я невурсі тієї ситуації, хто там власник і чому розвалилась хатка. я не знаю, хто довів її до такого стану - самі жильці в надії отримати нові квартири, бездіяльність місцевої влади чи просто час.
жесть вопше)))) ясно шо є доречне використання пластику (замінити там труби каналізаційні абошо), але робити оздоблення з пластику в церкві... просто через те, шо він довше простоїть? це ще й сумнівно, як на мене. тим більше, з сучасною якістю робіт.
ви, я так розумію, архітектор чи шось подібне? прямо дико чути таке від людей, які якоби мають розумітись на таких речах. я вже про естетику мовчу.
я б послухала шо б ви сказали, коли з подібним проектом прийшли б у ваш двір, і втюхали б на місці дитячого майданчику свічку.
ясно шо є люди, які отакі проекти роблять, затверджують, потім їх реалізують, тому шо їсти ж хочеться (господи, коли ж ви наїстеся?), але шоб отак оправдували такі проекти... може ви просто троля кусок? так так і скажіт. буду вас ігнорувати, бо шось ви так плавно випадаєте зі списків адекватів.