Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей389Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 35 из 41
Показано с 341 по 350 из 402.
    Пророк

re: Перемога у Другій світовій війні

За оцими поглядами на кацапню ми випустили з виду, що у нас в Україні через 3 роки і 3 місяці після Революції гідності, під час війни з мордором, з люб'язного дозволу верховної влади влаштовують прокацапські гульбища під сталінськими прапорами, а погані мусора б'ють і пакують бійців АТО.

Філатов намагається декому на це вказати, але, я думаю, це "мартишкін труд".
    Borys Filatov
    30 хв. ·
    За последние два года в этом городе жулье и бандиты захватывали горисполком, жгли коммунальную технику, резали шины, избивали депутатов, оскорбляли и унижали муниципалов.
    НИ ОДИН преступник не наказан.
    Сегодня реваншисты показали на что они способны, когда остаются безнаказанными.
    ...
    Арсен Аваков и Юрій Луценко или вы наведёте в Днепре порядок, или я буду подымать людей.
    Они хотели "хунту" - они ее получат.
    я не такий ідеаліст.

наш т.зв. прізідєнт сьогодні патякав, що ми не будемо світкувати 9 травня як в росії, але саме так і "відсвяткував". це біло свято для путіна і його українських друзів, включно з правоохоронцями. подивіться новини з Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва, Києва. Сталіністський шабаш при активній підтримці влади.

Дніпро. любимая титушня нашого Ентера, разом з мусорами.

с 3.00. Тітутшня крокує країною. так само, як в 2014 - Донецьком. Ку-ку- Педро Олексійович!

крупним планом:

оце і є майбутня опора нинішнього нашого режиму, разом з Ахмєткою, Вілкулом і пр. Пригадайте, Як поросяча команда верещала, хотіла Дніпро Вілкулу віддати. Як бачимо, віддає.

Пророк

Ответ Сообщение от Victorious Посмотреть сообщение
    Пригадайте, Як поросяча команда верещала, хотіла Дніпро Вілкулу віддати. Як бачимо, віддає.
    До речі вчора був у Дніпрі. В центрі зустрів нечисленну ходу під червоно-чорними прапорами. І дружина питає: А шо тут, сепаров не було? Кажу, може й були, але бистро придушили. Виявляється не додушили.
    І тут відразу питання про поліцію і її "реформу". З такими результатами, треба ще разів 20 набрати і розігнати, щоб толк був.
    Завсідник

Ответ Сообщение от Jedi_Lee Посмотреть сообщение
    https://www.youtube.com/watch?v=iCmxWjXvQ6M
    Много старух ходит но не всем верить нужно, а эти ведьмы и есть в витренковских побрякушках. Языки длинные, глупые да темные. Медведчуков веселить да и только. На рожах написано что стукачки ряженые.

В Виннице празднование 9 Мая прошло без красных флагов и георгиевских лент. Состоялся инициированный властями мемориальный митинг. Анонсированный левыми марш «Никто не забыт, ничто не забыто» свернули из-за альтернативной акции «Победили Гитлера – победим и Путина».
    Завсідник

ЗМІ повідомили, що Янукович профінансував проросійські акції до Дня Перемоги в Україні
    Хто пустив «Безсмертний полк» у Київ.

Акція з проросійським душком була погоджена владою, хоча президент і назвав її «взірцем витонченої політичної спекуляції на почуттях людей»
    Усім відомо який зараз режим в Кремлі і які у нього «франшизи». Так саме вони лізли сюди з «руськими маршами» чорносотенних гопників, після яких був загарбаний Донбас і Крим. Тепер ми бачимо те ж саме у виконанні Новінського, Медведчука, Вілкула і К°. Ким треба бути щоб узгоджувати з ними подібні дії. Це ще добре якщо легко закінчиться.

У Запоріжжі до учасників проросійської акції "Безсмертний полк" "приєдналися" активісти з сатиричної акцією "Безсмертний Вовк". Вони принесли портрети героїв відомого серіалу "Гра престолів".
    Про це, на своїй сторінці в Facebook, написав журналіст Юрій Гудименко : "У Запоріжжі з тріском відбулась ватна акція "Безсмертний полк". З тріском не тільки тому, що їх блокували й іноді били. Просто в колону "Безсмертного полку" вклинилися і очолили її хороші люди з акції "Безсмертний вовк", яка відбувалася паралельно. "Безсмертний вовк" прийшов із портретами ветеранів битв на Чорноводній і Стіні, учасників бойових дій з Білими Ходоками. Ватники, зрозуміло, сенсу не вловили і охоче фотографувались із лейтенантом Джоном Сноу та майором Ходором. Головна ідея - змішати прокремлівську акцію "Безсмертного полку" з абсурдом - виконана і перевиконана, про що і доповідаю", - зазначив журналіст.
    http://zrada.today/node/5491
    Пророк

Ответ Сообщение от Izumsky Посмотреть сообщение
    ЗМІ повідомили, що Янукович профінансував проросійські акції до Дня Перемоги в Україні
    Відмазка для тупих, по-моєму. А Авакова, щоб пакували АТОшників і брали штурмом офіс ОУН в Києві, "не помічаючи" кацапоїдів з забороненими червоними прапорами, теж Янукович профінансував? Ні, це цілеспрямована політика. Не Янукович призначав Аброськина і йому подібних в керівництво національної поліції. Що робили менти в Донецьку, Одесі, Харкові в 2014 році, те саме вони робили вчора у Дніпрі і не тільки. Хто забув:

Ось реакція Філатова.
    Ночное. С холодной головой.
    Первые выводы.
    ...
    1. Я виноват, что доверился обещаниям полиции, что все под контролем. Естественно, что у мэра нет пары сотен громил-"космонавтов", имеющих дубинки и полицейские удостоверения, но все равно виноват.
    2. С сегодняшнего дня я закрываю городское финансирование всех "ветеранских" организаций. Хитрож@пые бойцы колчаковских фронтов 46 года рождения выезжают из горисполкома вперёд ногами. Навсегда.
    3. На следующей сессии городского совета будет выделено городское финансирование союзу ветеранов АТО.
    4. Весь последний год я бил в колокола, рассказывая о том, что в Днепре ненормальная ситуация в полиции. Если вы помните, я даже публично лишил полицию очередной субвенции из городского бюджета. Увы, но в МВД меня никто не услышал.
    5. Если ситуация не изменится, то в городе будет создан аналог немецкого фрайкора начала 20 столетия. Я не хочу развивать эту тему, но уже вижу как ватные задницы разрываются от ужаса. Да, в истории нет ничего нового. И плохо, что она ходит по кругу. Если власть не может защитить людей, то они сами имеют право это сделать.
    Реакцію Авакова і Порошенка я хочу бачити сьогодні, аде і без того все ясно. Це не проблема Дніпра, це проблема країни - те саме скотство було навіть у Києві. Її треба вирішувати системно.
    Дещо я писав вчора вранці - 1) нах це "свято" 9 травня, у нас його святкують на 99% самі ветерани НКВД, які воювали з українцями до 1961 року, бо наш гуманний закон прирівнює до тих, хто воював з гітлерізмом.
    2) бандво в одній связці з ментами - це кримінальний злочин. менти, які світились на відео і взаємодіяли з тітушнею, мають якщо не сидіти за гратами, то як мінімум ніколи не працювати на державних посадах.
    3) але за простотою і логічністю найперше: ну не треба призначати керувати правоохоронними органами тах, хто допомагав Путіну захоплювати Крим і Донбас. навіть не знаю, як це вкласти в голови Авакова і Порошенка.
    Banned

Анатолій Ханко
    Знову Полтава та її керівництво відзначилась на "ватній" карті України і фактично на офіційному рівні (єдиний мабуть обласний центр) провела путінсько-рашиську акцію "безсмертний полк". Для цього мобілізували адмінресурс у вигляді бюджетників та учнів шкіл. Учнів школи (є дані, що це школа №3) "попросили" і вони сьогодні пройшлися в перших рядах з портретами, мабуть ветеранів Другої світової війни, які мабуть є їхніми родичами. Чому мабуть? Бо велика частина цих світлин була в однакових рамках, а по завершенні акції їх дружньо здали відповільній особі. Ви б так зробили зі світлиною своєї рідної людини?
    Це могло б бути просто "радянський союз головного мозку" Мамая, якби за цим не стояла ненавість Москви до всього українського. Ненавість до нашої історії і намагання залишити нас у форватері своєї історичної минульщини.
    На мою думку, потрібно на офіційному рівні заборонити всі ці "безсмертні полки". Заборонити до того часу, доки не настане день, коли по Червоній площі Москви не пройде з портретами своїх рідних мільйон українців – нащадків жертв Голодомору, репресій, жертв всіх воєн з москалями.

Пророк

Пророк

Ответ Сообщение от Jedi_Lee Посмотреть сообщение
    потрібно на офіційному рівні заборонити всі ці "безсмертні полки".
    Эти т.н. "полки" элементы инфовойны как и т.н. "георг.лента". Кстати, прочитайте первые посты этой темы для понимания как раскручивалась тема.
    Пророк

Ответ Сообщение от RAMM Посмотреть сообщение
    Кстати, прочитайте первые посты этой темы для понимания как раскручивалась тема.
    Ответ Сообщение от erazer Посмотреть сообщение
    на теме 9-го мая уже давно натуральная шиза, от первоначальной затеи оно выродилось в какое-то извращение.
    І це лише 12й рік. Тоді ще цвєточкі були )
    Я у твіттері підписаний на декількох кримських бандерівців, то в них цілий рік пости про отмєчаніє з різних кримських міст. Таке враження, що 9 травня не припиняється ні на день.
    Пророк

Ответ Сообщение от Merry Corpse Посмотреть сообщение
    І це лише 12й рік. Тоді ще цвєточкі були )
    Проект "георг. лента" был запущен в 2005 году. Инфовойна требует времени, но результат может превзойти все ожидания.
+ Ответить в теме
Страница 35 из 41