Вы просматриваете тему Купуй українське в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от fabulist Невігласи, які з хімії пам'ятають лише "ашдвао" а з фізики "евріка", схильні
слава тобі господи, тепер я можу спати спокійно. бо стіко полтавського перепив і думав шо з порошку роблять. а оно он воно як оказуєцця, воно натуральне. це файно.
нє. магазінний майонез канєшна роблять токо зі свіжих яєць олії гірчиці. все натуральне. тіко непунятно мені чого магазинний майонез можна зберігати до місяця а домашній не більше доби.і чого вони так по смаку отлічаються
Але ж консерванти ніхто не відміняв.нє. магазінний майонез канєшна роблять токо зі свіжих яєць олії гірчиці. все натуральне. тіко непунятно мені чого магазинний майонез можна зберігати до місяця а домашній не більше доби.і чого вони так по смаку отлічаються
Все там зрозуміло, якщо почитати склад.
Ніхто, до речі, не каже, що магазинний майонез (та й інше) є виключно натуральними. У промисловому виробництві неможливо дотримуватися домашніх рецептів, за поодинокими винятками. А кушать всі хочуть))) і заробити, звісно, теж. Просто не треба впадати у маразм.
в магазинні огірки мариновані стіки оцту запруть шо їх їсти неможливо.
бажання їсти натуральні продукти маразм? чого я повинен їсти лайно яке дядя пеця зробив у себе на фабриці з гівна для українців аби побільше грошенят заробить. до речі взять той же рошен. на європу роблять товар якісніший набагато і по цінах не набагато дорожче чим у нас продає там, а якість відрізняється захмарно
...Мне всё-равно, порошок-нет. ПИВО-ЭТО ЯД! ...и конкретный. Из чего бы его не делали-это априори вредно. Пользы пива нет-НИКАКОГО вообще и чтоб тут не говорили, это просто оправдание своего безволия и слабости, что сказать этому унылому говну сил нет...вот и всё.
Отвечу сразу:
-?
-да, пил.
-?
-нет, не пью.
Та ні, маразм це бачити всюду ворогів, які мріють тебе отруїти. Маразм - це історії про "порошкові" продукти від людей, що ніц в цьому не розуміють.
А натуральні продукти вирощуйте на городі, їжте, консервуйте за своїми рецептами.
Які саме компоненти цукерок Ви називаєте лайном? Це шкідливо для здоров'я? Ви вже повідомили про злочин контролюючі органи?
І врешті...наче ніхто ж не силує купувати і силоміць не годує. Голосуйте гривнею за якісні товари, а шкідливі нехай гніють на полицях.
Неприємна правда, ІМХО, ще й у тому, що зараз неможливо задовольнити попит людства виключно екологічними продуктами та домашніми стравами. Читайте інформацію на упаковках, аналізуйте. Плітки залиште бабусям біля під'їзду )))
Ну й добре, що не п'єте. А ми вже якось самі розберемось, що можна пити, а що ні.