Цікава історія трапилася. Не знаю з чого почати, тому почну зпочатку.
Коротше кажучи, пройшла сьогодні скажена злива.
Біля мого будинку, на дорозі, утворилася величезна калюжа: метрів 20 у довжину, і тріхи менше ніж по-коліна в глибину.
Ну, і автомобілі її долають, хто як може. Хто переїжджає, хто перепливає, хто розвертається і їде іншою дорогою.
І лазять по тій калюжі дядьки: хто ногами щось щупає на дні, хто на четвереньках руками щось лапає, хто граблями шкребеться по асфальту.
Мене здолала цікавість, - підходжу ближче.
Виявляється, чоловіки, водії, які наважилися на подолання калюжі, виїхали з неї без номерів.
Ось так, в клюжу заїхали з номерами, а виїхли без. І шукають свої номера на дні.
Причому, на обочині вже валяється штук 7 номерів (в різому стані, цілі, є трішки пожмакані, а є зовсім в жахливому стані).
І всі знайдені номери не належть шукачам.
Тобто, по Полтаві катаються десь водії, і навіть не підозрюють, що їм в цій калюжі номера змило.
До речі, може у в кого сусід без номерів приїхав, то порадьте йому калюжу біля 3ї поліклініки ))
Прямо в мене на очах ржака трапилася (ну, таким зівакам як я - ржака, а комусь не дуже смішно):
під"їжджає чоловік на золотистому автомобілі, висовається з вікна, та цікавиться, що вони там всі гуртом шукають?
Ну, йому відповідають, що оно, дивися, на обочині номера лежать - шукаємо свої.
Ну, дядько похіхікав з них, та й поїхав далі.
Виїжджа з калюжі, а йому махають (такі ж зіваки, як і я), мовляв, зупиняйся.
Той зупинився, та й запитує, що трапилося?
А йому кажуть: "Дядько, ти номера загубив!".
Дядя не повірив - вийшов з автомобіля, подивився, дійсно немє.
Припаркував авто, приєднався до шукачів.
Надворі вже темніє, а дядьки й досі там бродять.
Не знаю, на скільки їх вистачить, бо калюжа ця нікуди не зтікає, треба чекати, доки висохне.
Ось така історія...
Такщо, будье пильні! Виїжджаючи з калюжі - перевіряйте комплектність автомобіля.
21:43
Надворі вже темно, але судячи з "бібікання" за вікном, дядьки до сих пір бродять по калюжі.