Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей383Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 10 из 39
Показано с 91 по 100 из 384.
    23q
    23-й участник

Re: Купуй українське

у хфашистов купила.

Пророк

Ответ Сообщение от 23q Посмотреть сообщение
    у хфашистов купила.
    А у кого ж нам бандерівкам ще купувати ?
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Пророк

Уже упоминал о этой покупке, но еще тут отпишусь.

Берцы с тканевой вставкой. Подошва натовский вариант. Цена у нас 500 грн. Производство Харьков. Вес 650гр (44р.)
    За свои деньги отличный вариант, я считаю. Пару раз выходил уже, по сравнению со старыми польскими довольно легкие, носить удобно, не натирают. Дефектов не обнаружено, шнурки нормальные ))
    На сколько их хватит посмотрим.
    Офтоп:

Пророк

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    Electrolux made in Ukraine
    це колишній завод Ardo. і він мав приблеми, тіпові для успішного бізнесу в Україні:
    попередньому іноземному інвестору держава невчасно відшкодовували кількамільйонні ПДВ. Можливо це і стало основною причиною продажу фабрики «Ардо» в Івано-Франківську.
    під цим дамокловим мечем у нас існують практично всі виробництва, наприклад виробництво молочних цистерн у Карлівці. це означає, що будь-яку компанію можна вмить зробити банкрутом і знищити. а можна доїти, повертаючи ПДВ за відкати. так знищили "Інтерсплав" в Свердловську Луганської оласті, де я працював - високорентабельне високотехнологічне виробництво, керівництво і колектив якого в 2004 році не побоялось підтримати Ющенка. таким чином усі наші уряди холоднокоровно і систематично вбивають своїх курей, що несуть золоті яйця, щоб один раз найстись курятини - а потім їхні робітники живуть на субсидії. мені сьогодні принесли "рекламу" від "Удару" - завдяки фракції Улару спрощено процедуру одержання субсидій! і готовий бланк на субсидію. замість запропонувати роботу, на якій не потрібні будуть субсидії.

повертаючись до теми української побутової техніки: я би все-таки взяв на себе сміливіть рекомендувати холодильники "Норд". не знаю, чи їх досі виробляють в умовах окупації, але поки що продають. це реально найкращі і найдешевші холодильники в сегменті сучасних і дешевих - порівняно з імпортними Атлантами, Снайге і т.п. у мене двохкамерний працює вже 15 років, ніяких проблем.

та й Ландик за останні півтора роки показав себе з найкращого боку. це, мабуть, єдиний регіонал, який виявився патріотом України. шкода, що Турчиного свого часу не прислухався до його рекомендацій, як очистити Луганськ.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Ответ Сообщение от Victorious Посмотреть сообщение
    холодильники "Норд"... це реально найкращі і найдешевші холодильники в сегменті сучасних і дешевих
    Ви серйозно чи це якийсь жарт? Усі мої знайомі, що мали Норди, давно їх повикидали, бо якість у них паскудна. Дуже погана якість корпусу (гниє у сухих приміщеннях), полиць (металеві не витримують двох трилітрових банок, гнуться, іржавіють) і навіть двигуна.

Ви серйозно чи це якийсь жарт? Усі мої знайомі, що мали Норди, давно їх повикидали, бо якість у них паскудна. Дуже погана якість корпусу (гниє у сухих приміщеннях), полиць (металеві не витримують двох трилітрових банок, гнуться, іржавіють) і навіть двигуна.
    И энергопотребление выше конкурентов
    Пророк

може у мене аномальний холодильник) чесно. попрацював на двой квартирах, на дачі, вже йому більше 15 років, ні разу нічого не ломалось, не іржавіє і я не натішуся з нього.
    я не знаю, може це справді виняток. потрібні ширші дослідження. але в мене і машини, як правило, так працюють.

до речі про машини.
    Підприємство "АвтоКрАЗ" переорієнтувалось на постачальників європейських країн і повністю відмовилось від російських комплектуючих з 2015 року.

КрАЗ без проблем замовлятиме двигуни на Мінському моторному заводі і в компаній Deutz, Cummins, Daimler, Fiat, WEICHAI, Ford, Toyota, повідомляє видання Автоцентр.

Ще в минулому році залежність ПАТ "АвтоКрАЗ" від російських постачальників знизилась приблизно на 30%. Вже цього року компанія взагалі припинила закупівлі матеріалів і комплектуючих у російських виробників.

Електрообладнання КрАЗ закуповує в Польщі, Білорусії, а підшипники — в Польщі, Туреччині та Індії. Крім того, Запоріжсталь практично повністю "перекриває" поставки Новолипецького меткомбінату.
    основною проблемою раніше були російські двигуни.

пару місяців тому читав, що в Кам.-Подільському почали випускати автоматичну лебідку для Кразу, що дозволило відмовитись від імпортних.
    Пророк

кажуть, що тишком-нишком АНТК Антонов підписав з Саудівською Аравією контракт (саме контракт, а не угоду про наміри) на будівництво авіазаводу і постачання до 150 штук Ан-132 (доробка Ан-32).

якщо це так (а не вірити телекартинці та Киві у мене нема підстав), то це контракт на декілька мільярдів доларів, високі технології і порятунок для Антонова. а в перспективі - масовий випуск і пасажирських літаків (Ан-140, 148, 158), в т.ч. для українських компаній.
    Пророк

Купив сьогодні в Інтер-Бот туфлі на літо, тільки в мене чорно-білі.

Обувная фабрика Faber, Бровары
    http://faber.ua/
+ Ответить в теме
Страница 10 из 39