Вы просматриваете тему Чому згоріло артучилище? в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от полтавчанка А может его кто-то из городских подпалил, дабы обвинить нынешнего хозяина в
Поджог ради начала быстрого строительства
Бомж согреться решил… пионеры обкурились….
Кукоба ушел, а «дух» остался
Не чего не думаю, само загорелось
Люди, та ви шо. Воно ж не ремонтабельне, йому ніхто нічого не зробить, не відремонтує і не реконструює. Його мона тіки заново построїть, а не розрішають по памятка, чи що воно там. Я вам кажу серйозно
Всё можно, нужно только захотеть.
Можно было бы сделать офигеннейшую гостинницу.
А так - такой позор прям в центре города...
Нє, я вам чесно кажу, його ж не дають зносити, бо пам'ятка. А реконструкції воно не підлягає, ми брали участь у обстеженні. От знесли б і побудували щось, так хч не хочуть, або не дають.
А вот это вполне здравая мысль. Если угрохать некоторую сумму денег на переделывание его в гостиницу.....то со временем оно себя окупит, да еще и деньги неплохие будет в бюджет нести.
Полтава хоть и село, но для туристов вполне интересное село будет(Ну "Полтавская Битва", "Белая беседка" и т.д. и т.п.)...вот и будет их куды разселить.
Ну да, якщо заново відновлювати все, вплоть до стін.
Бо там несучі стіни вже свою вагу не витримують. На реконструкцію піде скільки грошей, що можна 3 таких домики построїть, а мож і більше, судячи з нинішніх цін на будматеріали.
А там ще ж треба обстеження ще раз провести, висновок, проект реконструкції, знаючу фірму яка зможе нормально зробити, щоб воно не рухнуло і т.д. Я й в Конкорд не ходжу, бо страшно. А в перероблене артучилище піду тільки якщо воно вистоїть землетрус)))