Вы просматриваете тему Где дорога мэра в Полтаве? в подразделе Жизнь города Полтава, который находится в форуме Полтава; Сообщение от andy 2 vladd Там технологии другие, дороже , у нас таких даже в
... зовсім він уже не там. На Великдень мотався по родичах. В якому жалюгідному стані приміські шляхи. Іду до Хоролу- перші 25 км ще "сносно", а далі- це кошмар. Латки, знайомі ями за рік стали ще більшими- і це одна з головних трас країни. Обгін заборонено, та сплошна лінія майже по всій трасі. Мені вже зараз прикро за свою країну, яка запросила на 2012 гостей, що будуть громихати до Києва чи Харкова такою трасою. Ремонтні роботи нігде не проводяться- видно ще є час або я нічого не розумію. Придорожні споруди- це якісь безформенні споруди, з жахливим і грязним заїздом. А ви мрієте про полтавські шляхи.
... а реально робити в нас не прийнято. "Корито" маленьке, а "бажаючих" багато...
Если захотят использовать новые технологии - то смогут:
Как в Харькове делают асфальт европейского качества
А то что в дождь ложат - может это как раз и используют новые технологии...
Холодный асфальт
«Холодный асфальт» представляет собой готовую к использованию смесь для ремонта дорожных покрытий. Ремонт можно производить в любую погоду при температуре от –10 до +40 °С, в том числе при наличии осадков. Сразу после укладки «холодного асфальта» по нему может двигаться автотранспорт, при этом отремонтированный участок прослужит не меньше, чем само ремонтируемое покрытие.
Буду на вихідних у Харкові, треба їм запропонувати, щоб Полтавський шлях перейменували на Полтавський напрямок.
Полтава-Харків - те саме... кілометрів 10 видно, що залатані минулорічні ями, а далі - ні. Це одна із головних магістралей країни (!). А Гадяцький, Зіньківський райони - яма на ямі. Це ж тільки маківка айсберґа, ми ж тут зі своєї столиці не бачимо дороги усієї області.
Да в апреле - мае трасса всегда разбита. Я стараюсь межгород игнорировать в это время.