Вы просматриваете тему Купуй українське в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от V00D00People То я просто кеды со школьных лет не покупал и немного не
В прошлом году у люксєлита были и кеды. Крепкие кеды, конечно. Но подошва реально дубовая. Не знаю кто у них там дизайнер, но желательно еще проверять в эксплуатации свою продукцию.
Отдельно пару слов про Mida. Нахера они косят под китайцев, делая копии моделей известных брэндов и меняют в названии 1-2 буквы? Может и качество у них нормальное, но за такой откровенный плагиат хочется обходить их магазин стороной.
Трошки не поняла, може хто понятливіший об'яснить? Чим виправдана ціна оцієї "вєщі"? Жіночі зимові чоботи Диво-Бути "ЗАЧАРОВАНА ЛЮБОВ" Там не пише, з чого вони зроблені, може вони з хутром рєдчайшого крокоділа-альбіноса, або оцемається на увазі ручний розпис?із зображенням міфологічних і традиційних тварин з українських казок і легенд, в сучасній, модній інтерпретації художників - See more at: http://likebylook.com/ua/zhinkam/vzu....p0YFva3K.dpuf
мда....нашо так експерементувати з дизайном, країна у центрі Європи, зарплати у середньоми нижчи за зарплати у Китаї, так може краще тут шити шмотки і взуття для відомих брендів....
брав пару років назад у Іспанії мокасини, місцевого виробництва, нормальна ціна була 25е, придбав за 12,5е, їм зносу немає
там у магазині взагалі дорожче 40е обуві не було
ну так це можно робити массово а не продавати оте китайське гівно ніби власного дизайну, щоб на адіках і хелфайгерах і тд писали made in Ukraine , так то я особисто ні разу не бачив у європі чогось виробленого в Україні,
мама тут пальто досить дороге придбала, місцевого бренда, а зшите в Україні
зарплати нижчи за зарплату у турків і китайців а ціни вищі, цьому маю два пояснення: корупційна складова і природна жадібність
у нас наприклад норма прибутку 10%, 15% це мабуть велика вдача + генійбізнесу
саме тому багато речей у нас дешевші за такі самі в Україні, навіть при набагато вищіх сопутніх витратах