У нового дизайнера вже були проблеми з авторами статей, вони були просто в шоці, коли він сказав, що текст розтягувати нізя.А треба просто більше писати.
Вы просматриваете тему Журнал "Яркий день" в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; У нового дизайнера вже були проблеми з авторами статей, вони були просто в шоці, коли
У нового дизайнера вже були проблеми з авторами статей, вони були просто в шоці, коли він сказав, що текст розтягувати нізя.А треба просто більше писати.
треба не тільки більше, а й краще. В даному випадку або краще - набагато краще, або не писати взагалі. ІМХО
Когда вы увидите следующий номер журнала, вы будете удивлены, даже больше скажу: вы просто афигеете! :)
Интересно, как ты мог видеть презентацию и не видеть сам журнал? Ведь на презентации раздавались номера каждому приглашенному лично в руки, причем коллекционные экземпляры с подписью главного редактора. Фуршет конечно был отличный, но можно было и отвлечься чтобы хотябы полистать журнал!Журнал сам не видел, но видел его презентацию в Колосе =) Я![]()
Прикольный журнальчик,нормально бы его розкрутить,ну чтоб продажа была и всем было интерессно
Цікаво, Fragov, звідки у тебе така вичерпна інформація? Я про те, що ти дізнався "автори були в шоці і т.д. і т.п.".
До речі, я бачила четвертий номер. Це вже більш високий пілотаж. Хоча б нумерація сторінок з'явилась.
Четвертый номер просто бомба,полностью отличается от предыдущих,мне лично понравился.Наверное новый дизайнер......
Я теж знаю тему 5-го номера. Усі знають, що журнал виходить на новорічні свята, які і стануть темою наступного випуску видання.