Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей389Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 15 из 41
Показано с 141 по 150 из 402.
    Постійний відвідувач

re: Перемога у Другій світовій війні

Самое удивительное, что любой ваш пост не является фактом, а лишь очередным субъективным мнением ( максимум общим субъективным мнением ), как было на самом деле никто не знает или знает но недостаточно чтобы сделать рецензию, так что спорить нет смысла, ведь вы отстаиваете 100% не до конца правильное мнение =)

Banned

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Sir_2006, ну ви ж бачите, шо не перший рік у нас такі суперечки.
    Мне на это т счет очень сильно понравилось высказывание Никлер о том, что нет абсолютной истины, а есть субъективные мнения, чья совокупность стремится к центру сил или как-то так.
    Новачок

Ответ Сообщение от rasta-koy Посмотреть сообщение
    Сталин до такой степени кошмарил народ, и был до такой степени жестким тираном, что даже не смог остановить насилие в Европе. Мог убивать за колоски, а с насилием во время распространения идеологии разобраться не смог, какой ужос...
    Та не "не міг", а не хотів. І навіть заохочував. Читайте уважніше-))

Красиво, правда, борешься против какого-то там виртуального режима, а убиваешь своих соотечественников.
    Ну, якщо "соотечественники" - комуністи, то це справа дозволена-)) Про решту - справді шкода. Але війна (повторюю для "дітей природи") - річ не стерильна. Я не виправдовую жодні злочини, просто життя таке...
    І потім: де Ви бачили, що я казав, щов УПА всі "цяці" і "лялі" були?-))

Чем больше ветеранов будет избито во Львове,
    А де ви у Львові ветеранів бачили? В тій масовці, яку привезли тоді туди? Серед цих, чи що?
    http://www.istpravda.com.ua/blogs/2012/05/14/85365/
    І потім, я ж казав: нєфіг було пертися у Львів з червоним прапором. Вони би ще до Польщі з ним поперлися-))

местные презики использовали национальных фанатиков для террора и запугивания руссифицированных мегаполисов.
    А ось тут повністю погоджуюся - що, просто так Димінський і регіони в "Свободу" і Тягнибока бабло вкладають? Все правильно.

Ответ Сообщение от VANDEAD Посмотреть сообщение
    Самое удивительное, что любой ваш пост не является фактом, а лишь очередным субъективным мнением ( максимум общим субъективным мнением )
    Абсолютно так.

Ответ Сообщение от Горловчанин Посмотреть сообщение
    Возможно от Вас и далеко. Я так понимаю Ваши предки в Великой отечественной не побеждали - так, второе место заняли... :)
    Все набагато простіше - їх там не було. Просто вони так вирішили, що це не їхня війна. І, як на мене, правильно вчинили.
    Пророк

Ответ Сообщение от Harald Посмотреть сообщение
    Ну, якщо "соотечественники" - комуністи, то це справа дозволена-)
    я так понимаю, что вы считаете, что главным злом были коммунисты, а не фашисты?
    Новачок

Ответ Сообщение от Sir_2006 Посмотреть сообщение
    Для мене нема різниці між одним і іншим.
    Пророк

Ответ Сообщение от Harald Посмотреть сообщение
    Для мене нема різниці між одним і іншим.
    То ти просто не розумієш різниці між "правильним" і "неправильним" фашизмом.
    Якщо фашизм "правильний", то це добре.

модератор

Ответ Сообщение от Sir_2006 Посмотреть сообщение
    Чомусь у Туреччині, якщо ти спробуєш публічно обісрати Ататюрка-пашу, тебе на нари відправлять. (І нічо не репресії, країна в Євросоюз швидше прийде, аніж Сербія чи що там...)
    Чомусь у Британії, Королева є Королевою, і ніякі демократи не проти, і ніхто какашками не кидається.
    А в нас, судячи із форуму, півкраїни комуністів і півкраїни бандерівців (іще чвертка анархістів). І оце ще вважається за прояв культури на кожній першій сторінці висловлювати свою думку, хто краще - спартак чи динамо. І нормально живемо, всєгда всєм вєсєло.
    Новачок

Ответ Сообщение от vladd Посмотреть сообщение

http://www.youtube.com/watch?v=JXKQx...layer_embedded
    Це називається "страдания мужичка на сахарном заводе". Тобто, жизнь і так солодка, а він іще чогось "страдает"-))

Ответ Сообщение от crazyastronomer Посмотреть сообщение
    Чомусь у Туреччині, якщо ти спробуєш публічно обісрати Ататюрка-пашу, тебе на нари відправлять.
    А Ви були в Туреччині?-))
    Пророк
    Question

Ответ Сообщение от vladd Посмотреть сообщение

http://www.youtube.com/watch?v=JXKQx...layer_embedded

part of me

МедведьЗлой, і де зв'язок між назвою відео і тим, що відбувається? Дідусь може і тролить, але не фашистів. Варто подивитися на плакати, які вони несуть.

І я повністю згоден з цими плакатами. Комунізм = Фашизм - різниці ніякої.

З іншого боку в Росії цьому дідусю вже б зламали інструмент об голову, а зі сторони латишів ніякого прояву агресії.
+ Ответить в теме
Страница 15 из 41