Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей19Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 3 из 4
Показано с 21 по 30 из 36.
    ри?

Re: Різдво і коляда

Ответ Сообщение от Mila Посмотреть сообщение
    Зараз всі так ломляться у двері?
    Не всі, але найчастіше дзвонять кілька разів під ранок, якшо я совсєм сплю-сплю. Ще не грюкали жодного разу.

Сьогодні на роботкі мущини такі молодці - по усіх кабінетах пройшлися, попосівали, набажали миру і добробуту. У мене вже тричі пшениця за шиворотом побувала (чи їм так нравиця мені на голову сипати зерно?:) і вся лабораторія засіяна, тепер хоч літай... восени збиратиму урожай хлібів)

Odo
    -

У нас нині не щедрують і не посівають, питав у знайомих, кажуть, мабуть за радянських часів викорінили цю традицію.
    Пророк

Ответ Сообщение от Odo Посмотреть сообщение
    У нас нині не щедрують і не посівають, питав у знайомих, кажуть, мабуть за радянських часів викорінили цю традицію.
    Вибачте, а де це "у нас" ?
    Здібна учениця

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    і посівають в 4 години ранку.
    за десять четверта подзвонив в домофон, а добрався до квартири лише за півгодини

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    У мене вже тричі пшениця за шиворотом побувала
    в мене постраждало декольте)
    ри?

Ответ Сообщение от Olio Посмотреть сообщение
    в мене постраждало декольте)
    Ну в тебе ж нормальне декольте - можна і сипнути туда)))
    У нас з декольтом нецеєчки, ну ти поняла.

А от деякі люди розповіли і про неприємності: дала жіночка хлопцям гроші, і поки сходила у кімнату за канфетами - витягли з сумки у прихожій кошельок з грошима, картками тощо. Отакі бувають посипальники.
    Новачок

laithemmer, це як? по скільки рочків було тим хлопцям? в 10 такого ще не розуміють робити, а в 14 вона вже б їх не впустила мабуть?
    ри?

Condor, казала, шо на вид дето років 12...
    Минулого року до мене приходили хлопи такі, років по 17 точно, більші ніж я ростом))) Нічо, впустила.
    Новачок

laithemmer, ужс. Я закінчив цим займатися десь у 12. Бо було якось ніяково вже немаленький. Якби до мене прийшли лоби по 17 років я б сказав пацани ви змалились чи шо? Облиште це дітям.
    ри?

Condor, у нас діти якісь примахані у під’їзді, я маю на увазі хлопців. Вони лише обривають у ліфті об’яви і викидають на пол з почтових ящиків газети. Тому чим багаті, тим і раді. Хто привіта, тому і канфети :)
    Помню ті роки, коли під’їзні двері закривалися на ключ і мій брат був єдиним пацаном у нашому під’їзді, так сусіди прямо питали у мами, чи він прийде посипати, і шо, шо взрослий уже, хай приходе, бо нікому ж.
    Новачок

В нас дуже гарно колядували й щедрували цьго року. В костюмах, багато пісень співали ))) Хлопці й дівчата років з 8 до 12 ходили.
+ Ответить в теме
Страница 3 из 4