Вы просматриваете тему ТОВ "Управлінська житлова компанія" шантажує в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от sharasha Enter , що ще знаєте про цього набитого гівном нахального гнома??? Да,
Теж недавно викликали "спеціаліста" з цього ж ТОВа.
Проблема полягає в наступному: в холодний період року витяжка на кухні замість того, щоб витягувати повітря, навпаки - задуває знадвору.
Воно б і нічого, але ж холодно! В туалеті, ванні проблем немає.
Прийшов дядя.
Півчаса чухав потилицю, умнічав, тіпа, "а шо я зроблю?", "я шо винуватий?", "у вас тут по-правилам, шоб ви знали, вообще форточка должна буть відкрита постоянно".
Короче, толку ніякого.
Так потім ще й ньохався хвилин 5 у коридорі... Думав, може я йому за виклик грошей винен?
Нічого, що я що-місяця по 80 гривень їм плачу? Ото, хіба що ліфт їзде, та сміття вивозять.
А до іншого толку ніякого.
Взагалі обнагліли.
Ну, в принципе, дядька прав. Чтобы был отток воздуха, нужен чтобы был его приток.
Я так понимаю, речь идет о вентиляционном отверстии, а не о устройстве для очистки воздуха?
У меня вытяжка стоит, поэтому пока там по трубе, да через сетку... Если и дует, то это не возможно почувствовать. Так что можешь себе поставить. И стены коптить не будешь и задувать перестанет ))
В новых домах сейчас отверстия возле кухонного окна опционально делают, у нас в доме смотрю тоже у многих пробиты. Наверное для этого самого притока и делают.
Витяжку вже купив, але пока не можу поставити.
Попався на недобросовісних мебельщеків. З понеділка буду позовну заяву писати - вже більше ніж півроку ні грошей не повертають, ні меблів не ставлять.
То витяжка для газових котлів автономного опалення. Зараз більшість новобудівель йдуть без централізованого опалення, то там такий отвір в кожній квартирі є.
з.і.
до речі, шукаю адвоката. Є толкові знайомі?
Та вже не попадуться.
Площадка фірми раніше знаходилася там де фабрика Ворскла. На другому поверсі одразу при вході справа стояла глянцева ядовито-салатова кухня.
Зараз цієї фірми вже там немає.
Обмануто з десяток замовників (в тім числі і я).
Але це окрема тема.