Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей68Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 9 из 11
Показано с 81 по 90 из 106.
    2.0

Re: Квест "Скарб Мазепи 2010

Gonosuke, ой мать жеж вашу! район вам кримінальний! а який нє? на Алмазном наркєти, на Половках гопота, на Садах - колишні селюки, а теперєча гарацкіє, Левада - куширі на пустирях.... а нахєра люде вчать математику, якщо планують бути біологами або вчителем малювання? не чешіть дурниць, ніби ж доросла людина.

part of me

Ответ Сообщение от Gonosuke Посмотреть сообщение
    Где детям учиться? Зачем в школе ребенку учиться на украинском, если весь его круг общения на русском?
    Де це він таке, суто російське коло знайде? В клубі російських націоналістів Полтави? Оберніться, кількість людей, що спілкуються українською - зріс, а більшість спокійно може розмовляти українською, проте продовжує спілкуватися російською.
    Ваша дитина і так навчиться розмовляти російською, бо в неї батькі нею розмовляють. В чому проблема? Малий Ленін знав кажись 7 мов, причому вивчив їх вдома.
    Новачок

Я буду Вам весьма благодарна,если Вы подскажите где находятся ЧЕТЫРЕ русские школы!!!!!!
    А еврейских общин в Полтаве 3!!!!+ детский сад,а вы знаете где детский сад в Полтаве в котором с детьми общаются на русском языке?А о Польской школе нет смысла вообще говорить,давайте еще арабское население вспомним живущее в полтаве!!!!
    змія болотяна ОЧКОва

Офтоп:
    Ответ Сообщение от tatjanka Посмотреть сообщение
    Пистолетом помахать еще уметь нужно))))
    іще п’ять разів напишіть, шоб для большей убідітільності
    .

nickeler, Факт остается фактом, глупо гонять малявку через весь город.

Де це він таке, суто російське коло знайде? В клубі російських націоналістів Полтави?
    Ну нет в моем круге общения украиноговорящих, кроме этого форума )))
    part of me

и сейчас никто не открывает,то что нищета в стране никого не беспокоит,что за незалежність сколько людей умерло!!!
    За незалежність вмерали в 17-19 віках. До чого тут злидні? Якщо людина почне розмовляти українською в неї гроші зникнуть?
    И дальше умирают,смертность превышает рождаемость,это тоже никого не беспокоит,что поколение дибилов растет тоже фигня.
    Вмерають вони не із-за того, що за незалежність борються, а із-за того, що обирають людей в ВР не за гарну програму, а за обіцянку ввести другу державну, от вам і фігня.
    А дебіли з'являються тому що рівень освіти і культури батьків нижче плинтуса. А досталося нам це покоління Х від вашого улюбленого СРСР.
    Ну нет в моем круге общения украиноговорящих, кроме этого форума )))
    Ви його збираєтесь обмежити своїм колом спілкування?
    2.0

tatjanka, типу раніше всі жили безбідно і щасливо... угу... і всі були розумні.
    он ваші людбі маскалі хотіли горілку дорожчою зробити, але потім аргументом стало те "ну як же? люди не поймут - пляшка за 200 рублів"
    тобто питання боротьби з зеленим змієм для "двуголовой" не стоїть. головне щоб нарід не роптав. а коли він очі залляє, то і не буде. то я так, як вони жити не хочу. і не бачу нічо спільного з цим народом.
    читаєм тут http://news.rambler.ru/Russia/head/6836884/
    .

Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение
    Ви його збираєтесь обмежити своїм колом спілкування?
    Конечно я не пошлю человека, если он будет разговаривать со мной на украинском ибо я презираю национализм.

Просто так получается, что весь мой круг общения, а он не маленький, на русском. Не специально.
    Новачок

А дебіли з'являються тому що рівень освіти і культури батьків нижче плинтуса. А досталося нам це покоління Х від вашого улюбленого СРСР.

интересно откуда тогда промышленность процветала, сколько ученных было да и просто хороших специалистов,сейчас увы осталось совсем чуть чуть..жаль....и дипломы за сало не покупали!!и такой неграмотности не было!!!
    Кстати **щирі Українці**почему Вы так неграмотно пишите?:)))
    part of me

Конечно я не пошлю человека, если он будет разговаривать со мной на украинском ибо я презираю национализм.

Просто так получается, что весь мой круг общения, а он не маленький, на русском. Не специально.
    Я про дитину питаю. Вона буде спілкуватися не з вашими однолітками в основному, а зі своїми і дітьми трохи по-старше.
+ Ответить в теме
Страница 9 из 11