Це скоріше коридор з умивальником а не кухня .Біля столу навіть стільці ніде було поставити. Я 11 років вважала ,що їсти стоячки--це цілком нормально.маленькою кухнею/коридором 2в1,
Вы просматриваете тему ЖЕД ДП ВО "Знамя" в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; маленькою кухнею/коридором 2в1, Це скоріше коридор з умивальником а не кухня .Біля столу навіть стільці
Це скоріше коридор з умивальником а не кухня .Біля столу навіть стільці ніде було поставити. Я 11 років вважала ,що їсти стоячки--це цілком нормально.маленькою кухнею/коридором 2в1,
Karen, вам ще пощастило, у мене 9-метрівка )))
І майже половина мешканців ще й окремий душ спромоглися зробити.
Karen, 2. Прибрали нішу і переставили трохи одну стіну.
У нас у ніші полички були з одягом та іграшками. Ліжко дитяче у маленькій кімнаті тільки одне могло стати. На ньому сестра спала. А мені на нічь розкладачку ставили. А ще згадала ---письмовий стіл стояв. Після того , як батьки отримали квартиру , я з мамою заходила до людей , що жили вже після нас. Як йшли назад ,я спитала її : "як ми всі там вміщались ?"
Полтавська влада готова прийняти гуртожиток заводу «Знамя», але по закону
Enter, читав я ту статтю. Брєд сивої кобили несе наша міська рада.
до конца 15-го года все многоэтажки должны быть ОСББ и будут сняты с ЖЕКа - горбюджету и даром не упали старые дома которые только тянут живой нал без каких-либо перспектив на сбор его у населения
создавайте ОСББ и будет вам счастье. главное, при этой песне успеть оттяпать побольше кусок земли вокруг вашего домика