Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей14Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3
Показано с 11 по 20 из 21.
    Пророк

Re: Где дорога мэра?

Ответ Сообщение от andy Посмотреть сообщение
    2 vladd Там технологии другие, дороже, у нас таких даже в планах нет.
    У них технології дорожче, а в Україні 1км. дороги дорожче, аніж у Німеччині.

Читав колись порівняльний аналіз (з наведенням цифр вартості).
    Виходило, що в Україні дорожче будівництво автошляхів десь у 2-2,5 рази.
    (Знайду лінк на розрахунки - допишу додатково).

модератор

Ответ Сообщение от zmey Посмотреть сообщение
    ... то что дороги никудышние- это я чувствую колесами своей машины,
    Отож, #$@, черговий ремонт з цієї причини (в мене), а віз і нині там. Було б дійсно цікаво поїхати в автобусний тур Гондурасом, для порівняння.
    Пророк

Ответ Сообщение от vladd Посмотреть сообщение
    У них технології дорожче, а в Україні 1км. дороги дорожче, аніж у Німеччині.

Читав колись порівняльний аналіз (з наведенням цифр вартості).
    Виходило, що в Україні дорожче будівництво автошляхів десь у 2-2,5 рази.
    (Знайду лінк на розрахунки - допишу додатково).
    Я ж про реальную стоимость. Если делать по реально европейской технологии украсть же будет нечего, смысл для чиновничества ремонтировать? )))

С уважением.
    Завсідник

Ответ Сообщение от crazyastronomer Посмотреть сообщение
    а віз і нині там
    ... зовсім він уже не там. На Великдень мотався по родичах. В якому жалюгідному стані приміські шляхи. Іду до Хоролу- перші 25 км ще "сносно", а далі- це кошмар. Латки, знайомі ями за рік стали ще більшими- і це одна з головних трас країни. Обгін заборонено, та сплошна лінія майже по всій трасі. Мені вже зараз прикро за свою країну, яка запросила на 2012 гостей, що будуть громихати до Києва чи Харкова такою трасою. Ремонтні роботи нігде не проводяться- видно ще є час або я нічого не розумію. Придорожні споруди- це якісь безформенні споруди, з жахливим і грязним заїздом. А ви мрієте про полтавські шляхи.
    ... а реально робити в нас не прийнято. "Корито" маленьке, а "бажаючих" багато...
    kit
    Гуру

Re: Где дорога мэра в Полтаве?

Если захотят использовать новые технологии - то смогут:
    Как в Харькове делают асфальт европейского качества

А то что в дождь ложат - может это как раз и используют новые технологии...
    Холодный асфальт
    «Холодный асфальт» представляет собой готовую к использованию смесь для ремонта дорожных покрытий. Ремонт можно производить в любую погоду при температуре от –10 до +40 °С, в том числе при наличии осадков. Сразу после укладки «холодного асфальта» по нему может двигаться автотранспорт, при этом отремонтированный участок прослужит не меньше, чем само ремонтируемое покрытие.
    модератор

Ответ Сообщение от zmey Посмотреть сообщение
    В якому жалюгідному стані приміські шляхи. Іду до Хоролу- перші 25 км ще "сносно", а далі- це кошмар. Латки, знайомі ями за рік стали ще більшими- і це одна з головних трас країни. Обгін заборонено, та сплошна лінія майже по всій трасі. Мені вже зараз прикро за свою країну, яка запросила на 2012 гостей, що будуть громихати до Києва чи Харкова такою трасою. Ремонтні роботи нігде не проводяться- видно ще є час або я нічого не розумію. Придорожні споруди- це якісь безформенні споруди, з жахливим і грязним заїздом. А ви мрієте про полтавські шляхи.
    Буду на вихідних у Харкові, треба їм запропонувати, щоб Полтавський шлях перейменували на Полтавський напрямок.

Полтава-Харків - те саме... кілометрів 10 видно, що залатані минулорічні ями, а далі - ні. Це одна із головних магістралей країни (!). А Гадяцький, Зіньківський райони - яма на ямі. Це ж тільки маківка айсберґа, ми ж тут зі своєї столиці не бачимо дороги усієї області.
    Пророк

Ответ Сообщение от crazyastronomer Посмотреть сообщение
    А Гадяцький, Зіньківський райони - яма на ямі. Це ж тільки маківка айсберґа, ми ж тут зі своєї столиці не бачимо дороги усієї області.
    Сегодня ехал автобусом из Сум через Зеньков. Да, дороги там кошмарные, но все это ерунда по сравнению с Полтавой. Реально стыдно стало за город. Особенно когда другие пассажиры стали это обсуждать
    .

Да в апреле - мае трасса всегда разбита. Я стараюсь межгород игнорировать в это время.
    escape_the_sofa

Ответ Сообщение от Alex_Tee_ Посмотреть сообщение
    где-то 6 000 000 $ километр.
    Чушь.

Когда в соседнем доме со мной жил наш Головадержадминистрации., забыла фамилию, но сейчас другой уже, так как этот уже депутат давно, то значит часный сектор отремонтировали через который он на работу ездил. Но только тот его путь остальное нет.
    Пророк

Ответ Сообщение от jamlife Посмотреть сообщение
    Чушь.
    не чушь
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3