Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей11Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 18.
    2.0
    Flame

Хтось іде на рокабіллі-паті 13 жовтня в Віллу Кракаділу?

Коротше подумалося тут, шо нада сходить. З багатьох причин. Але найперша таки - поковбаситися.
    Приїздить столична "Рукі в брюкі", нічьо так, з того шо можна зрозуміти з уривків на майспейсі. Власне шо там розуміти, форматна така музичка.
    Так от, якшо хтось зголошується - обговорюємо питання дрес-коду, паролі, явки і всьо такоє.
    Початок до речі, о 20. 00
    Вхід 40 герене. Дрес-код - 30 герене

Здібна учениця

Re: Хтось іде на рокабіллі-паті 13 жовтня в Віллу Кракаділу?

в мене зараз кругом форс-мажор, але! намагатимуся бути))) поясни питання дрес-коду? чого окрема плата і які вимоги?
    Пророк

Да, да, да!
    Я от читала про це міропріятіє і мене зацікавило саме оце: дрескод - 30 грн. Дрескод, на скільки я розумію, це понятіє дуже ростяжиме. Тут же мабуть мається на увазі ЯКИЙСЬ ОПРЄДЄЛЬОННИЙ дрескод? Ну.. тіпа як пишуть: на вєчєрінку 20-х вхід 40 грн, а якшо прийдете вдягнені в стилі 20-х, то 30. А в чому треба прийти на руки-в-брюки, шоб зайти за 30 грн? В брюках? І шоб руки в них були, чи як?
    Добрий модер ))

Olio, DRESS CODE:
    МУЖЧИНЫ - в галстуках-селедочках всех немыслимых расцветок, брюках-дудочках, клетчатых пиджачках, в ярких рубашках, с прической-кок или в шляпе.
    ДЕВУШКИ - пышные юбки "в горох" с разрезами, цветастые шелковые блузы и платья, капроновые чулки; туфли на высоком каблуке с удлиненными носами. Крупные серьги из жемчуга, бусы.

Коб, все залежить від стилю музики, що грається. Тут явно ж Rock'n'Roll а значить стиляга-паті
    ри?

Ответ Сообщение от Uksus Посмотреть сообщение
    Тут явно ж Rock'n'Roll а значить стиляга-паті
    Ну хорошо, ...стіляга-паті це даже не хорошо, а отлічно. Але мене ціікавитт один м'ент - чи не холодно в Кракаділі буде в шовкових платтячках, капронках і туфліках? )) Укс, не змерзнеш?
    ФЕЯ :)

...туфли на высоком каблуке с удлиненными носами..
    .

А от і нєт
    Туфлі "лодочка" на малесенькому каблучку - саме то!
    Ну хорошо, ...стіляга-паті це даже не хорошо, а отлічно. Але мене ціікавитт один м'ент - чи не холодно в Кракаділі буде в шовкових платтячках, капронках і туфліках? )) Укс, не змерзнеш?
    Єслі вспомнить чорно-білі фільми, або просто старе кіно, то там почті всігда показують, як дівчата приходять у клуб, скидають шуби, а під шубами платтячко з рукавом "ліхтарик", ага?
    А ще мені завжди було інтірєсно, чого ніколи не показують, як дівчата знімають валянки і вдівають босоніжки?
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Ось ще фільм є з наглядним дресс-кодом http://kino-teatr.ua/ru/main/film/film_id/4732.phtml
    2.0

бльоооо, народ, перші два поста, чи ви гонітє? так язик і чешеться сказати "гугл в помощь"))) от напрімєр якшо якась важна шняга, то руліт там "блек-тай" якийсь, тьолки в чорних стриманих сукнях, напрімер... а тут - отрив башки має буть. я лічно хатю сонцекльощ чорний в жовті горохи. але де його виколупаєш в срочном порядку? заохочення до дрес-коду потрібно, аби отримати атмосферу, а то прийдуть кури в міні і стразіках, і буде думаться, що "зараз шановні ми перебуваємо в сПідері"
    якось так.
    ри?

Ответ Сообщение от Маузер Посмотреть сообщение
    Туфлі "лодочка" на малесенькому каблучку - саме то!
    Або босоніжки, тіко обов'язково із закритим задніком:)

Єслі вспомнить чорно-білі фільми, або просто старе кіно, то там почті всігда показують, як дівчата приходять у клуб, скидають шуби, а під шубами платтячко з рукавом "ліхтарик", ага?
    Нє, ну це понятно, не бігти ж в Кракаділу голяка)) Але питання в тому, чи таааааам тоооплять))) Бо постійно стрибати - ноги відваляться. А якшо станеш і закоцюбнеш, як-то не очєнь маніт такоє діло

А ще мені завжди було інтірєсно, чого ніколи не показують, як дівчата знімають валянки і вдівають босоніжки?
    От да! Мені тоже цікаво!!! Чого не показують про валянки??? Бо я самолічно бачила, як в Європі дівчата перебуваються в таалєті зі шкарів у балєтки!!!
    Шо за неподобство?! Де правдоподібність? Де рИГалії життя? :)
    Здібна учениця

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    бльоооо, народ, перші два поста, чи ви гонітє? так язик і чешеться сказати "гугл в помощь"))) от напрімєр якшо якась важна шняга, то руліт там "блек-тай" якийсь, тьолки в чорних стриманих сукнях, напрімер... а тут - отрив башки має буть. я лічно хатю сонцекльощ чорний в жовті горохи. але де його виколупаєш в срочном порядку? заохочення до дрес-коду потрібно, аби отримати атмосферу, а то прийдуть кури в міні і стразіках, і буде думаться, що "зараз шановні ми перебуваємо в сПідері"
    якось так.
    я все розумію, но шось я туплю))) при нульовій температурі я маю припхатися в спідниці, чулках, блузочці, з метром бус на шиї і заплатити, щоб мене впустили в такому дикому вигляді?))) чи за 30 грн відповідне обмундірованіє мені видадуть напрокат?)))
+ Ответить в теме
Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя