Merry Corpse, була будівля колишнього Радіовузла. Що останнім часом там знаходилось не пригадаю.
Вы просматриваете тему Полтавські будинки в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Merry Corpse , була будівля колишнього Радіовузла. Що останнім часом там знаходилось не пригадаю.
Merry Corpse, була будівля колишнього Радіовузла. Що останнім часом там знаходилось не пригадаю.
Merry Corpse, двоповерховий будинок приватного сектору, який мав неприглядний вигляд, через те, що давно потребував ремонту. Там ще на першому поверсі у вікнах було багато квітів всіляких.
А на новобудові почепили табличку, типу "на цьому місці був будинок, в якому проживав Луначарський"
Андрей04, реаліі життя.
В "радиоузле" уже давно ничего не находилось. А насчёт "возле памятника Келину" - посмотрите пост #2 этой темы. Могу добавить, что видел эти развалюхи во время сноса. Гнилые конструкции и подвал забитый по-горло гавн..., пардон - всеми видами отходов, - не одну машину вывезли. На фото - на заднем плане видны остатки недоваленного дома по Первомайскому пр., 17. Смотрите сами.
та називайте як хочте
факт той, шо знести і сказати "ой, аварійне! ой, повен дім гамна був!" - простіше і легше, ніж довести до ума те, шо є. зберігати, реставрувати, охороняти (навіть якшо Будинок радіо не був в реєстрах памяток архітектури місцевого значення) - а зачєм? можна ж набудувать 14 етажів зі скла (в тому районі особливо гармонійно це буде виглядти, ага, де навіть Палаццо стилізували під оточуючу архітектуру) - це ж сучасно, блищить, не аварійно!
я розумію, коли після війни, наприклад, весь ансамбль Круглої площі відбудовували з руїн. але коли будинок, який чудом вцілів з 1896 року, зносять і замість нього складають стопочкою груду скла, і кажуть: "це красиво!", то мені абсолютно пофіг, вважаєте ви мої слова демагогією чи ні.
Повторюсь : любое здание через какое то время теряет блеск новизны. Так что, каждый раз ломать и застраивать типовыми коробками ? Как в инкубаторе ?
А потом в других местах сетовать : ах, а чего ж это в Полтаву туристы не хотят ехать, почему не хотят смотреть новые домишки (которые они с таким же успехом видят и у себя дома). Со сносом старых домов теряется УНИКАЛЬНОСТЬ и САМОБЫТНОСТЬ.
За чей счет сохранять и реставрировать? Кому оно надо?
Ну не снесли бы. Так бы и стояла развалюха.
Была земля в центре города, которая стоила гораздо дороже рыночной стоимости малоэтажного строения, что под ней.
Неудивительно, что нашелся желающий забрать эту землю и заработать на ней (построив новый дом, и распродав его квартиры)
Если выбирать между запущенной малоэтажной развалюхой, и элитной новостройкой, думаю большинство горожан выберет последнее