчас, наверное, только в ТРЦ "Экватор" точка осталась и возле кукольного. Адреса тут.
    les
    Філософф

Ответ Сообщение от Karen Посмотреть сообщение
    Взагалі то вона ідеальна з манкою...
    НЄ. Вона просто ідеальна, бо гарбузова.
    Пивовар

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    Паук, яка це як нормальна? Я купував і Старбакс, Лаваццу, Блазер, Меліту, вагову від різних виробників Італії, Німеччини, Швейцарії, то разючої відмінності немає, щоб чітко сказати, що Галка - ге. Найбільше моє розчарування - Кімбо, що особисто для мене гірша Галки.
    Зернова Lavazza ORO, тільки "італійка" - без філіжанки на упаковці. Плюс "правильні" млинець та ріжкова еспрессо-кавоварка. Так, це контрабас, тому і коштує набагато дешевше, ніж "офіційний експортний" варіант у магазинах. Але ж поряд із нею червона "кава зі Львова еспрессо" тирса...
+ Ответить в теме
Страница 4 из 39