Sky, все правильно. 3 поверх .18 метрівка. Я просто неуважно відео подивилась .Не зорієнтувалась яку частину будинку знімали . Давно поряд не проходила.
Вы просматриваете тему ЖЕД ДП ВО "Знамя" в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Sky , все правильно. 3 поверх .18 метрівка. Я просто неуважно відео подивилась .Не зорієнтувалась
Sky, все правильно. 3 поверх .18 метрівка. Я просто неуважно відео подивилась .Не зорієнтувалась яку частину будинку знімали . Давно поряд не проходила.
Karen, у нас дякуючи кільком мешканкам і керівництву "Апельсина"/"Білого яблука" і невелика дитяча площадка є, і заборчики, і клумби, які ми тепер самі облаштовуємо. А там тільки пеньки метрові від тополь, які колись давно ЖЕК попиляв.
Karen, хотіли створювати ОСББ, але там ще більше проблем, чим перейти до комунальної власності. Та й окремо від тієї половини ніяк.
Enter, якщо брати увесь будинок - то так (я натяк зрозумів, то не я). До речі, з того більш проблемного корпусу. Має юридичну освіту от і вирішив допомагати нам всім. Завжди присутній на судових засіданнях, сесіях, і в Харків у апеляційний їздив.
Sky, у вас шикарная возможность сделать себе отдельное отопление и послать всех и мера, и теплокомун к монахам! в чем задержка? в деньгах? так всегда можно взять каждому жителю по 5-10 тыс. грн. в кредит на год-два, скинуться и по несколько сотен в месяц отдать и не иметь проблем
з.ы. просто интересно, куда вам нужно 70 штук угрохать?
Рік тому називали меншу суму, 40 000. Таку вартість заявили в теплоенерго (теплообмінник і вартість робіт по його заміні). Проблема в тому, що у тому корпусі доступ до технічного підвалу (у нас тільки такий, підвалу для зберігання немає) досить поганий. Це раз. Два - у нас немає місця, де облаштовувати власне опалення/підігрів води, і причина - той же невеликий технічний підвал. Це додатково треба зводити приміщення для таких цілей. Три - чим гріти воду? Газу у нас немає, електричне опалення/обігрів води теж не дешевий варіант. Варіант з автономним опаленням/підігрівом води кожної квартири окремо теж технічно важкий у реалізації через малу площу квартир - гуртожиток готельного типу з маленькою кухнею/коридором 2в1, маленьким санвузлом (його призначенням було бути перевалочною базою для працівників заводу "Знамя", доки завод будуватиме більші і зручніші квартири).
Enter, знайомий?