Думаю, кожен з нас періодично щось втрачає і знаходить. Оскільки місто у нас невелике, імовірно знайдутся чесні люди, готові повернути річ=)
Тож пишем сюдить свої втрати і знахідки) Допоможем другу, і хтось допоможе нам=)
Вы просматриваете тему Бюро знахідок) в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Думаю, кожен з нас періодично щось втрачає і знаходить. Оскільки місто у нас невелике, імовірно
Думаю, кожен з нас періодично щось втрачає і знаходить. Оскільки місто у нас невелике, імовірно знайдутся чесні люди, готові повернути річ=)
Тож пишем сюдить свої втрати і знахідки) Допоможем другу, і хтось допоможе нам=)
Треба вказати місце де було втрачено/знайдено.
Наприклад:
01.09.11 в районі Зигіна був загублений набір косметичний. Дорого як пам'ять. Прошу повернуть за шоколадку/винагороду.
Або: 22.01.12 на Чапаєва були знайдені ключі зі шкіряним брелоком. Поверну за більш детальний опис.
Кто-то ищет:
1.12.12 загублена сумка чорного кольору в районі половок-сади 1! в сумці знаходиись важливі речі, гаманець, в якому був студентський квиток на ім"я Світлична Ольга Анатоліївна! буль-ласка, хто має будь яку інформацію, прошу відгукнутись на цю сторінку вк http://vk.com/lineoffirefly або за номером 095 726 71 03!
Потерял ключи, особые приметы: цепочка, ключ от подъезда, "лазерный" ключ от хаты, колечко, утеряны в районе солнечного парка, 0681531027