Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей12Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 6 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 54.
    part of me

Журнал "Яркий день"

Недавно мені в руки попав перший номер полтавського глянсового журналу "ЯД" (скорочення від "Яскравий день"). Видано його було першого серпня кількістю в 5000 екземплярів.

Журнал вийшов м’яко кажучи - специфічний.

Почнемо з гарного. Так, тепер в Полтаві є свій глянсовий журнал, він приємний на дотик і глянець додає йому солідності. Матеріал, на перший погляд, написано спеціально для журналу, а не скопійовано з Інтернету.

Що ж до іншого, то в журналі мабуть ще не визначилися зі стилем, тому кожний розділ оформлено по різному. Не дуже мені подобається рішення дизайнерів з шрифтами, які теж змінює колір, нахил, розмір, від сторінки до сторінки.

Реклами в журналі багато, що взагалі то і не дивно, бо пройде ще не один рік, поки журнал почне окупатися. Тому мабуть і майже половина статей написані про різні компанії і заклади.

Ну що ж, хотілося б побажати редакції журналу успіхів в цій нелегкій справі. А також порадити найняти професійних дизайнерів для оформлення журналу, тому що глянець - ще не все.

Odo
    -

Re: Журнал "Яркий день"

Сам по собі, факт появи видання подібного формату — добре, але ж і дизайн мусить бути відповідним. Зараз жеж він, нмсд, не дотягує до умовно-середнього.
    part of me

Ответ Сообщение от Odo Посмотреть сообщение
    Сам по собі, факт появи видання подібного формату — добре, але ж і дизайн мусить бути відповідним. Зараз жеж він, нмсд, не дотягує до умовно-середнього.
    Думаю все робилося в поспіху, тепер у хлопців є місяць, щоб все зробити як слід.

Так що чекаємо наступного номера.
    Постійний відвідувач

Да, блин, разговаривать все горазды :) а вот сделать? Нормально вышло - по рубрикам и дизайн.
    Def
    .

Коряво 100% Надеюсь, что первый блин комом...
    part of me

Ответ Сообщение от Жук©® Посмотреть сообщение
    Да, блин, разговаривать все горазды :) а вот сделать? Нормально вышло - по рубрикам и дизайн.
    Я цим як раз і займаюся. Вийшло не нормально, це не тільки моя думка, а декількох мої знайомих які займаються дизайном і версткою, деякі з них - професійно.
    А зробити таке не вийдет, потрібно дуже багато грошей. Чи ти думаєш, що тут варіант гроші є - більш нічо не треба, нормально спрацьовує?

Наприклад, відсутність нумерації сторінок вже про щось та й каже.

Взагалі, треба дочекатися наступний номер, там вже і подивимося як воно буде.
    Постійний відвідувач
    Heart

Ответ Сообщение от Def Посмотреть сообщение
    Коряво 100% Надеюсь, что первый блин комом...
    Ребята не я это делал, но ведь выж неподписались тоже... А искать непронумерованные страницы - бред. Я как читатель доволен и не придераюсь, хотя как полиграфист везде могу усмотреть "нюанс".
    Доволен, счастлив, и любим - чего и Вам желаю!
    air
    Новачок

Мне тут намедни достался второй номер журнала.. Но.. мои надежды на него не оправдались.. особенно обилие реламы, откровенная принадлежность журнала к Split и мелькание одних и тех же лиц на всех страницах. Впечатление такое, что его делала кучка модных самовлюбленных дядек, который считают, что за счастье лицезреть их рожи стоит заплатить 6 гривен.

Хотя ченить отрыть почитать там все-таки можно.. Читал его хоть кто-нибудь кроме меня?
    змія болотяна ОЧКОва

Ответ Сообщение от air Посмотреть сообщение
    Читал его хоть кто-нибудь кроме меня?
    Мне денег жалко!!!!!!!!!:) Шучу, не хочется єто читать. Заранее извесно, что да как там напишут и про что, приблизительно тоже.
    Переубеждать в том, что "глянец" имеет свою специфику ИМХО бесполезно.
    А по поводу лиц - в Полтаве они, в принципе, одни и те же. Если искать новые и интересные более широкому кругу читателей, журнал перестанет быть глянцевым. Формально. Грустных прогнозов по поводу его долгой жизни высказывать не буду. А то побьют:)
    змія болотяна ОЧКОва

Сьогодні випадково наштовхнулась на одну панянку. Ржунімагу.
    До відомого письменника ми підходимо з запитанням приблизно такого змісту:"Драссє, я журнал ЯД (після чого Андрухович цікавенько закліпав очима), як вас звать, я хочу у вас взять інтерв"ю. Як вам Полтава?".
    Якшо хтось має хоч якийсь опочередкований стосунок до "ЯДу" я вас молю, проведіть лікбез з тими дамочками, які туди пишуть. Навчіть їх більш-менш професійно ставити запитання і користуватися звукозаписуючою технікою. Того шо "писати" в динамік диктофона зі "сквозним" мікрофоном як мінімум смішно.
    Бо, якшо вони не навчаться хоча б елементарним правилам, колеги-журналісти їх просто заклюють. Над журнальчиком у професійних колах і так прикалуються, а дівчинка довела журналюг сьогодні просто до істерики. Так шо ЗРОБІТЬ ШОНЕБУДЬ,
+ Ответить в теме
Страница 1 из 6 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя